Tarih: 13.04.2007 - 16:17 Mesaj konusu:
slm arkadaşlar ben edirne enez karaincirli köyünde market işletiyorum yazında sahilde çadır ve karavan kampım var sizleri bu yaz oraya davet ediyorum saroz körfezinin mavi denizi geniş kumsalı ve yemyeşil ormanı ile içiçe kafanızı dinleyeceğiniz mükemmel bir tatil imkanı sunuyoruz.eğerki gezi düzenlerseniz mutlak beklerim bende bir md üyesiyim 150 lik bir scooturum var.edirne enez karaincirli köyü sahili. msn adresim faiksaroz@hotmail.com mutlak görüşelim arkadaşlar.
Tarih: 13.04.2007 - 16:38 Mesaj konusu:
davet için teşekkürler ama sanırım ben biraz fesat düşündüm bu iş biraz reklam kokuyor gibi ama yineliyorum benim fesatlığım olabilir davet için tekrardan teşekkürler
Tarih: 13.04.2007 - 18:52 Mesaj konusu:
anne tarafı edirneli ve saroz körfezinde yüzmeyi öğrenen biri olarak bu davet beni çok memnun etti! Allah bozmazda kısmet ederse hazirandan önce alıcam motorumu mutlaka bir saroz yapıcam zaten gelirsemde 2 yıldır kullanmadığım içerde olan yıllık izinlerimide kullanıp en az bir hafta kalmak istiyorum. Ama bu olay md yle birlikte olursa çok daha fazla sevinirim Saygılar _________________ LOST
Kayıt: Dec 05, 2006 Mesajlar: 453 Nereden: Beylikdüzü / istanbul
Tarih: 13.04.2007 - 19:28 Mesaj konusu:
faikcengiz, dostum bu işin akarı kokarı nedir bide onları yaz bakalım ayrıntıya gir yani...Organizatörlerde ona göre davransın yada arkadaşlara özelden bi ulaş ne sunacan ne isteyecen bilinsin plan yapılsın demi yaniii... _________________ kelebek gibi uçucem ama ary gibi sokmeycem...
www.blogcu.com/shendi sendogan_oync@hotmail.com www.sendoganoksuz.com
Tarih: 13.04.2007 - 19:48 Mesaj konusu:
Sevgili faikcengiz kardeşim, nazik davetin için teşekkürler, yetki alanıma girdiği için havaları ısınmasıyla beraber ilk iş olarak bizzat kalkıp geleceğim oraya ve seninle bu işi konuşacağım inşallah. 1988 yılından beri gelmeye, gezmeye ve denizinde yüzmeye, diplerine dalmaya doyamadığım bu güzel yeri tüm MD arkadaşlarıma tanıtmak için çalışacağım... Görüşmek üzere... Sevgiler... _________________
Tarih: 13.04.2007 - 23:43 Mesaj konusu:
hocam davetin için çok teşekkürler.
bende bu sene mutlaka eneze i.ü. kampına gelicem ama md olarak bi gezi olursa onada katılmak isterim.eğer olmazsa en kötü ihtimalle kampa geldiğimde bi acı çayını içmeye uğrarım yanına
süper bende enezi sevenlerdenim ve trakyalıyım..gurur duyuyorum.. her sene gelirim..12 gün gibi kalırım ailemle........... gelmek isterim hemde çok grup olarak..md.olarak..nazik davetin için teşekkür ederim..kendi adıma..
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız