Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - GT 650'm için eksoz, far, neon, reflektör modifiyem(resimli)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

GT 650'm için eksoz, far, neon, reflektör modifiyem(resimli)

GT 650'm için eksoz, far, neon, reflektör modifiyem(resimli)
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
beyazpapagan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir-Manisa

MesajTarih: 05.04.2007 - 20:55    Mesaj konusu: GT 650'm için eksoz, far, neon, reflektör modifiyem(resimli) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Selam dostlar. Sahip olduğum Hyosung GT 650’mi birkaç aşamada modifiyeden geçirdim. Kafa grenajı, eksoz, neon ışıklar, renkli gösterge ışıkları, iridyum bujiler, jant reflektörleri gibi parçaları kendim monte ettim. Umarım beğenirsiniz…

Orijinal eksoz sessi…

http://www.youtube.com/watch?v=9fhbo3t2zYs

Bu da yeni eksozun sesi…

http://www.youtube.com/watch?v=7GeqT_AJx5c
Başa dön
beyazpapagan Çevrimdışı beyazpapagan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
kingdrift
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: gebze-bayramoğlu

MesajTarih: 05.04.2007 - 21:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

harika olmuş ellerine sağlık Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

kadir_ocak@hotmail.com
kask tak başın ağrımasın
Başa dön
kingdrift Çevrimdışı kingdrift Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
strops
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 05.04.2007 - 21:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel nefis yapmışşınız. kaça maloldu? Motorda çok güzel. Bravo
Başa dön
strops Çevrimdışı strops Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
umut2323
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İst/El-aziz

MesajTarih: 05.04.2007 - 21:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mehmet abi gayet sexi olmuş bea cok beğendim şahsen Göz kırpıyorum
07 YAMAHA YBR 125
Başa dön
umut2323 Çevrimdışı umut2323 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
0zcan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 05.04.2007 - 21:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hyosung ne muhteşemdir. Motifiyelide, motifiyesizde. Harika Bravo
Başa dön
0zcan Çevrimdışı 0zcan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ArkaFoN
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Kayseri

MesajTarih: 05.04.2007 - 21:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

neon la cok super olmus hocam harika olmus motorun
Başa dön
ArkaFoN Çevrimdışı ArkaFoN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mete_han
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: LEVENT-İSTANBUL

MesajTarih: 05.04.2007 - 21:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

OOOooo bu canavar olmuş ama...bravo...
beyazpapagan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.04.2007 - 21:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Teşekkürler arkadaşlar..

Sağol umut2323, kardeşim

strops, Eksoz 200 Euro fuar fiyatı, Acerbis kafa grenajı 210 ytl, İridyum bujinin çifti 40 Ytl, neon ışıklandırmalar 35 Ytl, Jant şeritleri 15 Ytl... Birde emek...
Başa dön
beyazpapagan Çevrimdışı beyazpapagan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
intimidator
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: mecidiyeköy/kozyatağı/muğla

MesajTarih: 05.04.2007 - 21:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gerçekten güzel olmuş Bravo

Acerbis marka kafa grenajını nerden aldın acaba? O da mı fuardan?
speedlove83
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 05.04.2007 - 21:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eline emegine saglık cok guzel olmus Alkışlıyorum
beyazpapagan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.04.2007 - 21:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

intimidator, Kafayı İzmir Titus'dan 210 Ytlye aldım biri uzun 55 watt diğeri kısa mercek 55 watt olmak üzere ışık saçıyor...
Başa dön
demgah
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 05.04.2007 - 21:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gerçekten çok hoş olmuş Alkışlıyorum
demgah Çevrimdışı demgah Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
mete_han
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: LEVENT-İSTANBUL

MesajTarih: 05.04.2007 - 21:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

birde arka plakalığı söktürsen şahane olacak....egsoz blok çıkışında bayağı kararmalar var gibi...bişey düşünüyormusun oraya...
intimidator
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: mecidiyeköy/kozyatağı/muğla

MesajTarih: 05.04.2007 - 21:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

beyazpapagan, bilgilendirdiğin için teşekkür ederim.
keyifli sürüşler diliyorum.
beyazpapagan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.04.2007 - 21:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

intimidator, önemli değil
mete_han, aslında plakalık için birşeyler düşündüm ama bu haliyle bile çamur atabiliyor... Eksoz manifoldu kararması ise bu modellerde kronik, aşırı ısıdan üzerinde hiç bir katman dayanmıyor galiba öyle kalacak...
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki
1. sayfa (Toplam 10 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal