Tarih: 07.04.2007 - 22:56 Mesaj konusu: Yardım lütfen, racinge nasıl başlarım?
selam arkadaşlar. ben bi racing gönüllüsüyüm fakat bu yaşıma kadar scooterdan başka bişeye binmedim bu bi felaket biliyorum ama deliler gibi racing kullanmak istiyorum tecrübeli bireyler olarak sizlerden yardım istiyorum. ilk olarak hangi marka motor ve nasıl bişeylerle adım atabilirim yorumlarınız için teşekkür ederim
forever racing...
Edit . Freewing Başlığı içerik hakkında bilgi verebilecek şekilde değiştirdim.
Tarih: 07.04.2007 - 23:01 Mesaj konusu:
Scooterdan başka motor kullanmadıysan ilk olarak CBR 125-CBF 150-CBF 250 gibi makinalardan başlamalısın. İşin başı bunlar. İstersen 600lüklede başlaya blirsin ama tehlike.. _________________ 99 Titan.. 97 YZF600F.. 98 CBR600F3.. 00 CBR600F4.. 06 SES150 Dylan..
Kayıt: Jan 21, 2005 Mesajlar: 13561 Nereden: united states of KONYA
Tarih: 07.04.2007 - 23:04 Mesaj konusu:
kadiRR_delisi, kardeşime katılıyorum 600 cc motor teklikle arz ediyor
cbr 125 ideal diyorum şimdiden kazasız sürüşler kardeşim _________________ Sen benim için öylesine değil ölesiyesin...
Kayıt: Dec 04, 2006 Mesajlar: 7720 Nereden: GAVUR İZMİRden
Tarih: 07.04.2007 - 23:38 Mesaj konusu:
birdirbir,
umarım dalga geçmiyorsun
motor tecrübeni yaşını yazmamışsın nasıl yardımcı olacağız _________________ aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
sevgilim DL 650im ROZİNANTE[/b:40b
kadiRR_delisi, SGOR, Üzerine söylenecek bişey yok. amamustafa456, dediği gibi yaşınıda yazarsan iyi olur. _________________ İçimde Yılgın Rüzgarların Ayak Sesleri
RACE sakaya gelmez tecrube edınmeden buyuk cc ye gecme..cbr 125 ısını gorur.. _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
evet haklısınız yaşımı yazmamışım. yaşım 20 ytü son sınıf turizm öğrencisiyim. modifiye tutkunuyum ama racing demek benim için bambaşka bi olay ve ne olursa olsun bunu öğrenmeyi kafama taktım. çoğu insan makina kullanmak araba kullanmaya benzemez diyince biraz şüphelendim ama içimde şu kadar eksi bi görüş olmadı. dediğim gibi scooterdan başka hiç bişi kullanmadım o yüzden viteslerde ne halt ederim ya da o 300 kiloluk aleti altımda nasıl tutarım diye de düşünmüyor değilim ( bende 100 kilo olduğum için) herkesin yorumundan da anlayacağım gibi cbr 125 ideal diyosunuz şimdilik.. tavsiyeleriniz için teşekkürler inşallah ilk deneyimimde kafamı gözümü patlatmam
birdirbir, bende ilk baştan eğer adrenalin tutkunuysan 600 bi makina sonuçta kaza ikisindede aynı olacak farkemiyor sen bi tane 600 R6 veya cbr600F veya 600rr al hiç uğraşma cbr125 veya 250 lilerle felan..sonuçta yavaş yavaş çıkıcan 125 250 600 1000 v.s. direk kafadan 600 le başla derim sana ama yavaş yavaş yavaş kullan boş yolda gazla ilk başlarda teker yapma ilk olarak hakimiyetini sağla makinada hadi şimdiden hayırlı sürüşler allah kazasız belasız şürüşler nasip etsin..
Kayıt: Jun 01, 2006 Mesajlar: 1285 Nereden: ISTANBUL/ADADOLU YAKASI
Tarih: 09.04.2007 - 09:05 Mesaj konusu: yeni motorcu
kadiRR_delisi demiş ki:
Scooterdan başka motor kullanmadıysan ilk olarak CBR 125-CBF 150-CBF 250 gibi makinalardan başlamalısın. İşin başı bunlar. İstersen 600lüklede başlaya blirsin ama tehlike..
katılıyorum ve bu motorla en az 5000 km _________________ SEVDIKLERINIZI DUSUNUN VE FAZLA GAZLAMAYIN:)))
birdirbir, dikkatli ve korkarak sürersen ilk 15 gün. İstediğin her model, marka dan başlayabilirsin. Ben herzaman söylerim 900 cc ile başladım. Hala 900 cc de devam ediyorum.!!!
Marka da da japon dan şaşma derim!
hyosung gt 250r bencede en uygun makina,cbr 125 ten çok daha dolgun ve gösterişli.benimde ilk motorum 250 likti,ikinci motorum 850 lik _________________ -yamaha tdm850-
arkadaşlar çok güzel sölüyorsunuz da bu zamana kadar scooter diyorum ya ne bilim sanki direk altıma bi 600 cc alınca insan ister istemez düşünür motor hakkında hiç bişi bilmiyorum desem yeridir sizce de hala 600 cc ile başlamam doğru olur mu
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız