Kayıt: Jan 21, 2005 Mesajlar: 13561 Nereden: united states of KONYA
Tarih: 10.04.2007 - 09:03 Mesaj konusu:
ben birkeresinde scuterden düştüm kötü yaşamanızı istemem doğrusu girecek delik aıyorusunuz gibi birşey _________________ Sen benim için öylesine değil ölesiyesin...
SGOR cidden öyle kardeşim, biz de düşmüştük bir keresinde.. Bereket kimse görmedi derken bir baktık yan tarafta kız yurdu varmış bütün camlar dolu. Kaçtık tabi hemen _________________ Verecek ışığı olmayan karanlığı sever...
Tarih: 10.04.2007 - 10:24 Mesaj konusu:
düşmeyen var mı içimizde acaba nadirdir merak ediyorum
düşmeden yürümeyi öğrenemezsin tabi düşmek güzel değil ama rezil olcakta bişi değil tabi sırf hava için binmiosan _________________
Tarih: 10.04.2007 - 10:38 Mesaj konusu:
İlginç doğrusu topiklerde motordan düşmenin ayıp olmadığını vurgulayıp duruyorlar şimdi bakıyorumda motordan düşme tecrübesi olan arkadaşlar saklanacak yer arıyorlarmış
taylamon motordan düşülmez diye birşey yok, düşülüyor. Ayıp ta değil elbet ama hiç düşülmeyecek şekilde saçma sapan düşmeyi başarabilirsen hakikaten kaçacak delik arıyor insan. Hele de kız yurdunun önünde düşersen. . _________________ Verecek ışığı olmayan karanlığı sever...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız