Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Racing makinenin hakkını vermek

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Racing makinenin hakkını vermek

Racing makinenin hakkını vermek
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
mrpilot
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Marmara Ereğlisi - TEKİRDAĞ

MesajTarih: 11.04.2007 - 08:45    Mesaj konusu: Racing makinenin hakkını vermek Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Racing makinenin hakkı nasıl verilir ?

1)1.viteste red line'a mı getirmek ?
2)Trafikte 299 Km/h sürat yaparak mı ?
3) Tek teker veya stopi yaparak mı ?
4) Lastik yakarak mı ?
5) Devirlere riayet ederek sert hareketlerden kaçınarak makineyi uzun seneler kullanmak mı ?

Daha pek çok madde yazabilirim buşekilde. Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum
Özellikle ustalardan bu konuyla ilgili yorum yapmalarını istirham ediyorum.
Saygılar

a rh (+)
Başa dön
mrpilot Çevrimdışı mrpilot Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Arthas
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 11.04.2007 - 08:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben 5. şıkkı tercih ediyorum genelde. Sonuçta yüksek sürate redline'a sokmadan da çıkılabiliyor. Kimseyle yarışmadığım için de bu şekilde çıkıyorum yüksek sürate.
http://www.sahibinden.com/shoei_xr-1000_diabolicWQQaXQQ11344912WQQpXQQdisplayitem
Başa dön
Arthas Çevrimdışı Arthas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
akrep_kral
Yd.Yön.Kur.Üys.
Yd.Yön.Kur.Üys.

Nereden: izmir

MesajTarih: 11.04.2007 - 09:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mrpilot, kardeşim şimdi sen racing bi makinanın hakkı nasıl verilir diyosun...motoru limitlerinin en sonunda kullanırsan motorun hakkını verirsin zaten japonlar bu motorları gazlayasın diye yapmışlar. Delirdim

akrepkral3547@hotmail.com
Başa dön
akrep_kral Çevrimdışı akrep_kral Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
cathedral
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.04.2007 - 09:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

1,2,3,4 üncü şıkları yaparak..özellikle böle kız falan varsa etrafta.. Çok gülüyorum Delirdim

Başa dön
cathedral Çevrimdışı cathedral Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 11.04.2007 - 09:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

akrep_kral demiş ki:
kardeşim şimdi sen racing bi makinanın hakkı nasıl verilir diyosun...motoru limitlerinin en sonunda kullanırsan motorun hakkını verirsin zaten japonlar bu motorları gazlayasın diye yapmışlar.
Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum YOKSA GİDER BİRER PEJO ALIRDIK DEĞİLMİ VELİT Dil çıkarıyorum racing makine alıp sütoğlanı gibi kullanacağıma hiç yaklaşmam daha iyi,racing makine şekil olsun diye değil,hakkını wererek uzun yolları yırta yırta kullanmak için alınır,nacizane fikrim bu,,
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Road_Roner
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 11.04.2007 - 09:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Racing makinanın hakkını vermek zordur, iyi bir tecrube ve cesaret ister, tafsiyem sıklıkla limitleri zorlamamak elbetdeki o makinaya biniyorsan hakkını vereceksin ama zamanı iyi tutturmak lazım ..

Yukarıda yazan şıkların hemen hemen hepsine uygun koşullarda EVET diyebilirim ...
Başa dön
Road_Roner Çevrimdışı Road_Roner Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Pirate
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 11.04.2007 - 10:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bilincli kullanici olarak verilebilir, Ambulans veya Cenaza arabasina binmeyerek verilebilir, bir omur boyu yatakda yatalak olmadan verilebilir, vs. vs. vs...
Başa dön
Pirate Çevrimdışı Pirate Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
GSXR-PRO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: PERTLAND

MesajTarih: 11.04.2007 - 10:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Her Hp ve Torku Kullanarak Bravo Eğer kullanmayacaksan yada kullanamıyorsan cc düşür derim ben Gülümsüyorum
Başa dön
GSXR-PRO Çevrimdışı GSXR-PRO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 11.04.2007 - 10:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mrpilot, 5. şık dostum Bravo gerisi hikaye :bad:

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 11.04.2007 - 10:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

race makinanın hakkını vermek sanırım verdiğin o şıklarda saklı kardeşim
kimine göre yani sana göre o şıkları yapmadanda verilebilir hakkı İyi fikir kimine göre yani bana göre onları yapmadan verilmez makinanın hakkı..
sakın yanlış anlaşılmasın kardeşim sen ustalar yazsın demişsin
ben ilk zxr 400 makinede öğrendim ondan öncesinde vitestli motora binmişliğim yoktur 1995 de kullanmaya başladım o yıldada aynı bu yıldada aynı benim düşüncem aynı değişmedi ki değişeceğinide sanmıyorum kısaca o deiklerini yapmadan racenin hakkı verilmiyor kardeşim Bravo

proracing, nası mehmet ali 5. şık Şok oldum nen bak bak diyene bak ulen madem o şıkkı seçecekdin neden zx10 aldın olum
ha sen gel de konyaya beyşehir yoluna da göreyim seni ne o uslandınmı nasihatmı vermeye başladın bak ya gözlerime inanamıyorum ters yönlerde tektekeri diken benmiyim olum güldürme beni daha açıklarını yazdırtma bana Sinirlendim
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 11.04.2007 - 10:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sgor, ahmet kardeşim maziye baktım mı hakkaten 5. şıkla alakam yoktu ama antalya motor sporları klübünün önünde 2004'de geçirdiğim kaza bana biraz ders oldu.
ahmetcim yüzüme vurma anladın sen onu Gülümsüyorum

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
AuSSiE-STYLE
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Buradan

MesajTarih: 11.04.2007 - 10:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Racing motorun hakki nasil verilir?

1- Motorlar hakkinda bilgi sahibi olursun, altindaki makinanin ozelliklerini, potansiyelini ve dezavantajlarini iyi ogrenir ona gore haraket edersin.
2- Racing motorlar maharetli olduklari icin rahatlikla tek teker, stoppie, yuksek hiz, cabuk fren, hizli viraja yapabilirler. Racing motorun hakkini vermek icin bunlarin hepsini dengeli (kombinasyonlu) bir sekilde yapmak gerekir. Sadece uzun sure yuksek suratte gitmek ama dizini hic yere deydirmemis olmak olmaz, o zaman gider touring alirsin hemde belin agrimaz, veya sadece tek teker yapip guzelim tokico/brembo gibi frenlerin limitlerini hic zorlamamis olmak olmaz.
3- Racing motorun evi yaris pistidir ama disaridada baskasinin hayatini riske etmemek sarti ile bazi yerlerde kullanilabilir.
4- Racing motorun hakki Bagdat Caddesinde verilmez, Ortakoy'dede verilmez ama Korfez Pistinde verilir veya sehir disindaki bazi virajli asfalti guzel yollarda verilir.

Liste boyle uzar gider, bunlar kendi yorumlarim, herkes yine bildigini yapacaktir.
Başa dön
AuSSiE-STYLE Çevrimdışı AuSSiE-STYLE Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ADAMOTOR42
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 11.04.2007 - 11:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hepsiiiiiiii Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim

Bize ulaşmak için Foto'yu TIKLAYIN
Başa dön
ADAMOTOR42 Çevrimdışı ADAMOTOR42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Ersin-45
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MANİSA - KONYA

MesajTarih: 11.04.2007 - 11:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

akrep_kral demiş ki:
mrpilot, kardeşim şimdi sen racing bi makinanın hakkı nasıl verilir diyosun...motoru limitlerinin en sonunda kullanırsan motorun hakkını verirsin zaten japonlar bu motorları gazlayasın diye yapmışlar. Delirdim

Katılıyorum Bravo Delirdim
Ersin-45 Çevrimdışı Ersin-45 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
crunch
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bostancy E-5 ;) Motoru:CBF 150

MesajTarih: 11.04.2007 - 11:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

AuSSiE-STYLE, bence gerekli açıklama bu.

Başa dön
crunch Çevrimdışı crunch Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal