Tarih: 09.04.2007 - 08:04 Mesaj konusu: Afyonkarahisar MD Varan 26 Ağustos Milli Parkı Gezisi.
Cumartesi günü akşam sevgili arkadaşım hakanla beraber karar aldık ve bütün gurubu arayıp Pazar günü varan 26 ağustos milli parkına gideceğimizi söyledik.
Buluşma yeri saat 11:00 de benim ofiste olacaktı.
Pazar günü saat 10:30 da ofisi açtım beklemeye koyuldum ve ilk gelen arkadaşımız hamdi oldu ve devamı da peş peşe geldi. Ekip tamamlandı 9 kişiydik.
Yol güzergahın da bulunan bize geçen hafta üzücü bir şekilde yaklaşan özdilek a.ş den alışveriş yapıp yolumuza koyulmak için hareket ettik.
Üzücü olay diyorum geçen hafta sagolsun dengesiz bir güvenlik görevlisiyle park yüzün den tartışma yaşadık.
Harika bir geziydi özdilek ten alışverişimizi yaptıktan sonra park alanına yöneldik.
Ofis önünde toplanma anı
özdilekte yiz arkamız da ikbal termal otel ve mağazaları var burası tam bir termal kent 30 km lik alan da bir çok termal otel var ayrıca 6 büyük otel inşaatı için de bakanlıktan onay alınmış golf sahaları ve yapay kayak pistleri yapılacak.
her şey çok güzeldi özdilek ten ayrıldık ama park alanına geldiğimiz de en önemli birkaç malzemeyi unutmuşuz vay be nasıl unuttuk halen daha düşünüyorum.
Malzemeleri sayıyorum domates biber ve soğan
Neyse hakan la motora atlayıp cumhuriyet dinlenme tesislerine gidip alalım dedik.
Cumhuriyet tesislerine geldiğimiz de market bölümün de manavın olmayışı bizi üzdü ben de belki cumhuriyet tesislerinin restoran bölümün den isteyelim dedim ve restoran şefiyle konuşmaya gittik restoran şefi arkadaş güzel bir şekil de bize veremeyeceğini söyledi neyse önemli değil dedik ve varan tesislerine doğru yöneldik eğer varan tesislerin den de olumsuz bir sonuç alırsak özdileğe tekrar dan geri dönecektik buda yaklaşık 25 km lik bir yol olacaktı.
Varan tesislerinin marketinde de manav reyonu yokmuş.
Gene bir yüzsüzlük yapıp restoranttan isteyelim dedim.
Restoran şefine olayı anlattık ve kendisi bize çok iyi bir yaklaşım sergileyerek restoran mutfağın dan bize yardımcı oldu gerçekten çok iyi bir yönetici.
Varan tesislerinin üst düzey yöneticilerini kutluyorum böyle çözüm üretici ve iyi niyetli yöneticileri çalıştırdıkları için.
Park alanın dan görüntüler hamdi her zaman ki gibi gen gülen yüzüyle tüm dünyayı selamlıyor.
masum çocuk ( küçük Emrah ) hakan tavukların sosunu hazırlarken.
hazırlanan tavukların mangal üstü sefası
yaklaşık 6,5 kilo eti yiyen sevgili arkadaşlarımız Tarzancılık oynamaya başladı.
Tarzan Mehmet ve Sedat
düşmanın hezimete uğratıldığı yer tınaz tepe
soldan sağa doğru
Gürkan , Mehmet , Gökhan , Sedat , Abdurrahman , Hakan , Hamdi , Ali , Fatih
dönüş yolculuğumuzun fotoları maalesef yok çünkü aşırı yağmura yakalandık ve kendimizi benim ofise zor attık.
Katılan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. _________________ beyaz atly prensini bekleme, seyise razy ol yoksa ata kalyrsyn !!! turkmenaga@hotmail.com
0 543 411 03 85
Arkadaşlar, ne kadar güzel organizasyon yapmışsınız. Size bir sorum olacak; neden organizasyonu yapmadan önce başlık açmıyorsunuz? Ben de gelip hem sizinle tanışmak hem de pikniğinize ortak olmak isterdim.. Giderayak tam süper olurdu.. Giderayak diyorum çünkü bir iki gün içinde iş değişikliği sebebiyle Eskişehir'e taşınıyorum. Belki haftasonları ailemi görmeye gelecek olursam bir şekilde görüşebilir, bir etkinliğinize de olsa katılabilirim. Yolunuz açık olsun, tartışmasız park alanları diliyorum. _________________ Verecek ışığı olmayan karanlığı sever...
Tarih: 09.04.2007 - 08:39 Mesaj konusu:
Benimde Annem Afyonlu çocukluğumda yaz tatillerini Afyonda geçirirdim.
Halende akrabalarımız var hem içinde hemde Karaaslan köyünde uzun seneler sonra tekrar gittim hem çok büyümüş hemde güzelleşmiş son gittiğimde nefes nefesede olsa kaleye çıktım resimlerinizi görünce o günlerim geldi çok teşekkür ederim. bu arada şöförleriniz çok uçarı araba kullanıyorlardı özellikle yayalara karşı umarım hala öyle değillerdir. Hepinize ayrı ayrı selamlar Kazasız günler dilerim.
Kayıt: Jan 21, 2005 Mesajlar: 13561 Nereden: united states of KONYA
Tarih: 09.04.2007 - 09:28 Mesaj konusu:
turkmenaga, ana maşallah ne güzel
resimler için teşekkürler arkadaşlar elinize sağlık Allah muhabbetinizi bozmasın devamını dilerim _________________ Sen benim için öylesine değil ölesiyesin...
Tarih: 10.04.2007 - 07:03 Mesaj konusu:
eyesofblind, avarem, SGOR, eyesofblind, emrahcadirli, ziyan arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler.
bu arada daha önceden planlanmış bir gezi degildi bu.
bir gün öncesinden arkadaşları aradım ve gezi toplantısını yaptık.
inşallah sevgili arkadaşım 03afyok 'un da söylediği gibi Afyon MD bu yaz tam gaz gezileri düzenleyecek.
Afyon daki yeni MD üyeleri ile tanışmak isteriz eger gezilerimize katılırlar sa bizleri mutlu ederler.
TEŞEKKÜRLER. _________________ beyaz atly prensini bekleme, seyise razy ol yoksa ata kalyrsyn !!! turkmenaga@hotmail.com
0 543 411 03 85
Kayıt: Oct 14, 2005 Mesajlar: 1821 Nereden: AFYONKARAHİSAR
Tarih: 12.04.2007 - 09:44 Mesaj konusu:
evet arkadaşlar afyon md olarak güzel bir gezi yaptığımıza inanıyorum devamıgelecek katılan arkadaşlara teşekkür ediyorum Halit abi gökhanla konyadaki buluşmalara gelmeyi düsünüyoruz izmirede gideriz valla _________________ Sedat Kumartaşlı A rh(+)
Tarih: 13.04.2007 - 07:33 Mesaj konusu:
zzr-250 sedat ne yani şimdi siz konya ya bizsiz mi gitmeyi düşünüyorsunuz ?
çekerim kulaklarınızı ikinizin de _________________ beyaz atly prensini bekleme, seyise razy ol yoksa ata kalyrsyn !!! turkmenaga@hotmail.com
0 543 411 03 85
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız