Tarih: 15.04.2007 - 10:29 Mesaj konusu: Miniüsler LE alakalı Bi Olay
Dün bi konu acmıştım motor hakkında herkes kapalı bi alanda ören ondan sonra trafiğe cık dedi ok dedim kapalı alanda 35 km bi çalışmadan sonra motor bile arakdaşlarımla tamam trafiğe cıkabilirsin dediler bende gezerken ki hızım 30 km rodaj ayarımıdır onun yüzünden önüme diklemisine kran bi minübüs yüzünden kaldırıma cıktım ön takım komple gitti korumalıkların durumu vahimdi sizin başınıza böle olaylar geliyomu plakasını aldım gerci ben yakalarım onu
Kayıt: Jun 01, 2006 Mesajlar: 2260 Nereden: istanbul/bayrampaşa
Tarih: 15.04.2007 - 10:35 Mesaj konusu:
o dediğin minibüs olaylarını her gün olmasada iki günde bir ben de yaşıyorum .adamların dünya umrunda değil... _________________ 02 blue HONDA ACTIVA (fırpır)
MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo ) (A RH -)
Tarih: 15.04.2007 - 10:35 Mesaj konusu:
her zaman yaparlar böyle. sadece minibüs olsa neyse. otomobil sürücüsü yol senin olduğunu bile bile, gözünün içine baka baka tali yoldan senin yoluna çıkar ya işte benide o uyuz ediyo. gerçi ben 7 ceddine rahmet okuyorum ama ne gerek var küfrettirmesine dimi. adam gibi kuralına uysalar motorcularında itibarı zedelenmez. motor kullanmak deli işi olmaktan çıkar.
trafikteki en uyuz varlıklar minibüsçülerdir zaten adamlar hiçbir kurala uymuyor ya varsa yoksa para gelsin çok açgöz bi millet minibüsçüler demiyolarr bırakayımda arkamdaki bşka minibüs alsın adam yolcuyu kaptırmamk için ralli yapıyo yollarda yolun ortasında birden bire duruyolar yolcu indirip bindiriyolar birden yanından geçerken kapıyı açıyolar hiç bakmadan.demiyolar acaba yandan bi araç geliyomu falan filan sinyal desen zaten yok onlaraın akılları fikirleri para olmuş artık başka bişey düşünmezz onlarr mümkün oldukça minibüslerin arkasından gtmiceksin ne zaman ne yapcakları hiç belli olmuyo.......
İstanbulda çok yakında minübüsler kaldırılacak arkadaşlar. hangi hatlar için geçerli yada hepsimi bilmiyorum. Metrobüs yapımından sonra en azından genel seyiri avcılar topkapı arası olanların 2-3 sene sonra kalkıcağını duydum.
Umarım bu süre içinde bi kazaya sebep olmazlar. Ve umarım bu haber doğrudur. _________________ Çaly?mak güzel bi?ey olsaydy,
Üstüne para vermezlerdi
0 RH +
İstanbulda çok yakında minübüsler kaldırılacak arkadaşlar. hangi hatlar için geçerli yada hepsimi bilmiyorum. Metrobüs yapımından sonra en azından genel seyiri avcılar topkapı arası olanların 2-3 sene sonra kalkıcağını duydum.
Umarım bu süre içinde bi kazaya sebep olmazlar. Ve umarım bu haber doğrudur.
bak buna sevindim zaten adından cep teline ev adresine herseyini örendim ayağım feci arıyo bi düzelsin bu arada 400 ytl tamir parası cıktı amatisörler falan kırılmış pek anlamam ırjinal parcayla değisticeklermiş normalmi bu üçret bilen varmı
kalksında kurtulalım ya bende öyle bişey duydum ama bi kısmı kalkarr bence hepsi birden hayatta kalkmazz olsun yavaş yavaş kalksın hepsi ya her kazada onlar var başrolde adam yolcu taşımıyo ralli yapıyo caddelerde
ya kim ne derse desin bu motor adamı delirtir 2 gündür motor kullanıyorum böle bi olay basıma geldi diye bırakcakmıyım hayır su scoter la 1000 kilometreyi bi doldurıyım maddi gücümde var 10-15 bin ytl allah kerim (delirdim galiba ) baya bi inatcıyımdır bu olay beni kamcıladı bi nevi viteşli baslangıç motorlarını araştırıyom forumda minibüslere savas ilan ediyom arabamla cıkcam biraz da yola bana kasa yaptıran lavuğu yakalıcam ahdım var ama içinde yolcusu olmadı bi zaman
Tarih: 15.04.2007 - 13:45 Mesaj konusu:
öncelikle geçmiş olsun aynı olay benimde başıma geldi ben son anda kurtardım valla yapılacak bişiy varmı bilmiyorum ama ben güzel bi sövüyorum biraz da olsa insan rahatlıyor be..
Tarih: 15.04.2007 - 13:52 Mesaj konusu:
asi_cocuk, geçmiş olsun kardeşim, Allah beterinden saklasın
boşver minibüsçüyle uğraşmayı, yada git güzellikle anlat, insansa etkilenir belki başka motorculara dikkat eder, hayvansa zaten başına iş alırsın
sen tecrübeni artırmaya devam et _________________
Kayıt: Sep 13, 2006 Mesajlar: 327 Nereden: Istanbul - Kadyköy/Tuzla
Tarih: 15.04.2007 - 13:52 Mesaj konusu:
Hergün binlerce kişi sövüyor onlara, artık sövmek onların duymaya alıştığı selamlama gibi birşey olduğu için kar etmiyor, bu şerefsizlerin şikayet edilebileceği bir yerde yok sanırım, polise gitsen 90% ı motor ve motorcu düşmanı ve minibüslerden yediği rüşvet yüzünden hiçbirşekilde görevinin gereğini yerine getirmeyen kişiler... Sonuçta yapılacak tek şey alacaksın eline sert bir cisim ynaından geçtiğin (o sırada duran) minibüsü boydan boya çizeceksin. Sadece motorla olmakta değil her araca aynı şekilde davranıyorlar, motorlu olmanın tek dezavantajı ölüm veya sakat kalma riski araba yapılan sıkıştırmalardan çok daha fazla.
Bilemiyorum benmi çok asabiyim, yoksa kurallarmı hep haksızdan yana bi türlü çözemiyorum...
valla abilerim ben bi araba sporları aşığıyım modifiyelide bi aracım var motorlar bi huzumetim olmadı (bi kuryenin binbir zahmet getirtdiğim arka stopumu kırması dışında) bundan sonra motorcuları kollıcam trafikte onlara yol accam serefim üzerine söz veririm bi nusubet bin nazihatten ii dir demişler daha dikkatli olcam
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız