Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - yaz geliyo çadır kampa ne dersiniz hafta sonu

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

yaz geliyo çadır kampa ne dersiniz hafta sonu

yaz geliyo çadır kampa ne dersiniz hafta sonu

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
faikcengiz
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: EDIRNE ENEZ

MesajTarih: 13.04.2007 - 16:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slm arkadaşlar ben edirne enez karaincirli köyünde market işletiyorum yazında sahilde çadır ve karavan kampım var sizleri bu yaz oraya davet ediyorum saroz körfezinin mavi denizi geniş kumsalı ve yemyeşil ormanı ile içiçe kafanızı dinleyeceğiniz mükemmel bir tatil imkanı sunuyoruz.eğerki gezi düzenlerseniz mutlak beklerim bende bir md üyesiyim 150 lik bir scooturum var.edirne enez karaincirli köyü sahili. msn adresim faiksaroz@hotmail.com mutlak görüşelim arkadaşlar.

Son Mesajdan 9 dakika sonra eklendi:

Başa dön
faikcengiz Çevrimdışı faikcengiz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
TayDen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 13.04.2007 - 16:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

davet için teşekkürler ama sanırım ben biraz fesat düşündüm bu iş biraz reklam kokuyor gibi ama yineliyorum benim fesatlığım olabilir davet için tekrardan teşekkürler
Başa dön
TayDen Çevrimdışı TayDen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
mdonurr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kARşıYAKA (azcıkta ÇAnakkaLe)

MesajTarih: 13.04.2007 - 17:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tayden cok fesaTIZ ACABA BİZDE Bİ sorunmu war Dil çıkarıyorum Bravo

NAaş oMuzLayıp GÖmünCE sanKi ders mi ALIYORUz? ÖLeni aNIyoruz BİrbiRİmizi taNIyoruZ...
Başa dön
mdonurr Çevrimdışı mdonurr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
tylertyler
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 13.04.2007 - 18:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

anne tarafı edirneli ve saroz körfezinde yüzmeyi öğrenen biri olarak bu davet beni çok memnun etti! Allah bozmazda kısmet ederse hazirandan önce alıcam motorumu mutlaka bir saroz yapıcam zaten Delirdim gelirsemde 2 yıldır kullanmadığım içerde olan yıllık izinlerimide kullanıp en az bir hafta kalmak istiyorum. Ama bu olay md yle birlikte olursa çok daha fazla sevinirim Delirdim Delirdim Saygılar
faikcengiz
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: EDIRNE ENEZ

MesajTarih: 13.04.2007 - 19:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tylertyler, sağol arkadaşım msj yazdığın için inşallah gelirsiniz ve bu md ile olur görüşmek üzere
Başa dön
faikcengiz Çevrimdışı faikcengiz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
shendi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Beylikdüzü / istanbul

MesajTarih: 13.04.2007 - 19:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

faikcengiz, dostum bu işin akarı kokarı nedir bide onları yaz bakalım ayrıntıya gir yani...Organizatörlerde ona göre davransın yada arkadaşlara özelden bi ulaş ne sunacan ne isteyecen bilinsin plan yapılsın demi yaniii...
www.sendoganoksuz.com
Başa dön
shendi Çevrimdışı shendi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HULK
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.04.2007 - 19:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sevgili faikcengiz kardeşim, nazik davetin için teşekkürler, yetki alanıma girdiği için havaları ısınmasıyla beraber ilk iş olarak bizzat kalkıp geleceğim oraya ve seninle bu işi konuşacağım inşallah. 1988 yılından beri gelmeye, gezmeye ve denizinde yüzmeye, diplerine dalmaya doyamadığım bu güzel yeri tüm MD arkadaşlarıma tanıtmak için çalışacağım... Görüşmek üzere... Sevgiler... Bravo
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 13.04.2007 - 20:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eywallah kardeş inşallah olur. olursa paslaşırız Bravo
Başa dön
king16 Çevrimdışı king16 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Capirossi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 13.04.2007 - 21:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HULK, abi biran önce bi gezi ayarlayın da hemen gidelim ben iii biliyorum oraları cokk guzel yerler Dil çıkarıyorum
Başa dön
Capirossi Çevrimdışı Capirossi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
SuPeRKaOS
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Yeditepe Üniversitesi

MesajTarih: 13.04.2007 - 22:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bend eçok iyi bilirim erikli enez vs kafa dinlemek için mükemmel bi r yer ama denizi soğuktur ama soğuk dneizini bile süperdir..
Başa dön
SuPeRKaOS Çevrimdışı SuPeRKaOS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
kamilh07
Üye
Üye

MesajTarih: 13.04.2007 - 23:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hocam davetin için çok teşekkürler.
bende bu sene mutlaka eneze i.ü. kampına gelicem ama md olarak bi gezi olursa onada katılmak isterim.eğer olmazsa en kötü ihtimalle kampa geldiğimde bi acı çayını içmeye uğrarım yanına Bravo Gülümsüyorum
Başa dön
kamilh07 Çevrimdışı kamilh07 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
gulo
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.04.2007 - 05:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süper bende enezi sevenlerdenim ve trakyalıyım..gurur duyuyorum.. Alkışlıyorum Alkışlıyorum her sene gelirim..12 gün gibi kalırım ailemle........... gelmek isterim hemde çok grup olarak..md.olarak..nazik davetin için teşekkür ederim..kendi adıma.. Gülümsüyorum
Başa dön
gulo Çevrimdışı gulo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sedatolcay
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 14.04.2007 - 05:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gulo kamp diyodun çadır diyodun işte fırsat Bravo Bravo değerlendirelim bunu bence faikcengiz kardeşimede teşekkürler Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 14.04.2007 - 06:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

faikcengiz, nazık davetınız ıcın tesekkurler ama bız cok uzagız oraya Üzgünüm Üzgünüm

onurkaraca19@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal