arkadaşlar ramzey scooter a şimdiye kadar hep 95oktan kursunsuz kattirdim.
bundan sonra 98oktan kattırsam scooter a zararı olurmu acaba. içindede bi miktar benzin mevcut şu anda.
ben tavsiye etmem bendede cheeta marka 150cc lik bi scooter var ben koydum 98 oktanı kaldırmadı motor yakmıyor bence 95 ten şaşma. _________________
CK 125 PULSAR
Kayıt: Jun 01, 2006 Mesajlar: 2260 Nereden: istanbul/bayrampaşa
Tarih: 27.04.2007 - 18:23 Mesaj konusu:
motordan motora değişir o dediğin senin dostum.arkadaşın çin malı bi scooterı var 98 oktan koyunca scooter aptallaşıyo gitmiyo ama benim motora (honda activa) 98 oktan koyunca süper oluyo fark çok net anlaşılıyo sen bilirsin ben ne denk geldi onu koyuyorum... _________________ 02 blue HONDA ACTIVA (fırpır)
MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo ) (A RH -)
Kayıt: Sep 13, 2006 Mesajlar: 327 Nereden: Istanbul - Kadyköy/Tuzla
Tarih: 27.04.2007 - 19:38 Mesaj konusu:
Ben motoruma koydum performans olarak ufak bir artış gördüm doğrusu ama öle çokda büyütülecek bir etkisi olmadı açıkçası. _________________ Oynarken büyüyen kedi yanacak, Aydynlatyrken küçülen mum yanacakty.
Küçülen yaka-yaka aydynlatacak, Büyüyen yana yana anlayacakty...
Peugeot Satelis 250cc - 34 UA 6124
Tarih: 27.04.2007 - 20:02 Mesaj konusu:
cok yuksek teknikli guclu motorlarda,o da,imalatcisi kullanim kitabinda oneriyorsa 98 kursunsuz kullan.saniyoruz,seninkinin kitabinda 95 oktani oneriyordur.bir kontrol et ve ona gore kullan.bu konuda,bu sitede acilmis baska forumlarda,bu konu cok tartisimistir.ararsan bulursun.
sevgiler
Son Mesajdan 4 dakika sonra eklendi:
mesela bizim honda dylan scooterde-150 cc ve 15.8 beygir-91 oktan veya daha yuksek oktanli kursunsuz benzin kullanin diyor.biz 98 i denedik.motorun titresimi artti.95 de karar kildik.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız