geçen gün işlerim nedeniyle motorumla balıkesire gitmem gerekti.yolda önümde giden vip turizm yolco otobüsü kazaya sebebiyet verecek şekilde trafil kurallarını ihlal etmeye başladı.o kadar yolcu taşıyorsun be adam ,çok kızdım ve plakasını alarak 155 alo polis hattına telefon ettim.acaba çevireceklermi diye otobüsün arkasını bırakmadım.Balıkesir girişinde ekip otosu görevlileri yola çıkarak sadece otobüsü kenara aldı.Emniyetin bu konularda sağduyulu davranması hoşuma gitti.Keşke devletin bütün birimleri hep böyle olsa.
Emniyet saolsun çok aşırı duyarlı. Motorlarımızı dün zafer meydanı na çektik. Orda yemeğimizi yedikten sonra bikaç Yunus Polis bizden evraklarımızı ve kimliklerimizi istedi.
Dur mur derken olay kavgaya dönüştü. Adam gözümüzün içine baka baka küfür etti hepimize.
Bir polis memuru benim vergilerimle görevini yapan maaşını alan benim memurum bana suçsuz yere küfür etti. Yaka numarasını çok sordum ama bulamadım. İnşallah bu olayı da Konya Emniyet Müdürlüğüne, Hatta avrupa insan haklarına kadar taşıyacağım. İnşallah kendisi md ye üyedir de bu yazdıklarımı görür.
Bana küfür eden büdü kılıklı herif sana gününü göstermezsem bana da adıyla sanıyla Cengiz demesinler....
Tarih: 14.04.2007 - 11:40 Mesaj konusu:
Çevirmişler ama inşallah "hüsam dayı bak doğru git şikayet ediyolar, 7. de basmak zorunda kalcam cezayı ona göre. hadi yengeye selam. iyi yolculuklar" dememişlerdir...
Emniyet saolsun çok aşırı duyarlı. Motorlarımızı dün zafer meydanı na çektik. Orda yemeğimizi yedikten sonra bikaç Yunus Polis bizden evraklarımızı ve kimliklerimizi istedi.
Dur mur derken olay kavgaya dönüştü. Adam gözümüzün içine baka baka küfür etti hepimize.
Bir polis memuru benim vergilerimle görevini yapan maaşını alan benim memurum bana suçsuz yere küfür etti. Yaka numarasını çok sordum ama bulamadım. İnşallah bu olayı da Konya Emniyet Müdürlüğüne, Hatta avrupa insan haklarına kadar taşıyacağım. İnşallah kendisi md ye üyedir de bu yazdıklarımı görür.
Bana küfür eden büdü kılıklı herif sana gününü göstermezsem bana da adıyla sanıyla Cengiz demesinler....
adaş o polis sana yaka numarasını vermek zorunda.cumuk yasası eskisi gibi değil artık
Kayıt: Nov 07, 2005 Mesajlar: 3547 Nereden: Bahçesehir/Istanbul
Tarih: 14.04.2007 - 15:34 Mesaj konusu:
csaltuk gerçekten güzel bir uygulama benzerini de ben jandarma trafik ekipleriyle yaşamıştım. _________________ Gilera Runner VXR 200 (pert)
Piaggio Xevo 250
Three little words and a question why. . .
Kayıt: Dec 14, 2006 Mesajlar: 2171 Nereden: AMASYA/MERZİFON
Tarih: 14.04.2007 - 15:37 Mesaj konusu:
csaltuk, sevgili kardeşim ilk önce seni tebrik ediyorum. hayatta tek dayanamadığım şeydir, trafikte diğer insanları hiçe sayarak yoluna devam eden şahıslar ve hemen bende senin yaptığın gibi plakasını alıp 155'e bildiririm. bunlara bir şekilde dur dememiz lazım buda el birliği ile olur. Emniyet teşkilatımızada bu tarz telefonları ciddiye alıp görevlerini yerine getirdikleri için teşekkür ederim.
arkadaşlar bir polis belki size küfür etmiştir halksız olabilir ama bütün polisler öyle degıller
o memur sizin nicin evraklarınızı istemiş olabilir belkide bunu düşünmek gerekli
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız