Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Yılın Transferi: Tolga Uprak,MD sponsorlugunda yarışacak..

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Yılın Transferi: Tolga Uprak,MD sponsorlugunda yarışacak..

Yılın Transferi: Tolga Uprak,MD sponsorlugunda yarışacak..
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 14.04.2007 - 09:45    Mesaj konusu: Yılın Transferi: Tolga Uprak,MD sponsorlugunda yarışacak.. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

22 Nisan günü MotoGP yarışlarında bildiğiniz gibi birde ATATÜRK KUPASI olacak..
"Open Class" olan buönemli yarışta geçtiğimiz yılın ŞAMPİYON pilotu Tolga UPRAK ,MOTORDELİSİ KULÜBÜ adına "2007 model Yamaha R1" ile yarışacak..
Şampiyonun "1" numarayı takarak MOTORDELİSİ adına yarışmasında tabikide önemli katkıda bulunun kişilerede teşekkür etmek gerekir..

Bu yarış için "0" km YAMAHA R1 i veren "akrep_kral" nickli Velit TURAN'a
PARK RENT CAR&BIKE Magazasına

ve tabikide ŞAMPİYON TOLGA UPRAK a teşekkürler...

İşte TOLGA UPRAK a bu transferden sonra MD logolu T-Shirt ü giydirdik ve yarışacagı motosikletle fotograflarını çektik.

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
xciting
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 14.04.2007 - 09:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şimdiden başarılar Alkışlıyorum
allah yolunu açık etsin
inşallah 1.gelir
xciting Çevrimdışı xciting Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mavi-RR
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 14.04.2007 - 10:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel bi airbrushlı kaskta ne yakışır şimdi ona. Şöyle MD li Tolga lı bişiler Çok gülüyorum
Başa dön
Mavi-RR Çevrimdışı Mavi-RR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
crazyprince
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MaNisA|-DeMirCi-|

MesajTarih: 14.04.2007 - 10:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

umarım eniyi dereciyi alırız Alkışlıyorum ve MD nin kim oldugunu gösteririz onlara:)

Başa dön
crazyprince Çevrimdışı crazyprince Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ali1711
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Şehitlikten

MesajTarih: 14.04.2007 - 10:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah yardımcısı olsun inşaallah 1, olur Alkışlıyorum
derin87
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 14.04.2007 - 10:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

basarılar ... Bravo allah yardımcınız olsun.....
Başa dön
derin87 Çevrimdışı derin87 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
dezanj
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/avrupayakası

MesajTarih: 14.04.2007 - 10:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

demekki md adına 22 sinde motogp izlemeye gidioruz işallah 1.llik bizim olucak.... Delirdim
dezanj Çevrimdışı dezanj Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kaRRdelen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ...:::Tam 35 EgE...::: izmir MD A rh+

Güzel bir davranış tebrik ederim.Umarım 1.ci olur Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

“İzmir’in denizi kız,Kızı deniz kokar!..”...
Başa dön
kaRRdelen Çevrimdışı kaRRdelen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
volkanoptik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AMASYA/MERZİFON

MesajTarih: 14.04.2007 - 10:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Süpersiniz.... Allah yolunu açık etsin. Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
volkanoptik Çevrimdışı volkanoptik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
befehl_1912
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IZMIR KSK

MesajTarih: 14.04.2007 - 10:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu Sene Aldığım En İyi Transfer Haberlerinden Biriydi....Velit Abime Bu Fedakarlığından Dolayı Çok Teşekkür Ederiz....
Armanı Takp Ettn Dştn Uzn Yollra Blsydn Yine Gidrdn Ucnda Ölüm Ols! Efendi! Deliknlı Gelmzki Hç Bnzri Sen KafKaf'ı Brakmdn Yirmibir Yıldan Bri Şrfsz Kör Krşna Göğüs Gersk HpmzAcı Çekmek ÖZGÜR'lükse ÖZGÜR Olduk He

En son befehl_1912 tarafından 14.04.2007 - 12:23 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
befehl_1912 Çevrimdışı befehl_1912 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
BeLiaL
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: _İzmir_

MesajTarih: 14.04.2007 - 10:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Harika bir haber.Kesinlikle Kupa sahibi belli.1. belli 2. kim Göz kırpıyorum Başarılar.
erosss
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 34-59-32

MesajTarih: 14.04.2007 - 10:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sağlam transfer şimdiden başarılar.Allah hayırlısını nasip etsin... Bravo

motor dedi?in suzuki gsx-r 750 gibi olmaly(azy karar ço?u zarar)
www.emkavet.com
Başa dön
erosss Çevrimdışı erosss Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 14.04.2007 - 10:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MD sponsorluğu altında daha iyi başarılar elde eder işallah...... Alkışlıyorum
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
hondabros
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: :..İstanbul..:

MesajTarih: 14.04.2007 - 11:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iyi haber!başarılar dilerim.... Alkışlıyorum
Başa dön
hondabros Çevrimdışı hondabros Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
whiskey75
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Türkiye / Deutschland

MesajTarih: 14.04.2007 - 11:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Harika Bravo Başarılar dilerim .
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal