Askere gidiyorum..
ewet buyuk gun geldi çattı bugun sonuçlar açıklandı persembe aksam saat 17 e kadar
BİLECİK İL JANDARMA KOMUTANLIĞI(merkez) teslim olucam...
gitmeden herkes ile helalleşmek istiyorum malum asker adamız malum 2 tekere biniyoruz
hiç kimseyle kırgın ayrılmak istemem..burada 2200 den fazla cevap yazdım mutlaka kırdıgım insanlar olmuştur bunlar için ilkbaşta Alptoker ve Y_C den özür diliyorum...aklıma ilk gelenler bunlar
haklarını helal etsinler...başka arkadaşlarda varsa lutfen şimdi yazsınlar.....ben kimseye kırgın degilim zaman zaman cok kızarım parlarım ama ateşim cabuk söner asla kin beslemem oyuzden buradaki hickimseyle kırgın ayrılmıyorum..
kendinize iyi bakın..gittim diye çok da sevinmeyin 5 ay 5 gün sonra tekrar buradayım
Kayıt: Oct 02, 2005 Mesajlar: 2106 Nereden: sevdim o zalimi :) (m.köy/istanbul)
Tarih: 09.04.2007 - 17:36 Mesaj konusu:
ZX-636R, abi Allah yolunu açık etsin, her ne kadar ufak tefek takışmalarımız olduysa da seninle benim için sorun olmadı hiç, döndüğünde almış olursam gixxer mı benimle sıkabilir misin 25 i çekeriz seninle güle güle git güle güle dön. Allah'a emanet ol. _________________ Uyan ey gözlerim gafletten uyan
Uyan uykusu çok gözlerim uyan
Azrailin kastı canadır inan
oh beee sonunda kurtuldum bu 636 dan sülük gibi yapıştı yaa deli kendini 1000lik makinada sanıyoo peşimden ayrılmıyoo neyse ali gidiyoo 636 lılar sahipsiz kaldı şimdi ne ezerim onları benn korkun bende 636 lar
kardeşim ken. iyi bak helal olsun ... hayırlı teskereler... _________________ Bir Pazar Sabahi Liv Tyler ile Uyandin mi Hiç?
eminatar@hotmail.com
Kayıt: Jan 21, 2005 Mesajlar: 13561 Nereden: united states of KONYA
Tarih: 09.04.2007 - 17:42 Mesaj konusu:
vay kardeşime ne zaman nen daha emanetleri göndermedin anladın sen onu bak ziyaretine gelmem ha cabuk emanetleri gönder
canım kardeşim hayırlı teskereler diliyorum Allaha emanet ol _________________ Sen benim için öylesine değil ölesiyesin...
hadi güle güle git de gel. hayırlı tezkereler... _________________ [SIGPIC]http://i304.photobucket.com/albums/nn169/redstormr1/rr%20with%20haya/IMG_0841_edited-1.jpg[/SIGPIC]
Tarih: 09.04.2007 - 18:10 Mesaj konusu:
Hayırlı tezkereler Alicim. Beş ay çabucak geçer. Sezon bitmeden tekrar gazlarız inşallah. Kendine iyi bak... _________________ "Bir motorcu ne yapar? Gezer.
İki motorcu? Sohbet eder.
Üç motorcu? Forum kurar.
Dört motorcu? Kurulan forumu patlatır, yenisini kurar..." www.ssrider.com
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız