Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Yardım lütfen, racinge nasıl başlarım?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Yardım lütfen, racinge nasıl başlarım?

Yardım lütfen, racinge nasıl başlarım?
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
birdirbir
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 07.04.2007 - 22:56    Mesaj konusu: Yardım lütfen, racinge nasıl başlarım? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

selam arkadaşlar. ben bi racing gönüllüsüyüm fakat bu yaşıma kadar scooterdan başka bişeye binmedim bu bi felaket biliyorum ama deliler gibi racing kullanmak istiyorum tecrübeli bireyler olarak sizlerden yardım istiyorum. ilk olarak hangi marka motor ve nasıl bişeylerle adım atabilirim yorumlarınız için teşekkür ederim

forever racing... Göz kırpıyorum Dans

Edit . Freewing Başlığı içerik hakkında bilgi verebilecek şekilde değiştirdim.
Başa dön
birdirbir Çevrimdışı birdirbir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 07.04.2007 - 23:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Scooterdan başka motor kullanmadıysan ilk olarak CBR 125-CBF 150-CBF 250 gibi makinalardan başlamalısın. İşin başı bunlar. İstersen 600lüklede başlaya blirsin ama tehlike..
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 07.04.2007 - 23:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kadiRR_delisi, kardeşime katılıyorum 600 cc motor teklikle arz ediyor
cbr 125 ideal diyorum şimdiden kazasız sürüşler kardeşim Bravo
ArapKadri
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: GAVUR İZMİRden

MesajTarih: 07.04.2007 - 23:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

birdirbir,
umarım dalga geçmiyorsun
motor tecrübeni yaşını yazmamışsın nasıl yardımcı olacağız ? ?

aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
sevgilim DL 650im ROZİNANTE[/b:40b
Başa dön
ArapKadri Çevrimdışı ArapKadri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gagagotti
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 08.04.2007 - 00:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayabusa tavsiye ederim Bravo
Organizatör-Çorlu
Organizatör-Çorlu
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: Çorlu

MesajTarih: 08.04.2007 - 06:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kadiRR_delisi, SGOR, Üzerine söylenecek bişey yok. amamustafa456, dediği gibi yaşınıda yazarsan iyi olur.
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 08.04.2007 - 07:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

RACE sakaya gelmez tecrube edınmeden buyuk cc ye gecme..cbr 125 ısını gorur.. OK
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
birdirbir
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 08.04.2007 - 13:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet haklısınız yaşımı yazmamışım. yaşım 20 ytü son sınıf turizm öğrencisiyim. modifiye tutkunuyum ama racing demek benim için bambaşka bi olay ve ne olursa olsun bunu öğrenmeyi kafama taktım. çoğu insan makina kullanmak araba kullanmaya benzemez diyince biraz şüphelendim ama içimde şu kadar eksi bi görüş olmadı. dediğim gibi scooterdan başka hiç bişi kullanmadım o yüzden viteslerde ne halt ederim ya da o 300 kiloluk aleti altımda nasıl tutarım diye de düşünmüyor değilim ( bende 100 kilo olduğum için) Gülümsüyorum herkesin yorumundan da anlayacağım gibi cbr 125 ideal diyosunuz şimdilik.. tavsiyeleriniz için teşekkürler inşallah ilk deneyimimde kafamı gözümü patlatmam Çok gülüyorum
Başa dön
Esc
Üye
Üye

Nereden: YSTANBUL/?i?li

MesajTarih: 09.04.2007 - 08:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

birdirbir, bende ilk baştan eğer adrenalin tutkunuysan 600 bi makina sonuçta kaza ikisindede aynı olacak farkemiyor sen bi tane 600 R6 veya cbr600F veya 600rr al hiç uğraşma cbr125 veya 250 lilerle felan..sonuçta yavaş yavaş çıkıcan 125 250 600 1000 v.s. direk kafadan 600 le başla derim sana ama yavaş yavaş yavaş kullan boş yolda gazla ilk başlarda teker yapma ilk olarak hakimiyetini sağla makinada hadi şimdiden hayırlı sürüşler allah kazasız belasız şürüşler nasip etsin..
Başa dön
Esc Çevrimdışı Esc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
KAWAKARTAL
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL/ADADOLU YAKASI

MesajTarih: 09.04.2007 - 09:05    Mesaj konusu: yeni motorcu Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kadiRR_delisi demiş ki:
Scooterdan başka motor kullanmadıysan ilk olarak CBR 125-CBF 150-CBF 250 gibi makinalardan başlamalısın. İşin başı bunlar. İstersen 600lüklede başlaya blirsin ama tehlike..

katılıyorum ve bu motorla en az 5000 km
eyesofblind
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.04.2007 - 09:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

100 kiloysan cbr 125 çok komik kaçar.. Hyosung GT 250 R öneririm. Bravo Cüsseli makine en azından. 600 cc tehlike arz ediyor, sgor kardeşime katılıyorum bu konuda.

Başa dön
eyesofblind Çevrimdışı eyesofblind Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 09.04.2007 - 09:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

birdirbir, dikkatli ve korkarak sürersen ilk 15 gün. İstediğin her model, marka dan başlayabilirsin. Ben herzaman söylerim 900 cc ile başladım. Hala 900 cc de devam ediyorum.!!!
Marka da da japon dan şaşma derim!
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
samurai79
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Yzmir

MesajTarih: 09.04.2007 - 09:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hyosung gt 250r bencede en uygun makina,cbr 125 ten çok daha dolgun ve gösterişli.benimde ilk motorum 250 likti,ikinci motorum 850 lik Gülümsüyorum
birdirbir
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 09.04.2007 - 12:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar çok güzel sölüyorsunuz da bu zamana kadar scooter diyorum ya ne bilim sanki direk altıma bi 600 cc alınca insan ister istemez düşünür motor hakkında hiç bişi bilmiyorum desem yeridir sizce de hala 600 cc ile başlamam doğru olur mu Şok oldum
Başa dön
Biker_BoyzZ
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa

MesajTarih: 09.04.2007 - 12:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

birdirbir, kendıne guvenıyorsan benım gıbı yaparsın bende scooterdan ER 5 e gectım 18 ı bıtırmek uzere ıken hıcte pısman deılım ama race baslı basına bır farklılık hıc bırsey olmasa bıle o oturus surus pozısynunun farklı olmasından dolayı zorluk cekersın cbr 125 ı tavsıye etmem 250 cc veya guvenın varsa 500 cc olabılır Bravo
Başa dön
Biker_BoyzZ Çevrimdışı Biker_BoyzZ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.34 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal