Tarih: 09.04.2007 - 17:19 Mesaj konusu: 13 Nisan Cuma Ugrak Bar ve Doğumgünü partisiiiiiii
Artık yaz geldi ve bu son UGRAK BAR buluşmamız..Aslına bakarsanız geçen hafta son yapacaktık ancak "beyazkardelen79" yani Nur ve "margarita" yani Gonca arkadaşlarımızın bu Cuma günü Doğumgünü oldugu için 1 hafta daha uzatma kararı aldık..
Kısacası bu CUMA günü hem pasta yiyecegiz,hem eglenecegiz hemde UGRAK BAR a veda edecegiz...
Sonraki haftalarda AÇIK HAVA buluşmaları için ferah bir mekan ayarlıyacagız..
ee artık bu CUMA herkes işi gücü bıraksın hem dogumgünü olan arkadaşlarımız için hemde MD için Ugrak BAR a gelsin..
"Ugrak BAR nerde,ben bilmiyorum !!!"
bahanlerini önlemek için hazırladıgımız kroki aşagıdadır _________________
En son HakanDincer tarafından 18.04.2007 - 08:24 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tarih: 09.04.2007 - 17:22 Mesaj konusu:
Bu Hafta Gelmezsem Herhalde Margarita,beyazkardelen79 Ablam Bana Ceza Verirler..... En Son Sopaları Hazırlıyorlardı Ama.... .. _________________ Armanı Takp Ettn Dştn Uzn Yollra Blsydn Yine Gidrdn Ucnda Ölüm Ols! Efendi! Deliknlı Gelmzki Hç Bnzri Sen KafKaf'ı Brakmdn Yirmibir Yıldan Bri Şrfsz Kör Krşna Göğüs Gersk HpmzAcı Çekmek ÖZGÜR'lükse ÖZGÜR Olduk He
Kayıt: Jan 21, 2005 Mesajlar: 13561 Nereden: united states of KONYA
Tarih: 09.04.2007 - 17:26 Mesaj konusu:
Hakan_Dincer, demek adminlerde 2 kez topic açabiliyormuş yanlışlıkla
oh oh ne güzel bayan arkadaşlarımızıdoğum gününü şimdiden kutlar iyi eğlenceler diliyorum _________________ Sen benim için öylesine değil ölesiyesin...
ee Nur cum ben gelemeyeceğim için üzgünüm o gün televizyonda çok güzel bir film varda ...kusura bakmassın herhalde değil mi ? _________________ Bir macera yasamak dedigin ,küçük zamanlar harmani........
Hakan_Dincer, bu şekilde bir başlık açtığınız için gerçekten çok mutlu oldum teşekkür ederim.
shadow-750, çok saol ablam
befehl_1912, kesinlikle iyi tanımışsın bizi
SGOR, sizde buyrun efendim ne demek bekleriz.teşekkürler ablam
vuyu, böyle bir mazeret kabul edilmiyor hocam sevgiler
bizim ısrarımız sonucunda sevgili Hakan_Dincer,bizi kırmadı saolsun ve bu hafta son haftamız olup doğum günümüz olan bu günde pastalı bir veda edelim istedik.Bütün izmir MD üyeleri orda görmek dileğiyle _________________
Ehh napalım gelecez artık vede çoookk eğeleneceğizzz
Bennn seni hiç öyle bi günde yanlız bırakırmıyım canım asistanım benim ..
hem gazeteye baktım o filmin tekrarı varmış _________________ Bir macera yasamak dedigin ,küçük zamanlar harmani........
Tarih: 09.04.2007 - 17:58 Mesaj konusu:
beyazkardelen79 ve margarita arkadaşlarımızın doğum gününü şimdiden kutluyorum ama bu uğrak bara gelmiyeceğim demek değil tabiyki.Geçen hafta benim ilk uğrak bar gelişimdi çok eğlenceliydi ama bu haftaki daha eğlenceli olacak eminim.Bu arada zaten bu ayın 14'de benim yaş günüm iyi mi yani bu hafta sizin sayenizde benimki de kutlanmış olur.
Kayıt: Dec 04, 2006 Mesajlar: 7720 Nereden: GAVUR İZMİRden
Tarih: 09.04.2007 - 20:44 Mesaj konusu:
beyazkardelen79, ve margaritacım lütfen kusuruma bakmayın çok gelemeyeceğim deermişim
aslında çok işim var fazlada gelmek istemiyorum ama ÇİKOLATALI pastanın dayanılamaz çekiciliği var _________________ aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
sevgilim DL 650im ROZİNANTE[/b:40b
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3 ... 9, 10, 11Sonraki
1. sayfa (Toplam 11 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız