Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - korumalı mont temizliği

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

korumalı mont temizliği

korumalı mont temizliği
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
chaos106
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 10.04.2007 - 09:25    Mesaj konusu: korumalı mont temizliği Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar korumalı montunu kuru temizlemeye veren oldumu yada şöyle sorayım ixon marka montum var kuru temizlemeciye götürdüm korumalıklardan ötürü adam tereddütte kaldı yapmadı.Nasıl yapabilirim bi fikri olan varmı?
Başa dön
chaos106 Çevrimdışı chaos106 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 10.04.2007 - 09:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

chaos106, korumaları çıkar kardeşim sonrasında kuru temizlemeye verebilirsin olmuyormu bu şekilde ben öyle yapıyorum Bravo
RedStar
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: 35..½..Karşıyaka....!!

MesajTarih: 10.04.2007 - 09:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Korumalklar çıkıyor arkadaşım korumaların ya en üstümde ya en altında fermuar yada cırt cırt vardır ordan çıkarta bilirsin hepsini.

ben bütün korumaları çıkartıp içindeki rüzgarlığı çıkartıp çamaşır makinasına attım Delirdim Delirdim Delirdim ve sonuç olagan üstü Delirdim
Başa dön
RedStar Çevrimdışı RedStar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
lord48
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: mu?la

MesajTarih: 10.04.2007 - 18:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gerçekten güzel soru
bende hemen ekleyim :
peki bende birtane eski deri tulum var , onu nasıl boyamalıyım
ilk ayakkabı boyası düşündüm amaaa olmaz dediler
şimdiden teşekkürler
Başa dön
lord48 Çevrimdışı lord48 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 10.04.2007 - 20:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

lord48, deri tamir eden bir yer olmalı kardeşim onlara götürmelisin
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 10.04.2007 - 20:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

RedStar demiş ki:
Korumalklar çıkıyor arkadaşım korumaların ya en üstümde ya en altında fermuar yada cırt cırt vardır ordan çıkarta bilirsin hepsini.

ben bütün korumaları çıkartıp içindeki rüzgarlığı çıkartıp çamaşır makinasına attım Delirdim Delirdim Delirdim ve sonuç olagan üstü Delirdim

Yağmur geçirmeyen montlar bir kaç çamaşır makinası yıkaması sonucu yağmur geçirmeye başlayacaktır kanımca Göz kırpıyorum

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li Çevrimdışı On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
freewing
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 10.04.2007 - 20:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

chaos106, çamaşır makinasını tercih edersen sıkma işlemi yaptırma.
lord48,
Alıntı:

peki bende birtane eski deri tulum var , onu nasıl boyamalıyım
ayakkabı boyası mı? Şok oldum Oldu... Getir bende fırçalayayım bir güzel, kadife bezle de son katı geçeyim.
Deri boyaları var onunla yapabilirsin.

Başa dön
freewing Çevrimdışı freewing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
lord48
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: mu?la

MesajTarih: 10.04.2007 - 22:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

freewing, bağırma ya tamam anladık Ağlıyorum Çok gülüyorum
bilgi için teşekkürler, naapalm cahillik işte İstemiyorum
Başa dön
lord48 Çevrimdışı lord48 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
cetik
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 10.04.2007 - 22:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

korumaları çıkar ve kurutemizlemeye ver

34 AHM 10
Başa dön
cetik Çevrimdışı cetik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ArapKadri
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: GAVUR İZMİRden

MesajTarih: 10.04.2007 - 23:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

chaos106, tam gününde açmışsın topici Gülümsüyorum

benimde montum İXON marka
artık temizlik zamanı geldi dedim araştırdım kuru temizleme diyende oldu çamaşır makinası diyende Üzgünüm

ben kararımı çamaşır makinasından yana kullandım Bravo
önce içindeki korumaları çıkardım (dirsek omuz sırttaki süngeride unutma)
ters çevirip 30 derecede yıkadım
kurutma işlemini tam olarak bitirmeden (biraz ıslak) olarak çıkardım
sicak ortamda 1 günde kurudu
şimdi tertemiz bir şekilde kullanıyorum Bravo Bravo

başka sormak istadiğin varsa PM den mesaj at cevaplarım İZMİR deyim Çok gülüyorum

aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
sevgilim DL 650im ROZİNANTE[/b:40b
Başa dön
ArapKadri Çevrimdışı ArapKadri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 11.04.2007 - 05:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

On7_li, o zaman ne yaptırıyoruz kuru temizleme yaptırıyoruz İyi fikir
arif_45
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: manisa

MesajTarih: 11.04.2007 - 06:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşım sen garantiye bak çıkar korumalıklarını wer kuru temizleyiciye Bravo kafan rahat olsun makinaya atıpta ya mont a bişeymi olur düşüncesi kalksın kafandan ... Bravo : Çok gülüyorum
Başa dön
arif_45 Çevrimdışı arif_45 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
chaos106
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 11.04.2007 - 15:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu sabah kuru temizlemeye verdim olduğu gibi az önce aldım gayet güzel olmuş bu bana 10 liraya patladı ama deydi

ilginiz için teşekkür ederim
Başa dön
chaos106 Çevrimdışı chaos106 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
titi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 03.07.2007 - 10:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Spıdı marka montumu alalı 2 sene oldu daha temizlik yüzü görmedi.Kuru temizlemeye vermeyi düşünüyorum fakat özelliğini kaybeder diye duyum aldım.Yağmur geçirsin öneli değil ama rüzgar geçirme özelliğini kaybeder mi :?:Bir de su dolu bir leğene yatırp 1-2 gün özel ilacında bekletebilirsin dediler.Siz montu temizlemede hangi yöntemi kullanıyorsunuz ?
titi Çevrimdışı titi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Batuuu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.07.2007 - 12:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende merak ediyorum temizleme yöntemleriniz nedir???

"Doğruların gözle görülmeyen orduları vardır"..
Başa dön
Batuuu Çevrimdışı Batuuu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal