Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Konya'nın Yeni Gülü.. Racing ime kavuştum :)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Konya'nın Yeni Gülü.. Racing ime kavuştum :)

Konya'nın Yeni Gülü.. Racing ime kavuştum :)
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 09.04.2007 - 16:57    Mesaj konusu: Konya'nın Yeni Gülü.. Racing ime kavuştum :) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar sonunda motoruma kavuştum.
Honda 900 RR.
Maşallah ciğeri sapasağlam. Model biraz düşük ama sınıfının üst seviyelerinde bi Motor. Bravo
Uzun uğraşlar sonucu Motoruma kavuştum. Fazla söze gerek yok. Allah olmayanlara da bu tadı, bu zevki tatdırsın...

Konyalılar hadi bakalım çevirme zamanı. Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
900 cc lerin alayına maden suyu hadi bakalım Dil çıkarıyorum

Not: Konya bir Kawasaki cennetidir. Umarım beni de içlerine alırlar Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum

Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
banistercaq
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: Bahçesehir/Istanbul

MesajTarih: 09.04.2007 - 16:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

NiGhTeXpReSs hayırlı olsun. gerçekten ciğeri sağlam bi makina kazasız sürüşler
Başa dön
banistercaq Çevrimdışı banistercaq Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
freewing
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 09.04.2007 - 16:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı olsun, kazasız belasız inşallah. Motoruma taşıdım Göz kırpıyorum

Başa dön
freewing Çevrimdışı freewing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Trndo-Alp
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ku?adasy

NiGhTeXpReSs, Hayırlı olsun abi kazasız belasız uzun yıllar kullanırsın inş...
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 09.04.2007 - 17:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

deliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Delirdim
hayırlı olsun deliiiiiiiiiiiiiiiiii ilk diyenlerdenim ama yinede yorum yapayım başımızın belası aldın hadi sonunda Bravo

Allah kaza bela vermesin güle güle kullan
Bravo öldürdün bizi dün akşam anladın sen onu Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim Dil çıkarıyorum
excavator_zx6
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: yunusların aradığı yerden

MesajTarih: 09.04.2007 - 17:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel güzel çok güzel kardeşim yıkanınca daha bi güzel olmuş..ALLAH kaza bela vermesin güle güle binmek nasip olsun kardeşim Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: aşkın olmadığı yerden

MesajTarih: 09.04.2007 - 17:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cengizim makına çok tatlı hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin .sen haliti yersin bunla puhahahahaha Bravo
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 09.04.2007 - 17:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oo hayırlı olsun Konya MD nin fotoğraflarında artık seninkinide görücez Gülümsüyorum Kazasız belasız,güle güle kullan..
Başa dön
hadoken Çevrimdışı hadoken Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
xciting
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 09.04.2007 - 17:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cengizim kankam
hayırlı uğurlu olsun allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin
ee kanka ne zaman ıslıyoruz Çok gülüyorum
xciting Çevrimdışı xciting Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
zxrhalit
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 09.04.2007 - 17:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

NiGhTeXpReSs, ALLAH kaza bela vermesin gankama oh oh cengiz yıkatmışın cilyop gibi olmuş...valla cengizim cigeri köpek gibi asılıyor gavur dün beni öldürdü valla yordu dikkatli ol ve çık hadi ben çıkıyorum..yavaştan...

Alıntı:

900 cc lerin alayına maden suyu hadi bakalım

ruhsatın agırlık yaptı galiba ah çakal ah... Çok gülüyorum Çok gülüyorum neyse ifadeni ayım bi dur sen Delirdim
Başa dön
zxrhalit Çevrimdışı zxrhalit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kaRRdelen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ...:::Tam 35 EgE...::: izmir MD A rh+

MesajTarih: 09.04.2007 - 17:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

NiGhTeXpReSs, hayırlı olsun ablacım kazasız belasız kullanman dileğiyle Bravo

“İzmir’in denizi kız,Kızı deniz kokar!..”...
Başa dön
kaRRdelen Çevrimdışı kaRRdelen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ultraukala
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: STNBL

MesajTarih: 09.04.2007 - 17:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle...MD Bursa üyelerimizden birinde de var 900rr yeni topladı çok güzel bir motor... Çoook seviyorum

Akın FİDAN...
Başa dön
ultraukala Çevrimdışı ultraukala Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
conan81
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: miami

MesajTarih: 09.04.2007 - 17:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun kardesım,maşallah.kawacılarada kapak olmasın bu makına,dede hondalar bıle hala gazlıyor yollarda masallah, Gülümsüyorum

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

hayırlı olsun kardesım,maşallah.kawacılarada kapak olmasın bu makına,dede hondalar bıle hala gazlıyor yollarda masallah, Gülümsüyorum
Anger
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 09.04.2007 - 17:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı olsun güle güle kullan Bravo
Başa dön
Anger Çevrimdışı Anger Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Lowflyer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Alanya-Ist

MesajTarih: 09.04.2007 - 17:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

NiGhTeXpReSs hayırlı olsun kardeş.
Motosiklette en beğendiğim renk sarı-siyahtır.
Senin küçük yavrudada bu renkler çok uyumlu durmuş. Bravo
Kazasız belasız güzel günlerde kullanman dileğiyle.
Başa dön
Lowflyer Çevrimdışı Lowflyer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
1. sayfa (Toplam 9 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal