Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Ülkemin hali...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Ülkemin hali...

Ülkemin hali...
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
numaniko
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mars / Evren

MesajTarih: 15.04.2007 - 10:13    Mesaj konusu: Ülkemin hali... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

1 saat kadar önce haramidere yokuşunu çıkarken gördüm bu arkadaşları. sizlerle paylaşmak istedim. bu arkadaşları görünce insan hayatı bukadar ucuz mu diye sordum kendi kendime... Üzgünüm

gelip bide yanımızdan arabaya sıfır geçmesinlermi Gülümsüyorum bunları kesin foruma koymalıyım dedim..

Eğer arkadaşlar foruma üye iseler kızmasınlar. biz bu ve bunun gibi hareketlerin bir dha tekrarlanmaması için bunları forum ile paylaşıyoruz. Bravo

saygılar

Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ejderr1000
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: MaNiSa/DeMiRcİ

MesajTarih: 15.04.2007 - 10:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ilginç ama undanda ha kötülerinide gördüm Beğenmedim

45 PH 600
Başa dön
ejderr1000 Çevrimdışı ejderr1000 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
pesimist00
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 15.04.2007 - 10:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu da bişeymi ya adamlar tüm ailesini bindiriyo motorun üstünee ne kask var ne bişey
Başa dön
pesimist00 Çevrimdışı pesimist00 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Stromer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Berlin

MesajTarih: 15.04.2007 - 11:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

keske olusabilecek tehlikenin farkinda olsalar,

bunun disinda ,ince düsünüp yüzlerini kapatmani cok takdir ettim. Bravo
Başa dön
Stromer Çevrimdışı Stromer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hakan23556
Üye
Üye

Nereden: Ystanbul / Avcylar

MesajTarih: 15.04.2007 - 12:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hadi yaptın bi yanlış bari sağdan sağdan yavaş yavaş git en azından daha az tehlikeli olur

Gerçekten ince düşünmüşün tamam ama aynadaki yansımayı ve yandan görünüşünü unutmuşun arkadaşım Gülümsüyorum
Başa dön
hakan23556 Çevrimdışı hakan23556 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 15.04.2007 - 12:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BU manzaralara alıstım ben.. Beğenmedim baskalarının canını yakacaklar o kotu!
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
hadoken
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 15.04.2007 - 12:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Polisimiz örnek olmuyoki vatandaşımız böyle hareketlerde bulunmasın 3 kişi şapkayla altlarında 1000cc'lik motosiklet bize örnek oluyorlar.
Başa dön
hadoken Çevrimdışı hadoken Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Akira
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 15.04.2007 - 13:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayatta herkes aptallıklarının bedelini öder,yolda doğru dürüst yürümekten,konuşmaktan aciz tiplerden motosiklet sürücüsü bu kadar olur.

Benim kaygılandığım çevredeki insanlara zarar vermeleri,o bisiklet o hıyarın elinden ani bir manevra sonucu düşüp,başka bir motosikletlinin veya içinde çoluk çocuğun olduğu bir otomobilin kaza yapmasına sebep olabilir.

En son Akira tarafından 15.04.2007 - 13:41 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
Akira Çevrimdışı Akira Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ADAMOTOR42
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 15.04.2007 - 13:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

biz olmayızz Bravo Bravo Bravo Bravo Bravo

Bize ulaşmak için Foto'yu TIKLAYIN
Başa dön
ADAMOTOR42 Çevrimdışı ADAMOTOR42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
banistercaq
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: Bahçesehir/Istanbul

MesajTarih: 15.04.2007 - 13:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yok artık diyorum Çok gülüyorum hergün kullandığım bir yol ve genelde o yokusun sonuna doğru kenarda asayiş poliside bekliyor. elleri ağrır insanın başka bişey demiyorm
Başa dön
banistercaq Çevrimdışı banistercaq Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
erkan_turak
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ElaZıĞ

MesajTarih: 15.04.2007 - 14:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

imkanı yok demek imkanı vardıda omu kullanmadı sadece telikeli yanı kaskkı yok
Başa dön
erkan_turak Çevrimdışı erkan_turak Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
snakeplisken
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.04.2007 - 15:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Vatandas banamisin demiyor vallah scooteri otoyolda ucutturuyor Dil çıkarıyorum

Fakat benim garibime giden baska seyler var oda bu sitede buyuk cc motorlarla hareket yapan arkadaslar var hic kasksiz dolasirken videolari gösterilirken alkislaniyorlar. Beğenmedim
Başa dön
snakeplisken Çevrimdışı snakeplisken Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
cceennkk
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul-tuzla

MesajTarih: 15.04.2007 - 15:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

az önce 4 kişilik bir aile gördüm küçücük scooter da Öfkeliyim
Başa dön
cceennkk Çevrimdışı cceennkk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
RIZA_ERDEM
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa/Demirci

MesajTarih: 15.04.2007 - 16:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

napıcan abi geçim sıkıntısı mı desek bi de onlara sorsak neler söylerler neler doğru diilmi tek korktuğum şey;
Alıntı:

baskalarının canını yakacaklar o kotu!

Shadow Rider...
Başa dön
RIZA_ERDEM Çevrimdışı RIZA_ERDEM Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
Ersin-45
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MANİSA - KONYA

MesajTarih: 15.04.2007 - 16:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

ilginç ama undanda ha kötülerinide gördüm

Biz bir kere Jawa'yı test etmek için 5 kişi bindik biraz sıkıştık ettik ama trafiğe kapalı bir yoldu.Şöför iyidi falan, trafiğe çıkmaları aptallık olmuş bence...
Ama bir şey farkettim ki, bisiklet küçük ve 2 tane ilave tekerlek var... Anladığım kadarıyla bunlar satın almışlar kardeşlerine, elleriyle de götürmemişler bu yöntemi denemişler ne yapsınlar, siz olsaydınız ne yapardınız? Yürür müydünüz yoksa?

O arkadaşın bence tek hatası yolun ortasından gitmesidir...Yaptığı büyük hata...
Ersin-45 Çevrimdışı Ersin-45 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal