Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - HONDA'dan faydalı bir yayın

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

HONDA'dan faydalı bir yayın

HONDA'dan faydalı bir yayın

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
HULK
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 11.04.2007 - 08:27    Mesaj konusu: HONDA'dan faydalı bir yayın Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HONDA E-bültenden alıntıdır...

Kiminin sadece, düşünsel düzeyi düşük ancak bütçesi yüksek bazı aksiyon filmlerindeki yasadışı karakterlerin bir numaralı aksesuarı olarak tanıdığı, kiminin ise hayat tarzı olarak benimsediği, mitleştirdiği bir kavram olan motosikleti; herkesin hakkında kolayca bilgi sahibi olacağı ve hayatına adapte edebileceği, pratik, neşeli ve tüm rasyonel faydalarının yanısıra duygulara da hitap edebilen bir taşıt aracı olarak görüp ele almaya çalıştığımız kitabımız “Motosiklete Dair” raflardaki yerini aldı.

Bu kitap, motosiklet kültürünün benimsenmesi ve yayılması, motosikletin sosyal kabulünün artırılması, bilinçli kullanıcıların toplumda artmasına katkıda bulunmak ve motosiklet kullanıcılarının aklında yer edinmiş ya da bu sayfaları karıştırırken yer edinecek bazı soruların cevaplarını su yüzüne çıkarmak adına hazırlanmıştır. Oluşum aşamasında ise hem motosiklete ilgi duyan, ancak motosiklet ile tanışmamış kişilere hitap edecek bir içerik ve anlatım, hem de tecrübeli kullanıcıların da ilgilerini çekecek ayrıntıların olması göz önüne alınmış, konular olabildiğince karmaşık terim ve kavramlardan arındırılarak ele alınmıştır. Dilimizde karşılığı olmayan terimler elden geldiğince Türkçe’ye çevrilmeye çalışılmıştır. Amaç; hiçbir konuda otorite olmaya soyunmak ya da bilgi / işleyiş dayatmak değil, sadece fikir vermek ve sürüş sürecine güvenlik ve keyif katmak olmuştur.

Honda'nın dünya çapındaki motosiklet sürüş eğitim faaliyetlerinin başlayışından 37 yıl sonra, Türkiye'de hayata geçen bu kitap, Honda'nın bireye saygı ve ona verdiği değer, güvenlik ve öncelik gibi prensiplerinin paralelinde ortaya çıkmış olup, kullanıcı ve ürün arasındaki bilgi ve beceriye dayalı güvenlik köprüsünü inşa edecek temel direklerden biri olarak düşünülmüştür. Motoshow07 fuarında ilk tanıtımı yapılan kitap daha sonra bayilerimizde de satışa sunulacaktır.

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
eyesofblind
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.04.2007 - 08:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Hondaya.. Faydalı olacak bir kitap, belki bilinçlenme yönünde bir adım daha atılmasına yardımcı olur bizler için.. Ne öğrenebilirsek kardır, sağolsunlar. Gülümsüyorum

Başa dön
eyesofblind Çevrimdışı eyesofblind Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
choconut
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 11.04.2007 - 09:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HULK, hulk abi selamlar..gerçekten faydalı bir çalışma..paylaşımın içinde teşekkürler abi.. Alkışlıyorum
xciting
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 11.04.2007 - 09:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel bi bilgi eline sağlık hulk abi
xciting Çevrimdışı xciting Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 11.04.2007 - 09:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aynı zamanda hondaya güzel bir reklam Gülümsüyorum
gadfader
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 11.04.2007 - 18:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gerçekten faydalı bir çalışma olacağını düşünüyorum ve alınması gerektiğini düşünüyorum . paylaşım için teşekkürler
Başa dön
gadfader Çevrimdışı gadfader Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hakdem
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BURSA

MesajTarih: 11.04.2007 - 18:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Fuardan almıştım Okuyup bitirdim bile..Konular 4 ana başlık içinde anlatılmış.Sıkıcı değil.Yazılar fotoğraf ve resimlerle desteklenmiş.Tavsiye ederim.10ytl gibi birde cüzi fiyatı var.
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.12 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal