Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Mekanik bir sorun !!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Mekanik bir sorun !!!

Mekanik bir sorun !!!

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
RedStar
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: 35..½..Karşıyaka....!!

MesajTarih: 06.04.2007 - 19:47    Mesaj konusu: Mekanik bir sorun !!! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar bugun keeway superlight ım ile Giderken 7.500 devirde motordan inanılmaz bir ses geldi sanki yarılacak gibi bir ses . 7000 devirde birşey yok herzamanki motor sesi ama devir biraz daha yükselince carrrr diye inanılmaz bir ses .
Motorun çekişinde gidişinde hızında hiçbir sorun yok . Göz ucuyla silindir kapağına filan baktım silikonda en ufak bir ayrılma yok aksesurlara baktım gevşek birşey yok .

Yarım saat önce cıktım tekrar bir gideyim dedim.

özellikle sol ayaklıkta '' Vitesin olduğu pedal '' sanki içten tak tak tak birşey vuruyordu .

Vitesi boşa aldım vitesten kaynaklanıyor olabilirmi diye devam ediyor gene .

Dostlar bana bir yol gösterin sorun ne olabilir arkadaşlar .
Başa dön
RedStar Çevrimdışı RedStar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
plus
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 06.04.2007 - 19:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

servise bi göster bence motor filan kitlenirde sürat yapma sakın.
Başa dön
plus Çevrimdışı plus Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 06.04.2007 - 20:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sübaplarla alakalı olabilirmi diyecem ama bu sorunun net cevabını tamirci verecektir. Hadi burda net cevabı aldın diyelim sana yine tamirci yolu gözükecektir Göz kırpıyorum

Arbeit Macht Frei

En son On7_li tarafından 06.04.2007 - 21:31 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
On7_li Çevrimdışı On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
RedStar
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 06.04.2007 - 21:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İşte korkum ondan ya Delirdim
Sağolsun bizim usta kendisi sorunu bulamıyor anca sen söyliyeceksin ondan sonra anlıyor Delirdim Delirdim Delirdim
banada ilk subap gibi geldi ama subap vurma yaparmı ????
Başa dön
RedStar Çevrimdışı RedStar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
RüzGaR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana-Mersin Civarı tüm MD- Mersin MD

MesajTarih: 06.04.2007 - 21:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Valla anlamadıgım şey teknik olaylar.Motosikletler için.

Mersin MD

Başa dön
RüzGaR Çevrimdışı RüzGaR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 06.04.2007 - 21:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ayar isteyen ve kendisi yada yayı kırılan bütün sübaplar ses yapar Göz kırpıyorum

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li Çevrimdışı On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
RedStar
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 06.04.2007 - 21:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

On7_li
Ses yaptığını biliyorumda Vurma yaparmı.
Dediğim gibi motor giderken sanki ayağımın altında biri tak tak tak vuruyor çok şiddetli değil yanlız ???
Başa dön
speeddeath
Üye
Üye

Nereden: mersin

MesajTarih: 08.04.2007 - 18:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

subaplardan kaynaklanan bi sorun olsa perfonmans kaybı yasarsın bence motorun yürüyen aksamında bi sorunvar sen motoru sahseye bağlayan civata v sonmunlara bi bak veya sahsede kırık catlak v.s varmı motor kulakları falan yani Dil çıkarıyorum
Başa dön
speeddeath Çevrimdışı speeddeath Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
slcan7091
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 08.04.2007 - 20:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Süpap tan olacağını sanmam. Neden derseniz süpap yayı kolay kolay kırılmaz şayet kırılsa supap açık kalır ve motor verimli çalışmaz hatta belki motor bile çalışmaz. Allah korusun motor ilerleyen aşamada yatak sarabilir veya krank muylusunda bi sorun olabilir. Sesi dinlemeden ve vurma şiddetine bakmadan da konuşmak biraz sallamasyon fikir yürütmek oluyor ama aklıma gelen birşey de kolay kolay olmaz ama motorun supap ayarı bozulduysa şayet motor vuruntulu çalışıyorsa ondan da olabilir tabi bu söylediklerimiz sadece varsayım görmeden ne denebilir ki.
Başa dön
slcan7091 Çevrimdışı slcan7091 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.12 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal