Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - MotorDelisi Uyelerine 23Nisan Da Dalış Önerisi

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

MotorDelisi Uyelerine 23Nisan Da Dalış Önerisi

MotorDelisi Uyelerine 23Nisan Da Dalış Önerisi
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Tayfunmtx
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yzmir

MesajTarih: 08.04.2007 - 20:31    Mesaj konusu: MotorDelisi Uyelerine 23Nisan Da Dalış Önerisi Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Merhaba arkadaşlar Didime yerleşip artık Dalış Eğitmenliği Yapıorum Ve burdaki Okenos Dalış okulunu M.D. ye özel indirimler sağlamak icin elimden geleni yapıorum istediğiniz zman dalışa meraklı bütün arkadaşlarımı bekliyorum Dalış Okulumuz Altınkumda dır bulmakta zorlanmamanız icin M.D. filamaları ile Süsleyeceğim

İlgilenenlere

Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
maxell
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IZMIR-Turgutlu

MesajTarih: 08.04.2007 - 20:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bende Tayfun Nerelerde hiç sesi çıkmıyor diyordum.. Gülümsüyorum Dostum Çok Güzel Aslında Olabilir.. Orada Bir tanıdığımızın olmasıda Çok Güzel.. Bakalım gelen Yorumlar Nasıl olacak.. Halil Bu İş senin Görünüyor... Bravo

Kawasaki ZX-6R
Başa dön
maxell Çevrimdışı maxell Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Tayfunmtx
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.04.2007 - 07:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

maxell, eet yaz aylarıda yaklasıor artık hepinizi bekliyorum arkadaslar ziyaretime dalmakicin olmasada tatile gelin tum M.D. ailesine kapım acık burda otel eglence vs herturlu isteklerinizde anlasmalı oldugumuz sirketlerden en uygun sekilde ayarlarım
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 09.04.2007 - 07:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Valla benim için süper olur aslında ama 22 Nisanda Moto GP var nasıl olacak biilmiyorum. Çünkü yarış hakemeyim.Bakalım topicde katılımın nasıl olacağı çıkar nasılsa ortaya Bravo
HalilRR Çevrimdışı HalilRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
xneslihanx
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Yalova

MesajTarih: 09.04.2007 - 07:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı olsun Gülümsüyorum

Mutlaka geçerken bile uğrayacağız bu yaz
xneslihanx Çevrimdışı xneslihanx Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger
Tayfunmtx
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.04.2007 - 07:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

xneslihanx, herzaman beklerim
SARACOGLU
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 09.04.2007 - 07:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeşim beniii yaz ben oradayım zaten biliyorsunnn

Ver co?kuyu ver co?kuyu...(lastyklere)

Başa dön
SARACOGLU Çevrimdışı SARACOGLU Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Tayfunmtx
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.04.2007 - 08:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SARACOGLU, sen gelmeseydin zaten yapmazdım kardesim org. iptal ederdim sensiz olurmu hic
kaRRdelen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ...:::Tam 35 EgE...::: izmir MD A rh+

MesajTarih: 09.04.2007 - 08:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tayfunmtx, arkadaşım çok güzel düşünmüşsün.Bu yaz mutlaka didim yapıcam Bravo

“İzmir’in denizi kız,Kızı deniz kokar!..”...
Başa dön
kaRRdelen Çevrimdışı kaRRdelen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
blackheart
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 09.04.2007 - 08:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tayfun yeni işin hayırlı olsun ... Gülümsüyorum
OLdFaRT, volkan bikaç motorsiklet bi organizasyon yapsak fena olmaz hani Bravo
blackheart Çevrimdışı blackheart Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
OzzE
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TAM_35

MesajTarih: 09.04.2007 - 08:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tayfun güzel bir aktivite, bayada keyifli olacaktır.EEE nasıl olsa 23 nisan çocuk bayramı olduğu için tüm md ye bedavadır dimi Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum sendense geliriz ayıp ediyorsun Göz kırpıyorum Çok gülüyorum
Başa dön
OzzE Çevrimdışı OzzE Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
zardanadam
zardan üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 09.04.2007 - 08:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tayfunmtx, yeni işin hayırlı olsun. Biraz uzak olsa da sanırım sık sık görüşebiliriz. Tüp dolumu yapan kompresör üretmeye başladık. fuarlardan sonra sık sık o taraflara geleceğiz zaten Gülümsüyorum Bu konuda da bn yardımcı olurum OK

Başa dön
zardanadam Çevrimdışı zardanadam Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Tayfunmtx
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.04.2007 - 08:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

apocalyptica, cok sevindim beklerim herzman tabiki bu konudada irtibat saglarız birbirimizle bana pm den cep tel bırakırsan sevinirim bide varsa bilgi edinebilecegim web sitesi vs. varsa
MehmetTan
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: KAR?IYAKA-YZMYR

MesajTarih: 09.04.2007 - 08:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tayfunum hayırlısı olsun gezi olursa kesinlikle katılırım ve gelirim

olmasada gelecegim kendine iyi bak
Başa dön
MehmetTan şimdi Çevrimiçi MehmetTan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
arzuche
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 09.04.2007 - 08:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yakın olsaydı kesin katılırdım, ne yazık ki çooooook uzak... Ağlıyorum Ağlıyorum
Başa dön
arzuche Çevrimdışı arzuche Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal