1 saat kadar önce haramidere yokuşunu çıkarken gördüm bu arkadaşları. sizlerle paylaşmak istedim. bu arkadaşları görünce insan hayatı bukadar ucuz mu diye sordum kendi kendime...
gelip bide yanımızdan arabaya sıfır geçmesinlermi bunları kesin foruma koymalıyım dedim..
Eğer arkadaşlar foruma üye iseler kızmasınlar. biz bu ve bunun gibi hareketlerin bir dha tekrarlanmaması için bunları forum ile paylaşıyoruz.
Hadi yaptın bi yanlış bari sağdan sağdan yavaş yavaş git en azından daha az tehlikeli olur
Gerçekten ince düşünmüşün tamam ama aynadaki yansımayı ve yandan görünüşünü unutmuşun arkadaşım _________________ Çaly?mak güzel bi?ey olsaydy,
Üstüne para vermezlerdi
0 RH +
BU manzaralara alıstım ben.. baskalarının canını yakacaklar o kotu! _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
Tarih: 15.04.2007 - 13:34 Mesaj konusu:
Hayatta herkes aptallıklarının bedelini öder,yolda doğru dürüst yürümekten,konuşmaktan aciz tiplerden motosiklet sürücüsü bu kadar olur.
Benim kaygılandığım çevredeki insanlara zarar vermeleri,o bisiklet o hıyarın elinden ani bir manevra sonucu düşüp,başka bir motosikletlinin veya içinde çoluk çocuğun olduğu bir otomobilin kaza yapmasına sebep olabilir.
En son Akira tarafından 15.04.2007 - 13:41 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Kayıt: Nov 07, 2005 Mesajlar: 3547 Nereden: Bahçesehir/Istanbul
Tarih: 15.04.2007 - 13:57 Mesaj konusu:
yok artık diyorum hergün kullandığım bir yol ve genelde o yokusun sonuna doğru kenarda asayiş poliside bekliyor. elleri ağrır insanın başka bişey demiyorm _________________ Gilera Runner VXR 200 (pert)
Piaggio Xevo 250
Three little words and a question why. . .
Fakat benim garibime giden baska seyler var oda bu sitede buyuk cc motorlarla hareket yapan arkadaslar var hic kasksiz dolasirken videolari gösterilirken alkislaniyorlar.
Kayıt: Aug 08, 2006 Mesajlar: 1151 Nereden: MANİSA - KONYA
Tarih: 15.04.2007 - 16:51 Mesaj konusu:
Alıntı:
ilginç ama undanda ha kötülerinide gördüm
Biz bir kere Jawa'yı test etmek için 5 kişi bindik biraz sıkıştık ettik ama trafiğe kapalı bir yoldu.Şöför iyidi falan, trafiğe çıkmaları aptallık olmuş bence...
Ama bir şey farkettim ki, bisiklet küçük ve 2 tane ilave tekerlek var... Anladığım kadarıyla bunlar satın almışlar kardeşlerine, elleriyle de götürmemişler bu yöntemi denemişler ne yapsınlar, siz olsaydınız ne yapardınız? Yürür müydünüz yoksa?
O arkadaşın bence tek hatası yolun ortasından gitmesidir...Yaptığı büyük hata... _________________ ersingunes45@hotmail.com
B-RH(+)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız