Merhaba arkadaşlar Didime yerleşip artık Dalış Eğitmenliği Yapıorum Ve burdaki Okenos Dalış okulunu M.D. ye özel indirimler sağlamak icin elimden geleni yapıorum istediğiniz zman dalışa meraklı bütün arkadaşlarımı bekliyorum Dalış Okulumuz Altınkumda dır bulmakta zorlanmamanız icin M.D. filamaları ile Süsleyeceğim
Bende Tayfun Nerelerde hiç sesi çıkmıyor diyordum.. Dostum Çok Güzel Aslında Olabilir.. Orada Bir tanıdığımızın olmasıda Çok Güzel.. Bakalım gelen Yorumlar Nasıl olacak.. Halil Bu İş senin Görünüyor... _________________ "Atına atla.. yüreginin götürdügü yere git..!!! hadi go!!!!!"
maxell, eet yaz aylarıda yaklasıor artık hepinizi bekliyorum arkadaslar ziyaretime dalmakicin olmasada tatile gelin tum M.D. ailesine kapım acık burda otel eglence vs herturlu isteklerinizde anlasmalı oldugumuz sirketlerden en uygun sekilde ayarlarım _________________ --24 kasym--
Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 7063 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 09.04.2007 - 07:37 Mesaj konusu:
Valla benim için süper olur aslında ama 22 Nisanda Moto GP var nasıl olacak biilmiyorum. Çünkü yarış hakemeyim.Bakalım topicde katılımın nasıl olacağı çıkar nasılsa ortaya _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
[img]http://img395.imageshack.us/img395/7806/44522774ap3.gif[/img]
Tayfun yeni işin hayırlı olsun ... OLdFaRT, volkan bikaç motorsiklet bi organizasyon yapsak fena olmaz hani _________________ kawasaki z750s
la fin absolue du monde
Tayfun güzel bir aktivite, bayada keyifli olacaktır.EEE nasıl olsa 23 nisan çocuk bayramı olduğu için tüm md ye bedavadır dimi sendense geliriz ayıp ediyorsun
Tayfunmtx, yeni işin hayırlı olsun. Biraz uzak olsa da sanırım sık sık görüşebiliriz. Tüp dolumu yapan kompresör üretmeye başladık. fuarlardan sonra sık sık o taraflara geleceğiz zaten Bu konuda da bn yardımcı olurum _________________
apocalyptica, cok sevindim beklerim herzman tabiki bu konudada irtibat saglarız birbirimizle bana pm den cep tel bırakırsan sevinirim bide varsa bilgi edinebilecegim web sitesi vs. varsa _________________ --24 kasym--
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız