Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - bu havada motor süren delı varmı???

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

bu havada motor süren delı varmı???

bu havada motor süren delı varmı???
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
jennifer
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 08.12.2004 - 15:24    Mesaj konusu: bu havada motor süren delı varmı??? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slm mıllet ben ızmırden yelız ya ben kışı hıç sevmıyorum çünkü hıç egsoz sesı duymuyorum.hanı motorcular nerede öldülermı?
Başa dön
jennifer Çevrimdışı jennifer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
pasifik
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.12.2004 - 15:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende ızmırdeyım yagmur yagmadıgı zaman motora hep ama hep bınerım
neden dıye sorma cunku BEN DELIYIMMMMMMMMMM.......................... Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
pasifik Çevrimdışı pasifik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
highwayeagle
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul / Anadolu

MesajTarih: 08.12.2004 - 15:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

jennifer,
http://www.motordelisi.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=4482&postdays=0&postorder=asc&start=15
yazımda bu konuyu aynen açıladım istersen bir bak

http://www.fazerturkiye.org
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KAR?IYAKA

MesajTarih: 08.12.2004 - 15:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu sabah bostanlı'da olsaydın remus ekz.'dan çıkan müthiş sesi duyardın...kaçırmışsın
Başa dön
detel Çevrimdışı detel Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
jennifer
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 08.12.2004 - 16:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sağol ya ama ben denızludeyım ne yazıkı burda o seslerı duymak zor ama ızmırde bolbol duyuyorum
Başa dön
jennifer Çevrimdışı jennifer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
BOO_74
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/avrupa

MesajTarih: 08.12.2004 - 16:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sevgili izmirliler-antalyalılar-adanalılar-mersinliler- vb.

arkadaşlar biz istanbulda donuyoruz, (ama yine de motora biniyoruz) siz o güzelim güneşli memleketlerde 15-18 dereceye kış diyorsunuz.... Gülümsüyorum Gülümsüyorum
--------------
Başa dön
BOO_74 Çevrimdışı BOO_74 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
auslander
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 08.12.2004 - 16:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motorcunun yazı - kışı olmaz. 8)

Buzlanma olmasın da Üzgünüm
highwayeagle
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.12.2004 - 16:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dubaide de hava 30 derece olunca motora binmezler kış diye hihohoo Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Gülümsüyorum Bravo

Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: almanyadan!! (Bielefeld)

MesajTarih: 08.12.2004 - 16:23    Mesaj konusu: Almanyadakilerin hepsi DELIIIIIIIIIIIIIIIIII Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Slm arkadaslar !!! Biz burda hep süreriz yagmur yagsa bilene sürüyoruz yani alistik !! Neden diye sorarsaniz cünkü bu Almanyada 1 bucuk yada 2 ay en fazla günes görüyoruz yada nasil desem yerler kuru kaliyor gerisi ya kar yada yagmur!! Ah türkiyede olsak da bir güzel sahilde motorlarimizla geze bilsek!! Ama kismet ederse yazin arkadaslarla motorlarimizla ucaga bindirib türkiyeye gelecegiz!! Görüsmek dileyile ...
Başa dön
norisknokawa25 Çevrimdışı norisknokawa25 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
DeLiJ@PoN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 08.12.2004 - 16:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yerde buz okulda sınav olmadıkça motordan inmem :!:
auslander
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.12.2004 - 16:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yeni indim atımın tepesinden. Az ellerim üşümüş sanırım :oops:

Ama bugun hava cok guzel İstanbul da. Yazdan kalma gibi ...

Motorlar çıkmış, fırsattan istifade ... Gülümsüyorum
highwayeagle
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.12.2004 - 16:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Almanyadaki araç sürücülerindeki saygı Istabuldakiler de olsa biz her daim motor üzerinde oluruzda. Normal havada motoru görmeyen (görsede pek sallamayan) sürücüler yağmurda buğulu camlarından hiç görmezler.
Ayrıca içi su dolu çukurlara ön tekeri kaptırıp paralel uçuş hareketi yapma şansınız Almanya'da sanırım %0,01 oranında falandır yani. Bu oran istanbulda yağmurlu havada %80 oranındadır.
Istanbulda yağmurlu havada motor kullanırsanız asfaltla tanışma riskiniz çok yüksektir.
Bu oran felluce caddelerinde Rocky'nin amerikan bayrağı şortuyla dolaşıpda sağ kalmak gibi bir orandır.

Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.12.2004 - 16:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

highwayeagle Çok gülüyorum

Kışın motor kullananlara bak, çoğu benim gibi mumin motorcudur.

Duasız çıkmam abi Dil çıkarıyorum
highwayeagle
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.12.2004 - 16:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

auslander,
Abicim bizde besmeleyle bineriz her sabah ama o kadar çok cünup 4 tekerlekli sürücü var ki ??????
Bide alkollü olunca (1 bira ha 2 içersem binmem motora) besmelede çekemiyoruz haliyle Çok gülüyorum Çok gülüyorum Gülümsüyorum

Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.12.2004 - 17:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

highwayeagle, alkol ve trafik konusuna iyi parmak bastın.

Arkadaşlar bununla ilgili ulvilerimizi söylediği birkaç kelam aşağıdadır..

Feyz almanı ve dikkatli olmanız dileğiyle ... Dil çıkarıyorum

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Sayın sürücü, alkolü satın alabilirsin ama hayatını asla.

Alkollü yola çıkarsan, tabutla geri dönersin.

Alkol algıları köreltir, trafiği kirletir.

Can insana emanettir, alkollü sürmek ihanettir.

Alkol öldürür, ihmal süründürür, dikkat güldürür.

Alkol alıp sağa sola çarpma, dertsiz başını derde sokma.

Alkollü araç kullanma, trafik canavarına yakalanma.

Senin alkol sefan, benim cefam olmasın.

Alkol alır hız yaparsın, ecele kucak açarsın.
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal