Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - MARMOK Festivali İçin GERİ SAYIM Başladııııııı !

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

MARMOK Festivali İçin GERİ SAYIM Başladııııııı !

MARMOK Festivali İçin GERİ SAYIM Başladııııııı !
Sayfa 1, 2, 3 ... 17, 18, 19  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 14.04.2007 - 12:27    Mesaj konusu: MARMOK Festivali İçin GERİ SAYIM Başladııııııı ! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SEVGİLİ ARKADAŞLARIM;

İdda ediyorumki görebileceğiniz en büyük, en güzel,en keyifli,en organize ,en aktif, en eğlenceli ve en güvenli festivalle karşılaşacaksınız.Bugün itibari ile sadece bir hafta kaldı.Bu festivali kaçırmamanız gerektiğini bir kez daha hatırlatırım.

Bu festivalde bizi yakından ilgilendiren diğer bir konuda Motor Delisi İzmir ve İstanbul Grubu olarak sahneye koyduğumuz iki tane oyunumuzu da bu festivalde izleme olanağı bulacak olmamız.

Ayrıca şunu da eklemek istiyorum ki bütün arkadaşlarımın festival alanında Motor Delisi t-shirt leri ve şapkaları ile dolaşmalarının, hem birbirimizle yakınlaşmamız hemde, ne kadar katılım yaptığımızın gözlemi açısından iyi olacaktır.Buna göstereceğiniz hassiyet için şimdiden teşekkür ederim.

Herkes işini gücünü şimdiden ayarlasın. GERİ SAYIM BAŞLADIIIIIII Bravo

Sevgili Arkadaşlarım;

Bu yıl 21-24 Haziran 2007 tarihleri arasına düzenlenecek olan 2. MARMOK MOTOSİKLET FESTİVALİ için, en ufak ayrıntısana kadar herşey düşünülerek, bütün hazırlıklar tamamlanmıştır. 2007 de Türkiyenin 10 mavi bayraklı koyu arasında 1. sırada seçilen AKTUR / DATÇA da yapılacak olan festival de, Datça kaymakamlığı ve Datça Belediyesinin de katkılarıyla, konserler, animasyonlar, doğa ve su sporları gibi aktiviteler, Datça ve Knidos gezileri, tekne gezileri, fotoğraf sergisi, Dj. ler eşliğinde müzik ziyafeti, Kristal netliğinde ve temizliğindeki denizde, yüzme yarışları, beachvolley, tenis turnuvası, Bmw Rider Academy tarafından ileri düzeyde eğitim kursları, motosiklet firmaları ile motosiklet parça ve aksesuarları satan firmalarının katıldığı fuar, Yöresel yemekler, ve daha birçok etkinlikler olacaktır. İsteyenlerin çadır isteyenlerin ise bungalov,otel yada villa gibi tesislere kalma tercihleri olacaktır. Çadırda kalan motorcular motosikletlerini çadırlarının yanına park edebileceklerdir.
Festival alanına geldiğinizde mutlaka "Motordelisi Çadır Alanı" na çadırınızı kurun.Çünkü hepimiz birlik-beraberlik içinde olacagız.
Ayak üstü sunumunun 1 saatten fazla sürdüğü böyle bir festivalde iğneden ipliğe her şey düşünülmüş durumda ve gelmiş geçmiş en güzel ve en eğlenceli festival olmaya aday olacağından hiç şüphem yok Bravo

Şimdide fotoğraflara geçelim, benim etkilendiğim kadar sizde etkilenin ve haksız olmadığımı sizde anlayın istiyorum.

Burada festival alanı yol haritasını görüyoruz.Sanıyorum bu harita sayesinde rahatlıkla festival alanına ulaşabilirsiniz. marmaris üzerinden doğanın her rengini görebileceğiniz bir kara yolundan gelme imkanınızın yanı sıra. Bodrumdan Feribot seferleri sayesinde de o kadar yolu dolaşmak zorunda kalmadanda geçiş yapabilirsiniz.Bu arada Feribot geçişinde motosikletler için bir indirim yapılması için görüşmeler devam etmektedir.Eğer olumlu olması durumunda bu yolu kullananlar için güzel bir festival başlangıcı olabilir Gülümsüyorum

Buda Festival alanının krokisi.

Uydu fotoğrafı ile bu açıdan bakın bakalım.

İşte gerçek fotolara geçiyoruz.Bu saatten sonra ben susuyorum fotolar konuşuyor Gülümsüyorum

Birbirinden güzel aktiviteler ve yarışmalar bizleri bekliyor olacak.Tavla turnuvası,güzellik yarışması,yavaş gitme yarışı v.s. Özellikle aktiviteler hayatta kaçmaz.Nelermi? Meselaaaaa .....

Deniz altı dünyasını görmek isteyenler için ki benim ilgi alanıma girer tüplü dalış,

Mavinin her tonunu göreme imkanını yakalamak isteyenler için tekne turları,

Sporu sevenler için Beach Volleyball,

Ben tembel bir motosiklet kullanıcısı değilim,istersem dağları aşarım diyenler için tracking doğa yürüyüşü,

Veeeeeee tenissss.

Tabi biz motorcular sadece eğlenceye değil, işin eğitim yanınada önem veririz demişler bu dostlar veeee

Teorik ve uygulamalı motosiklet kullanma eğitimi.

Hazır bukadar motor severin bir araya geldiği ortamda motor almak yada motorunu satmak isteyenleride tanıştırıp,alan memnun satan memnun yapsak ne olurrr derseniizzzz

İşte size festival alanında ikinci el pazarı.

Peki bu kadar action dolu bir festivalde olurda sakatlanır,rahatsızlanırsak ne yapacağız merkeze o kadar uzak yerde mi dedi birisi

Merak etmeyin festival süresi boyunca katılım gösteren herkes sigorta kapsamında olacak ve aynı zamanda yaklaşık 10 kişilik bir sağlık ekip personeli 24 saat görev başında olacak.

Peki hadi bize bakan bir doktor yada ekip olacak ama motorumuz arızalanır yada bozulursa ne yapacağız?

Merak etmeyin buda düşünülmüş ve fotodaki gibi güzel bir bayan mekaniker olur ve 24 saat görev yapar mı bilmiyorum ama Dil çıkarıyorum ki öyle bir durumda sanıyorum herkesin motoru bozulur, tamir bakım ekibide yine festival alanında görev başında olacak.

İlkinin geçen yıl yani 2006 da yapıldığı bu festivalin güzel olacağı geçen yılki fotolardanda belli sanırım.Peki ya sizce?

Böyle güzel ve büyük bir organizasyona kimlermi katılımcı olarak destek vermiş.

Sevgili arkadaşlarım böylesine bütün ayrıntıların düşünüldüğü ve organize edildiği, eğlencenin ve tatilin deli gibi yaşanacağı bir motosiklet festivalinde tabikide MOTORDELİSİ olarak bizde yer alacağız.

Size sürpriz olarak da şunu söyleyeyim ki İstanbul ve İzmir Tiyatro Grubumuzun da var olduğunu bilen sevgili arkadaşlarım, bize bu festivalde oyunumuzu sunma şansınıda bize verdiler ve bu sayede bu tiyatro gösterisi sadece istanbul ve İzmir üyeleri tarafından değil, Türkiye mizin her köşesinden gelecek üyelerimiz ve motora aşık onlarca insan tarafındanda izlenecektir.

Biz İzmirden 22 Haziran Cuma sabahı 09:00 da her zamanki toplanma yerimiz olan GÜNDOĞDU da toplanıp, Saat 09:30 da tekerlerimizi döndüreceğiz.

İstanbul,Ankara,Konya,Bursa,Antalya ve diğer illerdeki bütün üyelerimizin bu festivale iştirak etmelerini istiyor ve bununla ilgili olarak ulaşım planı çalışmalarına başlamarını rica ediyoruz.

Cuma günü saat 14:00 de Marmaris meydanında bütün MOTORDELİ leri toplanıp, festival alanına logomuzun basılı olduğu flamamızla gireceğimizi buradan duyuruyorum.

İzmir İçin Gidiş Planı Şu Şekildedir

Toplanma Yeri:GÜNDOĞDU MEYDANI
Toplanma Tarihi:22 Haziran 2007
Toplanma Saati:Sabah 09:00
Hareket saati:09:30
Güzergah:Otobandan Aydın,Muğla üzerinden Marmaris.Belirlenecek olan yerlerde yemek ve ihtiyaç molası verilecektir.

Evet Bütün Motor Delileri Hadi Bakalım Eğlenmeyeeeeee Bravo

En son HalilRR tarafından 13.06.2007 - 14:37 tarihinde değiştirildi, toplamda 8 kere değiştirildi
Başa dön
HalilRR Çevrimdışı HalilRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
badcocktail
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir / K.yaka

MesajTarih: 14.04.2007 - 12:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Muhteşem bir yere benziyor, gelmeyi tabii ki çok isterim ama şu an için birşey söylemem için çok erken...izin, araç vs.(benim YBR ile gelme şansım var tabii sizin motora bağlarız olmazsa Çok gülüyorum Çok gülüyorum ) Gelme durumunda irtibata geçeceğim Bravo
SeyyahKedi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KARŞIYAKA/İZMİR

MesajTarih: 14.04.2007 - 13:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben hatta oraya yerleşmeyi düşünüyorum.. Gülümsüyorum
badcocktail
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir / K.yaka

MesajTarih: 14.04.2007 - 13:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Doğan abicim o zaman sen oraya yerleş senin evde festivali biz verelim..sen çalarsın ben söylerim, alkolsüz içkiler de benden Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
freewing
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 14.04.2007 - 13:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok güzel bir yer, yıllık izni denk getirirsem oradayım. Güzel geçeceğine eminim.

Başa dön
freewing Çevrimdışı freewing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
vuyu
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 14.04.2007 - 13:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Aktur Aktur aktur ...
Motorsiklet Motorsiklet Motorsiklet...
Deniz Deniz Deniz ....
Ve tabiki EĞLENCEEEEEEEEEEEE... Delirdim Delirdim Delirdim
eee daha ne olsun ...
o zamana kadar ölmessem geleceğim hatta ölürsemde geleceğim hıh ? Şok oldum
motorcucelebi
Üye
Üye

Nereden: marmaris

MesajTarih: 14.04.2007 - 14:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sevgili arkadaşlar,
Hazırladığınız sunum gerçekten süper, Sizleri aramizda görmekten büyük mutluluk duyacağız. Ve inanıyorum ki MARMOK 2007 tüm motorseverlerin katkısıyla müthiş bir festival olacak. ve 2007 ye imzasını atacak.
Bu arada çocuklu aileler için kreş imkanı sağlama yolunda çalışmalara başladık, ayrıca Bodrum - Datça için feribot seferlerinde özel indirim ve sefer sayılarında artış da olacak, İlerleyen zaman içinde herşeyi hatta bira fiyatlarını dahi www.marmok.com adresinden öğrenebileceksiniz.
23 haziran sabahı saat 10.30 gibi Akturdan Datçaya doğru bir kortej oluşturup yüzlerce motor Atatürk heykeline çelenk koymaya ve saygı duruşuna gidiyoruz. Sizlerden ricam her motorcu arkadaşımız en ufağı 40 x 60 cm olan türk bayrağı ile korteje katılsın. ve bir türk bayrağı seli olarak datçaya girelim.
Ne dersiniz?
Lütfen tüm katılacak arkadaşlara bu konuyu hatırlatmayı unutmayalım.

Marmaristen sevgiler
Güneş Karaçetin
Marmok Başkanı
Başa dön
motorcucelebi Çevrimdışı motorcucelebi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
tekyildizmotor
Organizator-Bursa
Organizator-Bursa

Nereden: BURSA

MesajTarih: 14.04.2007 - 14:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eeyyyttt beeeee süper vallahi bursa md olarak oradayızzz .......

halil abi bilgi için teşekürler abii... Alkışlıyorum
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 14.04.2007 - 14:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şansa bak ki daha Pazar günü Ak-Tur'daydım. Harika bir yer. Site sakinleri rahatsız olmadığı sürece mükemmel bi festival olacağına eminim. Marmaris'e biraz uzak ama olsun, kendi kendine yetebilen bi organizasyon olduktan sonra hiç fark etmez.
Kaçırırsam çok üzüleceğim bir festival olduğu belli...
Başa dön
Mavi-RR Çevrimdışı Mavi-RR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
volkanoptik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AMASYA/MERZİFON

MesajTarih: 14.04.2007 - 15:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

müthiş bir organizasyon Dans Delirdim Alkışlıyorum
Başa dön
volkanoptik Çevrimdışı volkanoptik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
bekr
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: izmir

MesajTarih: 14.04.2007 - 15:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

herşey süper inşallah gelebilirim henüz çok erken ama bişeyler ayarlıyacaz artık.

Bekir Akgün
06 Yamaha R1 simsiyah
Başa dön
bekr Çevrimdışı bekr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 14.04.2007 - 19:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

halil abi bilgi için teşekürler abii...

tekyildizmotor, Mutlaka Marmaristeki buluşma noktasında olun.Festival alanına bize yakışır bir şekilde girmek istiyoruz Bravo

Alıntı:

herşey süper inşallah gelebilirim henüz çok erken ama bişeyler ayarlıyacaz artık.

bekr, Ayarlarsın ayarlarsın bak şimdiden ayarlamaya başla bence Gülümsüyorum
HalilRR Çevrimdışı HalilRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 14.04.2007 - 19:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motordelisi Spor Kulübü YÖNETİM kurulu olarak bu sene sadece MARMOK FESTİVALİ tanıtımını yapmaya ve bu festivale katılım için organizasyon komitesi oluşturmaya karar verdik..
MARMOK Kulübü tarafından ,MD Kulübüne yapılan davet ve sunumdan yola çıkarak bize göre TÜRKİYE de bugüne kadar düzenlenmiş en eglenceli,ve profosyonel festival olacaktır..

MOTORDELİSİ Kulübü büyük bir katılım saglıyacaktır..Herkes senelik iznini bu tarihlere göre ayarlasın..
İzmir,İstanbul,Ankara,Bursa,Konya ve diğer tüm illerde MOTORDELİSİ organize olacak ve bu harika festivale katılım gösterecektir.
Üye
Üye

Nereden: MARMARYS

MesajTarih: 15.04.2007 - 10:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Altı aydır,amatör bir ruhla ama çok ciddi bir şekilde 2.Marmok Motosiklet Festivaline hazırlanmaktayız.
Motosiklet kullanıcısıyız ve hepimiz gibi dost canlısı,insan ve doğa sevgisi ile dolu,vatanseverleriz.Amacımız geçen seneki tadı damağımızda kalan bu festivalimizi ,Kült bir festival olarak sürekliliğini sağlamaktır.Kalitesini Avrupa standartlarının da üstüne çıkarıp ,Uluslararası bir boyut kazandırmak.
Motordelisi Yönetimine ve üyelerine; bizim bu samimi ve Amatör Ruhumuza verdiği destek için teşekkür ederiz.
Başa dön
iergen Çevrimdışı iergen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SeyyahKedi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KARŞIYAKA/İZMİR

MesajTarih: 15.04.2007 - 14:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçen yıl da söylemiştim.. Bizim şu Muğlalılar/Marmarisliler, sanırım "Turizm" işletmeciliği yapıyor olmanın kendilerine kazandırmış olduğu girişimcilik ruhu, ve motosiklet'in bir bakıma turistik bir görüntüsü de olmasının verdiği bağlantı ile, bu "Festival düzenleme" işinde herkesten daha çok başarılı olmaya adaydırlar.. Oralarda akrabalarım yaşadığından çocukluğumdan beri Muğla-Milas-ve Marmaris ile bağlantım olmuştur. Bu yüzden de Turizm sektöründeki başarılı yükselişlerini adım adım izleme fırsatım olmuştur. Zamanımızda herşey para/yatırım ile gerçekleştiğinden, insanların bir araya gelip ortak olmak, güçlerini birleştirerek bundan da önemlisi "disiplin" içinde ve çok çalışarak Ülkemiz için "yeni" sayılabilecek böyle oluşumlar yaratabilmelerine bir motorcu olarak sevinerek bakmaktayım. Geçen yılki festivalde çok eğlenmiştim. Bu yıl eminimki "manşet" olacak bir organizasyon olacak.. Hele MD katılımı da olunca arkadaşlarımın orda olmasıyla daha da çok eğleneceğimden eminim.. Zaten yer o kadar muhteşemki, değil organizasyon, Robenson Cruzeu gibi beni orda bıraksanız ömrüm 10 sene uzar yani..
1.MARMOK afişini çerçeveletip odamın duvarına astığımdan, bütün yıl ona bakarak Haziran 21 in gelmesini hayal ediyordum. 2.Marmok afişini, vede takiben diğer Marmok festivallerini afişlerini de duvarıma tek tek asacağım. Çok gülüyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3 ... 17, 18, 19  Sonraki
1. sayfa (Toplam 19 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.23 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal