Tarih: 10.04.2007 - 09:17 Mesaj konusu: motorcu kardeşliği falan hikaye. her şey sanal
merhabalar ben buraya yeni üye sayılırım konuları takip ediyorum hert şey güzel md kardeşliği falan ama pazar günü başımdan geçen olaydan sonra anladım ki burada sözüm meclis dışarı sanal anadolu yakasında oturan md kardeşler sözüm daha çok size ve tüm motor kullanılarına....
her neyse pazar günü 2 kişi motora bindik kasklar falan okey gezmeye gidiyoruz üsküdarda ışıklarda durduk bende dandik mct 250 var ışıklarda yanımıza süper bir honda sanırım zengin belli bir arkadaş geldi her zamanki her motor kullanan gördüğümde söylediğim gibi "allah kaza bela vermesin dedim" o ne yaptı biliyormusunuz sanki bir motorsiklet tanrısı gibi havalandı cevap bile vermedi herneyse köprüye çıkan tünelin içinde sanırım 50-60 km hızdayken lastik patladı yalpa falan durdurduk neyse pazar günü ben acemi değiştirmeyi bilmem hadi onu bırak kimi çağrırsın her neyse yanımızdan onlarca motor geçti ben elde motoru götürüyoum arka teker patla ağır birde motor bir kişide kardeş ne oldu neden durdun yanımdada bayan var başına ne geldi yalannnnnnn herşey sanal biliyorum bu yazıma çok yorum gelicek ama benim başıma gelen ufak bişi demek ki şunu anlıyorum insanlar ancak yartalanmalı ve ölümlü kazalara koşuyor yaksa senin benzinin mi bitti lastik mi patladı yolda mı kaldın traş hepinize "allah kaza bela ve arıza vermesin hepiniz allaha emanet olun" bu nedende dolayı motoru satmayı düşünüyorum çünki değişen hiç bişi yok..... _________________ slm
Tarih: 10.04.2007 - 09:27 Mesaj konusu:
Başına hoş olmayan şeyler gelmiş ama bence fazla alınganlık yapmışsın.Genelleme yapman doğru değil her insan aynı duyarlılığı gösteremez allah kaza bela vermesin güzel bir dua sen güzel dileklerini söylemeye devam etmelisin
Kayıt: Jun 19, 2006 Mesajlar: 6179 Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)
Tarih: 10.04.2007 - 09:35 Mesaj konusu:
angelus73, cok dogru soyluyosun da gercek motorcular herzaman bırbıne yardım eder etmesede elınden gelenı yapar sen takma kafana düzceye gelde motorcu nasıl karsılanır gor
edit by trendy _________________
En son crazy_81 tarafından 10.04.2007 - 09:36 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Kayıt: Oct 19, 2005 Mesajlar: 2043 Nereden: SAFRANBOLU & ESKİŞEHİR
Tarih: 10.04.2007 - 09:35 Mesaj konusu:
Dostum başından hiçte hoş olmayan bi olay geçmiş ama bunu bütün motor camiasina maletmen iyi değil...Sana motorcu olmayan motorcular denk gelmiş bu açık bir gerçek...Fazla alınganlık yapma bence sen yolda kalmışa yardım et ki motorcu geçinen insanlar utansın.... _________________ AB (rh) +
Tarih: 10.04.2007 - 09:49 Mesaj konusu:
Sen nerde yaşadınki bu zamana kadar. Herşeyin toz pembe olduğu bi diyardaydın sanırım. Hem bu yaşadıklarını neden MD kardeşliği yalan falan diye nitelendiriyosunki o Honda'lı eleman MD'denmiydi lastiğin patladığında yanından geçip gidenler md denmiydi. Türlü türlü insan var fazla takılmamak lazım böyle şeylere heleki istanbulda yaşıyosan. _________________ 99 Titan.. 97 YZF600F.. 98 CBR600F3.. 00 CBR600F4.. 06 SES150 Dylan..
Tarih: 10.04.2007 - 09:50 Mesaj konusu:
angelus73, bence yanlış düşünüyorsun.. en ufak problemimde arayıp gelen insan çok bu siteden.. gerçek dostlar var inan burada ki yolda sağda durmuş beklerken bile tanımadığım bir cok motorcu gelip yanıma "hayırdır arkadaşım, bir sey mi oldu, elimizden ne gelir" diye yardım önerisinde bulunuyorlar.. bence alınganlık yapma, yanlış kişiler geçmiş senin yanından.. _________________ - t e a m g e r i l l a - r @ m b o-
er 6n black
savasarno@hotmail.com
Gsm : 0532 7373698
Tarih: 10.04.2007 - 09:57 Mesaj konusu:
piyasada o kadar çok motorcuyum diyen varki...sen hep çürüklere denk gelmişsin.eminim burada motoru olan md üyelerinden biri denk gelse kesinlikle durup sorardı.
sen bu kadar ufak bi olay için motor sevdasından vaz geçeceksen sana hayatında başarılar dilerim.motorsuz nasıl zevk alırsın hayattan onu bilemem 8o _________________ kaskynyn de?eri ne ise hayatynyn de?eride o kadar olsun
motor dedi?in suzuki gsx-r 750 gibi olmaly(azy karar ço?u zarar)
www.emkavet.com
Kayıt: Sep 25, 2003 Mesajlar: 89 Nereden: Renkli Rüyalar Otelinden
Tarih: 10.04.2007 - 10:00 Mesaj konusu:
kardeş o seni iplemeyen hanzo kesinlikle bir md değildir emin ol.
o tür yaratıklardan heryerde bolca bulunur.
pire için yorgan yakılmaz.
hırbonun birine kızıp motor satılmaz
Yorumunda haklısın....Ama bu haklılığın gördüğün yada olayda varlığı ile anılan insanlar konusunda.Yani evet insan bir durmaz mı? Durmalı....Ama belkide başka duyarlı insanlar korna çalıp birşeye ihtiyacın var mı diye sorabilirdi....Şanssız bir gününde imişsiniz... _________________ TC'de en derin modifikasyonlara imza atan adam...
LEGENDS ARE NOT DIE...
Adam neden cevap versin.Şimdi önceden ona bir sürü soran olmuştur.Abi motor kaç basıyor kaç aldın ön tekeri kaldırabilirmisin.bu motorla ne kız tavlanır felan diye zamanında bir sürü sıkıcı diyaloglara girmiştir.Senide onlardan biri zannedip basıp gitmiştir.
Şaka bir yana gerçekten birkaç kişiye kızıp birkaç kendini bilmezin veya sonradan görmenin hatasını umuma maletmenin yanlışlığına düşme.şöylede olabilir adamın canı sıkkındır yakınını kaybetmiştir.Sevdiğinden ayrılmıştır işi ile ilgili sorunları vardır vs vs.Bu yüzden seni duymamıştır.Bazen insan bu durumlarda bakar görmez duyar anlamaz oluyor.Biraz polyanacılık oldu ama benim işime çok yaradığı zamanlar oldu sende dene.Mesela geçen sene birkaç harley sürücüsü ile karşılaştım adamlara selam verdim tınmadılar bile ne diyeyim şimdi.Kendimimi üzeyim.Görmüşse anlamışsa vermemişse onun karakteri ile ilgili bir durum ama görmemişte olabilir heriki durumda da ben kaybeden olmam. Lastik işine bende üzüldüm.Yorum yapamayacağım. _________________ "münâka?aya giri?mek, fayda kapylaryny kapatyr.''
En son hakdem tarafından 10.04.2007 - 10:20 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
Tarih: 10.04.2007 - 10:19 Mesaj konusu:
burası istanbul faktörü var birde bunuda göz ardı etmeyelim artık herkes daha temkinli,size bir olay anlatıyımda dinleyin o zaman konuyla alakası yok ama genede anlatmak istedim geçen bir arkadaşım istanbulun tenha ve dağlık bir semtinde giderken küçük öğrenci önlüğü bir kız yolun kenarında durması için işaret etmiş bizimkide durmuş kızı köy içine götürmüş kız tam inicekken 20 ytl para istemiş arkadaştan ve vermezsen sapık var bağırırım die tehdit etmiş bide buyrun burdan yakın kime anlatıcaksın derdini o saatten sonra jandarma bile gelir seni döver sevabına _________________
Tarih: 10.04.2007 - 10:23 Mesaj konusu:
arkadaşlar motoruna göre motorcusun ybr ile gezerken slm veriyorum kimse tınmıyo 600f ile gezerken kendileri slm veriyolar yani 125cc ye binen motorcu değil 600cc ye binen motorcu oluyo _________________ 2006 yamaha ybr gri
Tarih: 10.04.2007 - 10:29 Mesaj konusu:
Arkadaşım bukadarcık arıza gördün hemen motoru satıcam diyorsun dur bakalım daha başına neler gelecek vede ne yardım sever arkadaşlarla karşılaşacaksın buna ileride sen bile şaşırıp kalıcan öyle ufak bir sıkıntıya gelip motoru satmak yok MD den birkaç arkadaşın tlf yanında bulunsun sen ozaman yardımı görürsün. _________________ xv750.side_car.virago.iç BADE SEV GÜZEL VARiSE ŞUURUN.adIm veli lakabım deliveli......deli deli kulakları küpeli.
Tarih: 10.04.2007 - 10:39 Mesaj konusu:
istisnalara denk gelmişsin,bu arada yeni üye oldugunu belirtmişsin mesaj sayına bakılırsada zaten yeni üye oldugun belli ,bence üyeliginin ilerleyen zamanlarında fikirlerin degişecektir diye düşünüyorum çünkü md ailesi ile iç içe oldukca bu tarz olaylara bakış açılarını ,tepkilerini,yardım severliklerini göreceksin ,böyle üzücü bir istisna bidaha yaşamaman dilegiyle... _________________ Mustafa Kemal ATATÜRK
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız