Tarih: 11.04.2007 - 08:27 Mesaj konusu: HONDA'dan faydalı bir yayın
HONDA E-bültenden alıntıdır...
Kiminin sadece, düşünsel düzeyi düşük ancak bütçesi yüksek bazı aksiyon filmlerindeki yasadışı karakterlerin bir numaralı aksesuarı olarak tanıdığı, kiminin ise hayat tarzı olarak benimsediği, mitleştirdiği bir kavram olan motosikleti; herkesin hakkında kolayca bilgi sahibi olacağı ve hayatına adapte edebileceği, pratik, neşeli ve tüm rasyonel faydalarının yanısıra duygulara da hitap edebilen bir taşıt aracı olarak görüp ele almaya çalıştığımız kitabımız “Motosiklete Dair” raflardaki yerini aldı.
Bu kitap, motosiklet kültürünün benimsenmesi ve yayılması, motosikletin sosyal kabulünün artırılması, bilinçli kullanıcıların toplumda artmasına katkıda bulunmak ve motosiklet kullanıcılarının aklında yer edinmiş ya da bu sayfaları karıştırırken yer edinecek bazı soruların cevaplarını su yüzüne çıkarmak adına hazırlanmıştır. Oluşum aşamasında ise hem motosiklete ilgi duyan, ancak motosiklet ile tanışmamış kişilere hitap edecek bir içerik ve anlatım, hem de tecrübeli kullanıcıların da ilgilerini çekecek ayrıntıların olması göz önüne alınmış, konular olabildiğince karmaşık terim ve kavramlardan arındırılarak ele alınmıştır. Dilimizde karşılığı olmayan terimler elden geldiğince Türkçe’ye çevrilmeye çalışılmıştır. Amaç; hiçbir konuda otorite olmaya soyunmak ya da bilgi / işleyiş dayatmak değil, sadece fikir vermek ve sürüş sürecine güvenlik ve keyif katmak olmuştur.
Honda'nın dünya çapındaki motosiklet sürüş eğitim faaliyetlerinin başlayışından 37 yıl sonra, Türkiye'de hayata geçen bu kitap, Honda'nın bireye saygı ve ona verdiği değer, güvenlik ve öncelik gibi prensiplerinin paralelinde ortaya çıkmış olup, kullanıcı ve ürün arasındaki bilgi ve beceriye dayalı güvenlik köprüsünü inşa edecek temel direklerden biri olarak düşünülmüştür. Motoshow07 fuarında ilk tanıtımı yapılan kitap daha sonra bayilerimizde de satışa sunulacaktır. _________________
Hondaya.. Faydalı olacak bir kitap, belki bilinçlenme yönünde bir adım daha atılmasına yardımcı olur bizler için.. Ne öğrenebilirsek kardır, sağolsunlar. _________________ Verecek ışığı olmayan karanlığı sever...
Fuardan almıştım Okuyup bitirdim bile..Konular 4 ana başlık içinde anlatılmış.Sıkıcı değil.Yazılar fotoğraf ve resimlerle desteklenmiş.Tavsiye ederim.10ytl gibi birde cüzi fiyatı var. _________________ "münâka?aya giri?mek, fayda kapylaryny kapatyr.''
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız