Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Askere gidiyorum...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Askere gidiyorum...

Askere gidiyorum...
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
ZX-636R
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.04.2007 - 17:32    Mesaj konusu: Askere gidiyorum... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Askere gidiyorum..
ewet buyuk gun geldi çattı bugun sonuçlar açıklandı persembe aksam saat 17 e kadar
BİLECİK İL JANDARMA KOMUTANLIĞI(merkez) teslim olucam...
gitmeden herkes ile helalleşmek istiyorum malum asker adamız malum 2 tekere biniyoruz
hiç kimseyle kırgın ayrılmak istemem..burada 2200 den fazla cevap yazdım mutlaka kırdıgım insanlar olmuştur bunlar için ilkbaşta Alptoker ve Y_C den özür diliyorum...aklıma ilk gelenler bunlar
haklarını helal etsinler...başka arkadaşlarda varsa lutfen şimdi yazsınlar.....ben kimseye kırgın degilim zaman zaman cok kızarım parlarım ama ateşim cabuk söner asla kin beslemem oyuzden buradaki hickimseyle kırgın ayrılmıyorum..
kendinize iyi bakın..gittim diye çok da sevinmeyin 5 ay 5 gün sonra tekrar buradayımGülümsüyorum
Başa dön
ZX-636R Çevrimdışı ZX-636R Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
mete_han
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: LEVENT-İSTANBUL

MesajTarih: 09.04.2007 - 17:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı teskereler.................
hayabusa2785
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: sevdim o zalimi :) (m.köy/istanbul)

MesajTarih: 09.04.2007 - 17:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ZX-636R, abi Allah yolunu açık etsin, her ne kadar ufak tefek takışmalarımız olduysa da seninle benim için sorun olmadı hiç, döndüğünde almış olursam gixxer mı benimle sıkabilir misin 25 i çekeriz seninle Dil çıkarıyorum güle güle git güle güle dön. Allah'a emanet ol.
Başa dön
hayabusa2785 Çevrimdışı hayabusa2785 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.04.2007 - 17:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oh beee sonunda kurtuldum bu 636 dan sülük gibi yapıştı yaa Dil çıkarıyorum deli kendini 1000lik makinada sanıyoo Dil çıkarıyorum peşimden ayrılmıyoo neyse ali gidiyoo 636 lılar sahipsiz kaldı şimdi ne ezerim onları benn korkun bende 636 lar Gülümsüyorum Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum

kardeşim ken. iyi bak helal olsun ... hayırlı teskereler...

eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin Çevrimdışı deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 09.04.2007 - 17:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

gittim diye çok da sevinmeyin 5 ay 5 gün sonra tekrar buradayım

ooo güzel hocam sezon kapanmadan burdasın. kısa dönemsin yani.. Bende bilecikte yaptım acemiliğimi ama Tugay'daydım ben. 3 ayım geçti orda acayip bi şehilr. Bileciğe giderken geçip eskişehire gitme sakın biraz ufakta.. Gülümsüyorum
Allah selametle bitirip gelmeyi nasip etsin. Hayırlı teskereler..
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 09.04.2007 - 17:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vay kardeşime ne zaman nen daha emanetleri göndermedin anladın sen onu bak ziyaretine gelmem ha cabuk emanetleri gönder Dil çıkarıyorum
canım kardeşim hayırlı teskereler diliyorum Allaha emanet ol Bravo
Ability
Üye
Üye

Nereden: Edirne

MesajTarih: 09.04.2007 - 17:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı teskereler..... aslında giderken motorunuda götür oralarda iyi virajlar vardır Çok gülüyorum
Başa dön
Ability Çevrimdışı Ability Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
alptoker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Suadiye

MesajTarih: 09.04.2007 - 17:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakkım helaldir, hayırlı teskereler.
Başa dön
alptoker Çevrimdışı alptoker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
redstorm
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL-EU

MesajTarih: 09.04.2007 - 17:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hadi güle güle git de gel. hayırlı tezkereler...

I . R . T
Başa dön
redstorm Çevrimdışı redstorm Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Mavi-RR
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 09.04.2007 - 17:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

600RR ın 272 yi geçip geçmeyeceği konusunda açılan topictede ben ve Neron_57 ile atışmıştın hakkaten Çok gülüyorum

Yok dostum bizde kırgınlık olmaz Gülümsüyorum Yolun açık olsun. Tez zamanda git gel inşallah Bravo
Başa dön
Mavi-RR Çevrimdışı Mavi-RR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
BlackSupra
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.04.2007 - 17:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı teskereler kardeşim. hayırlısı ile git hayırlısı ile gel. askerden sonra seni bi side tarafına bekliyorum ona göre
Başa dön
BlackSupra Çevrimdışı BlackSupra Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ByManiacGNY
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 09.04.2007 - 17:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ZX-636R, hayırlı teskerler.. allah yolunu açık etsin.. allah sağlık, güç ve sabır versin...
Başa dön
ByManiacGNY Çevrimdışı ByManiacGNY Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hakdem
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BURSA

MesajTarih: 09.04.2007 - 18:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ZX-636R .Hayırlı teskereler.
onlyrider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 09.04.2007 - 18:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı tezkereler Alicim. Beş ay çabucak geçer. Sezon bitmeden tekrar gazlarız inşallah. Kendine iyi bak...
Dört motorcu? Kurulan forumu patlatır, yenisini kurar..." www.ssrider.com
Başa dön
onlyrider Çevrimdışı onlyrider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mrpilot
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Marmara Ereğlisi - TEKİRDAĞ

MesajTarih: 09.04.2007 - 18:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ZX-636R, hayırlı teskereler sayılı gün göz açıp kapayana kadar geçer Bravo Bravo

a rh (+)
Başa dön
mrpilot Çevrimdışı mrpilot Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal