Kayıt: Jun 23, 2005 Mesajlar: 598 Nereden: Marmara Ereğlisi - TEKİRDAĞ
Tarih: 11.04.2007 - 08:45 Mesaj konusu: Racing makinenin hakkını vermek
Racing makinenin hakkı nasıl verilir
1)1.viteste red line'a mı getirmek
2)Trafikte 299 Km/h sürat yaparak mı
3) Tek teker veya stopi yaparak mı
4) Lastik yakarak mı
5) Devirlere riayet ederek sert hareketlerden kaçınarak makineyi uzun seneler kullanmak mı
Daha pek çok madde yazabilirim buşekilde.
Özellikle ustalardan bu konuyla ilgili yorum yapmalarını istirham ediyorum.
Saygılar _________________
a rh (+)
mrpilot, kardeşim şimdi sen racing bi makinanın hakkı nasıl verilir diyosun...motoru limitlerinin en sonunda kullanırsan motorun hakkını verirsin zaten japonlar bu motorları gazlayasın diye yapmışlar. _________________ akrepkral3547@hotmail.com
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7887 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 11.04.2007 - 09:34 Mesaj konusu:
akrep_kral demiş ki:
kardeşim şimdi sen racing bi makinanın hakkı nasıl verilir diyosun...motoru limitlerinin en sonunda kullanırsan motorun hakkını verirsin zaten japonlar bu motorları gazlayasın diye yapmışlar.
YOKSA GİDER BİRER PEJO ALIRDIK DEĞİLMİ VELİT racing makine alıp sütoğlanı gibi kullanacağıma hiç yaklaşmam daha iyi,racing makine şekil olsun diye değil,hakkını wererek uzun yolları yırta yırta kullanmak için alınır,nacizane fikrim bu,, _________________ dünyada ROMA,tr de SOMA PERT TEAM http://www.youtube.com/watch?v=D98SydKuCzw http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu
Racing makinanın hakkını vermek zordur, iyi bir tecrube ve cesaret ister, tafsiyem sıklıkla limitleri zorlamamak elbetdeki o makinaya biniyorsan hakkını vereceksin ama zamanı iyi tutturmak lazım ..
Yukarıda yazan şıkların hemen hemen hepsine uygun koşullarda EVET diyebilirim ...
Bilincli kullanici olarak verilebilir, Ambulans veya Cenaza arabasina binmeyerek verilebilir, bir omur boyu yatakda yatalak olmadan verilebilir, vs. vs. vs...
Tarih: 11.04.2007 - 10:20 Mesaj konusu:
mrpilot, 5. şık dostum gerisi hikaye :bad: _________________ özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Kayıt: Jan 21, 2005 Mesajlar: 13561 Nereden: united states of KONYA
Tarih: 11.04.2007 - 10:22 Mesaj konusu:
race makinanın hakkını vermek sanırım verdiğin o şıklarda saklı kardeşim
kimine göre yani sana göre o şıkları yapmadanda verilebilir hakkı kimine göre yani bana göre onları yapmadan verilmez makinanın hakkı..
sakın yanlış anlaşılmasın kardeşim sen ustalar yazsın demişsin
ben ilk zxr 400 makinede öğrendim ondan öncesinde vitestli motora binmişliğim yoktur 1995 de kullanmaya başladım o yıldada aynı bu yıldada aynı benim düşüncem aynı değişmedi ki değişeceğinide sanmıyorum kısaca o deiklerini yapmadan racenin hakkı verilmiyor kardeşim
proracing, nası mehmet ali 5. şık nen bak bak diyene bak ulen madem o şıkkı seçecekdin neden zx10 aldın olum
ha sen gel de konyaya beyşehir yoluna da göreyim seni ne o uslandınmı nasihatmı vermeye başladın bak ya gözlerime inanamıyorum ters yönlerde tektekeri diken benmiyim olum güldürme beni daha açıklarını yazdırtma bana _________________ Sen benim için öylesine değil ölesiyesin...
Tarih: 11.04.2007 - 10:38 Mesaj konusu:
sgor, ahmet kardeşim maziye baktım mı hakkaten 5. şıkla alakam yoktu ama antalya motor sporları klübünün önünde 2004'de geçirdiğim kaza bana biraz ders oldu.
ahmetcim yüzüme vurma anladın sen onu _________________ özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Tarih: 11.04.2007 - 10:56 Mesaj konusu:
Racing motorun hakki nasil verilir?
1- Motorlar hakkinda bilgi sahibi olursun, altindaki makinanin ozelliklerini, potansiyelini ve dezavantajlarini iyi ogrenir ona gore haraket edersin.
2- Racing motorlar maharetli olduklari icin rahatlikla tek teker, stoppie, yuksek hiz, cabuk fren, hizli viraja yapabilirler. Racing motorun hakkini vermek icin bunlarin hepsini dengeli (kombinasyonlu) bir sekilde yapmak gerekir. Sadece uzun sure yuksek suratte gitmek ama dizini hic yere deydirmemis olmak olmaz, o zaman gider touring alirsin hemde belin agrimaz, veya sadece tek teker yapip guzelim tokico/brembo gibi frenlerin limitlerini hic zorlamamis olmak olmaz.
3- Racing motorun evi yaris pistidir ama disaridada baskasinin hayatini riske etmemek sarti ile bazi yerlerde kullanilabilir.
4- Racing motorun hakki Bagdat Caddesinde verilmez, Ortakoy'dede verilmez ama Korfez Pistinde verilir veya sehir disindaki bazi virajli asfalti guzel yollarda verilir.
Liste boyle uzar gider, bunlar kendi yorumlarim, herkes yine bildigini yapacaktir.
Kayıt: Aug 08, 2006 Mesajlar: 1151 Nereden: MANİSA - KONYA
Tarih: 11.04.2007 - 11:02 Mesaj konusu:
akrep_kral demiş ki:
mrpilot, kardeşim şimdi sen racing bi makinanın hakkı nasıl verilir diyosun...motoru limitlerinin en sonunda kullanırsan motorun hakkını verirsin zaten japonlar bu motorları gazlayasın diye yapmışlar.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız