Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 2007 cagiva raptor125

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

2007 cagiva raptor125

2007 cagiva raptor125

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
profi66
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 08.04.2007 - 20:37    Mesaj konusu: 2007 cagiva raptor125 Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dostlar 650cc den sonra bır de 125 cc olanı derledım, hep beraber ınceleyelım.

Hehe araya karışmış olmalı, bu 650cc

Motor: 124.60 ccm – Tek Silindir – İki Zamanlı - CDI
Sıkıştırma Oranı: 7.4:1
Yakıt Sistemi: Karbüratör - Dell’Orto´ PHBH 28 BD
Çalıştırma: Elektricli Marş
Soğutma Sistemi: Sıvı Akışgan
Dişli Kutusu: 6 Vites
Güç Aktarma: Zincir
Kavrama: Yağlı, Çoklu Plakalı; Mekanik Kontrollü
Kuru Ağırlık: 125.0 kg
Sele Yüksekliği: 775 mm
Toplam Uzunluk: 1,979 mm
Aks Mesafesi: 1,374
Şase: Aluminyum tüp
Ön Süspansüyon: Ters Teleskopik Hidrolik Çatal – 120mm
Arka Süspansüyon: Hidrolik Şok Emici Sachs Progresiv
Ön Frenler: Tek Disk 320mm
Arka Frenler: Tek Disk 230mm

www.cagiva.com.tr
Başa dön
profi66 Çevrimdışı profi66 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
hondali
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: üSkÜdAr / aLTuNiZadE / isT.

MesajTarih: 08.04.2007 - 21:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel motor dostum fuardada görmüştüm hoşuma gitti paylaşım için saol...
Başa dön
hondali Çevrimdışı hondali Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
hayta_ist
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 30.04.2007 - 18:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

daha fazla bilgisi olan yani kullanıcısı arkadaşlar varsa paylaşsın lütfen görünüş güzel amasıı var... Göz kırpıyorum
Başa dön
hayta_ist Çevrimdışı hayta_ist Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
profi66
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 30.04.2007 - 20:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayta_ist demiş ki:
daha fazla bilgisi olan yani kullanıcısı arkadaşlar varsa paylaşsın lütfen görünüş güzel amasıı var... Göz kırpıyorum

mesela bir ama'sı 2 zamanlı olması olabilir, 2 zamanlı ama 250cc dengi güç üretiyor, 250ss kadar güç üretiyor ama bir o kadar da yakıt tüketiyor, bir o kadar yakıt tüketiyor ama emsallerinden çok farklı, bir kere çok hafif, tam yeni motora başlayan ama farklı olmak isteyenler için, çok reklam yaptım yaw sanki çok kullanmış gibi Bravo
Başa dön
profi66 Çevrimdışı profi66 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.10 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal