Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 600f enzantrik zinciri hakkında...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

600f enzantrik zinciri hakkında...

600f enzantrik zinciri hakkında...

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
emrekkk
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 12.04.2007 - 12:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar 2001 600f in enzantrik zinciri ya gvşedi ya da ömrünü tamamladı. konuyla ilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
motor sıcakken önden bi hışırdama geliyo kompresörde daha da artıyo ayrıca motorun fazla ısınmasına da sebep oluyor.
bu işlemin maliyeti ve süresi hakkında bilgisi olan var mı?

Son Mesajdan 2 saat 59 dakika sonra eklendi:

yok mu beyler bi fikri olan?
Başa dön
emrekkk Çevrimdışı emrekkk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
speeddeath
Üye
Üye

Nereden: mersin

MesajTarih: 12.04.2007 - 16:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aynı sorun bendede var ama zincir gerdirme yaptıktan sonra ses azaldı
yakın zamanda parca ısmarlayacam fiyat hakkında sana bil gi verebilirim
Başa dön
speeddeath Çevrimdışı speeddeath Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
canerdemir79
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AnGara

MesajTarih: 12.04.2007 - 16:58    Mesaj konusu: egzantrik zinciri Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

canım kardeşim aynı sorun için açtığın 27. topic bu sanırım Çok gülüyorum

şaka bi yana bu önceki topicte hararet 80-100 arası gidip geliyor demiştin.
normal işte adamım daha neyi zorluyosun ki. motor sıralı 4 silindir 600c motor. bence 100 üzerine çıkması bile normal, hatta şehir içi geziyorsan sürekli fan açması bile normal.

yine önceki topicde egzantrik zinciri ile ilgili sıkıntın için motorparça isimli arkadaş değiştirmene gerek olmadığını söylemişti. bu arkadaşı dikkate al bence, yada keyfe keder değiştir, nasılsa yine aynısı olacak bir süre sonra demişti.

Alıntı:

aynı sorun bendede var ama zincir gerdirme yaptıktan sonra ses azaldı

bence bu yöntemi denemelisin.
birde hararetin bununla fazla ilgisi olduğunu düşünmüyorum.
Başa dön
canerdemir79 Çevrimdışı canerdemir79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
emrekkk
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 12.04.2007 - 17:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bravo valla candemir iyi takip etmişsin. ordaki problem ısınma sorunuyla alakalıydı, sonadan egzantriği de ekledim:) dikkate de alıyorum onun için yazıyorum zaten buraya.
bugün kızıltoprakta bi ustaya gösetrdim motoru o da egzantrik dedi yanlız zarar konusunda, fazla gazlarsan zincir işini göremesse zarar verebileceğini söledi. yanlış bilgilenmesin kimse. ilgi alakaya teşekkür
Başa dön
emrekkk Çevrimdışı emrekkk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger
transam
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: samsun

MesajTarih: 12.04.2007 - 17:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

normalde kulanma kılavuzunda egsantrik zincirinin belirli km lerde kontrolü yapılması gerekir onu servisteki elemanlar daha iyi bilirler
gazlama konusunda usta doğru söylemiş zincir işini doğru yapamazsa
birde yüksek süratte motorun iptal olur silindirler subab mekanizması
gibi hayati organlar büyük hasar görür bence vakit kaybetmeden
ayarını yaptır veya yenisini al Gülümsüyorum
Başa dön
transam Çevrimdışı transam Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.12 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal