Kayıt: Jan 21, 2005 Mesajlar: 13561 Nereden: united states of KONYA
Tarih: 06.04.2007 - 10:41 Mesaj konusu:
Lowflyer, evet ya şu diğerlerinide görmek isterim sabırsızlıkla bekliyorum lütfen
tümay gelirken getirecem abi dedi ama bakalım ne zamana gelecek _________________ Sen benim için öylesine değil ölesiyesin...
SGOR, fuar resimleriyle birlikte yayınlanmıştı bu video gözünden kaçmış olabilir izleyen arkadaşlar vardır mutlaka onlar linki bulurlar şimdi aramayayım ben... _________________ Dostluğumuz baki..
SGOR, Dikkat etsene arkadaşım birazcık. Neden aramıyorsun bakalım. Arama butonunu kullan eko_r1, Ben izlemiştim. Fuar resimlerinden herhangi birisindeydi. Baktım ama bulamadım dediğin gibi bulan biri çıkar ... _________________ Suskunlu?um ASALETYMDENDIR
Her lafa verecek cevabim var lakin...
ßir lafa ßakarim LAFMI diye
ßir de sarfedene ßakarim ADAM mi diye ..
Tarih: 06.04.2007 - 11:00 Mesaj konusu:
sgor, ahmetcim eline sağlık maşallah çok yetenekli allah nazardan saklasın _________________ özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 7063 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 06.04.2007 - 11:07 Mesaj konusu:
Babası Arif abi olunca ne beklersiniz ki daha
Ben Toprağın büyüdüğünde neler yapacağını düşünüyorum şimdiden _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
[img]http://img395.imageshack.us/img395/7806/44522774ap3.gif[/img]
Tarih: 06.04.2007 - 11:30 Mesaj konusu:
bak bu çocuk 1 2 yıla kadar babasını geçer benden söylemesi _________________ TAKIL BİZE HAYATIN RENKLENSİN FAZLA TAKILMA GÖKKUŞAĞINA DÖNERSİN ÇANAKKALE MD
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız