Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - ciddi ciddi yarışcı olmak istiyorum..

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

ciddi ciddi yarışcı olmak istiyorum..

ciddi ciddi yarışcı olmak istiyorum..
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Esc
Üye
Üye

Nereden: YSTANBUL/?i?li

MesajTarih: 06.04.2007 - 18:40    Mesaj konusu: ciddi ciddi yarışcı olmak istiyorum.. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu konuda yardım helppp ne yapmam gerekli...? büyük abilerimden yardım...
Başa dön
Esc Çevrimdışı Esc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
easy_rider
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.04.2007 - 19:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorun varmı
sponsorun varmı
deneyımın varmı
kabılıyetın varmı
zamaının varmı
sabrın varmı
ılk once bunları bı degerlendır

yolun acık olsn
easy_rider Çevrimdışı easy_rider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Esc
Üye
Üye

MesajTarih: 06.04.2007 - 19:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

easy_rider, motor var ybr125 r Gülümsüyorum sponsor yok deneyim istanbul trafiğinde günde 12 saat ybr ile araba aralarında 110 uyarmı kabiliyet eh işte zaman allah c.c ne kadar ömür verdiyse o kadar sabır allah c.c herkeze mutlaka bi sabır verir.. değerlendirdiğim için yazdım zaten.. gözüm karadır hırs değil sadece amacım iyi bir yarış yapmak
Başa dön
Esc Çevrimdışı Esc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
firebladeosman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 06.04.2007 - 19:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

esc honda cbr 125 cup var ona başvur eğer geçmediyse.ben orada başladım bu sene 250 cup ta devam ediyorum
easy_rider
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.04.2007 - 19:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

pekı o zaman ne dıyelım

hayırlısı olsn
dıkkatlı kullan
easy_rider Çevrimdışı easy_rider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
RedStar
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: 35..½..Karşıyaka....!!

MesajTarih: 06.04.2007 - 19:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Esc demiş ki:
[b]deneyim istanbul trafiğinde günde 12 saat ybr ile araba aralarında 110 uyarmı

Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim
Deneyim bu değildir kardeşim .
Başa dön
RedStar Çevrimdışı RedStar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
anicik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul'da heryerden-ANY 21

MesajTarih: 06.04.2007 - 20:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

CBR 125 cuplar için Erol Hülagü ile görüş.. erolhulagu@izmiryarispisti.com

ANY 21
Başa dön
anicik Çevrimdışı anicik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Esc
Üye
Üye

MesajTarih: 06.04.2007 - 20:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

firebladeosman, ok saol bana bu konuda biraz daha bilgi verirsen sevinirim RedStar, o işin şakası bizde biliyoruz deneyimin o olmadığını işin espirisiydi ama deeneyim dersek ciddi ciddi 10 yıldır kullanıyorum 2000 yılında kazadan dolayı reacing kullanmıyorum yani kısacası yeni bir başlangıç yaptım motora o yüzden daha iyi olmak istiyorum İYİNİN İYİSİ
Başa dön
dumrul
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: bu dünya benim memleket

MesajTarih: 06.04.2007 - 20:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motosiklet kulüblerinden birine müracat et 150 ytl sezonluk lisans çıkaracaksın parayı TMF alıyor
sonra bir motor al
her yarış için 150 YTL yarış için para yatıracaksın ayrıca 30 YTL sigorta parası
pist yarışları izmit körfezde ve izmir pınarbaşında yapılır sezonda 6 defa
motorunu getir götür lastik yedek parça konaklama derken yarış başı 1.000 ytl yi gözden çıkar

hadi bakalım kolay gelsin Dil çıkarıyorum
hondagokhan
Organizatör-Çorlu
Organizatör-Çorlu
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: Çorlu

MesajTarih: 06.04.2007 - 20:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dumrul, Dediği gibi ortalama bir yarış 1.000 ytl yi buluyor ama sen biraz geç kalmışsın Honda CBR 125 cup ve 250 Cup seçmeleri yapıldı. Sen önümüzdeki seneyi bekle ama ben kendime güvenürüm ben kendi motorumu alıp piste girerim diyorsan başka. Ama bu işin en büyük İştirakçisi Honda dır.
Başa dön
hondagokhan Çevrimdışı hondagokhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
RüzGaR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana-Mersin Civarı tüm MD- Mersin MD

MesajTarih: 06.04.2007 - 20:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

motorun varmı
sponsorun varmı
deneyımın varmı
kabılıyetın varmı
zamaının varmı
sabrın varmı

Bu bir savaş aslında galip gelirsen kazanırsın.

Mersin MD

Başa dön
RüzGaR Çevrimdışı RüzGaR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
axica
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 06.04.2007 - 20:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadasim birak bu isi bilenler yapsin.motorcu olmak ybr ile 110 gormek degildir.iyi belki heves ettin ama bu sekilde bir tanimi pistlere tasiyamazsin.biz orada motorcularin mucadelesini veriyoruz.bazilarinin trafikte yarattirgi"saygisiz motorcu"imajini silmek icin ugrasiyoruz.eger dersen ki;ben sadece dort kukanin etrafinda,hergun iki saat donuyorum,ve bu isi sabirla yapiyorum,o zaman senin elinden tutarlar.
Başa dön
axica Çevrimdışı axica Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 06.04.2007 - 21:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende olmak istiyorum bana da yardımcı olun Çok gülüyorum Çok gülüyorum
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Trndo-Alp
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ku?adasy

MesajTarih: 06.04.2007 - 21:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar peki bu motorların üstünde oynanmaması şartmı ?
Yoksa isteyen kendisine göre ayrı bir modifiye + oynama yapabilirmi?
Cbr 125 cup klasmanında?
freddy_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.04.2007 - 21:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bunları okurken aklıma bir şey takıldı.şimdi lisans aldık bir klüpten,özellikle 125 yada 150 cc lik bir yarış olsun seçenekler ne olabilir mesala.dargtan başka gp şeklinde bir yarışma varmı ülkemizde.honda cup a hondanın seçtiklerinin haricinde bende bir cbr 125 alsam giremezmiyim ,giremezsem nedeni nedir madem bir yarış ve lisansım var ve markada honda diyelim,nasıl olurmu böyle bişi,her isteyenin girebilmesi gerektiğini düşünüyorum yani o hondanın takımından hariç,evet arkadaşlar bilenler bilmeyenlere anlatsın Üzgünüm

http://www.facebook.com/group.php?gid=6079229276

Başa dön
freddy_ Çevrimdışı freddy_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal