Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 15 Nisan MDTK "Deli Doktoru"Oyunundan fotolar

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

15 Nisan MDTK "Deli Doktoru"Oyunundan fotolar

15 Nisan MDTK "Deli Doktoru"Oyunundan fotolar
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Ante
Photographer
Photographer

Nereden: Kripton

MesajTarih: 15.04.2007 - 23:20    Mesaj konusu: 15 Nisan MDTK "Deli Doktoru"Oyunundan fotolar Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Merhaba,

Keyifli bir gecenin ardından oyun öncesi, prova sonrası çekme fırsatı bulabildiğim bir kaç kareyi paylaşmak istedim. Fotoğraflarda yüksek iso ve ayaksız, flaşsız çekildiği için netlik kaybı var.

Ve yönetmenimiz Volkan:)

Not: Eve geldikten sonra vip'e yazdığım bir mesajın daha gerekcesiz olarak silindiğini gördüm. Bazı kişiler için önemli olmayabilir ama benim için yazdığım bir mesajın gerekçesiz olarak silinmesi önemli. Vip'teki bu keyfi uygulamalar devam ettiği sürece mesaj yazmak gelmiyor içimden artık...

Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!
Başa dön
Ante Çevrimdışı Ante Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
legacy_md
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 16.04.2007 - 05:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gercekten harıkaa herkesn elıne sağlıkk Ante abi saol paylasımın ııcn Alkışlıyorum
Başa dön
legacy_md Çevrimdışı legacy_md Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
EmiRRhan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: SAFRANBOLU & ESKİŞEHİR

MesajTarih: 16.04.2007 - 06:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok Güzel anlar yaşanmış Belli... Teşekkürler Ante, Bravo

Başa dön
EmiRRhan Çevrimdışı EmiRRhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Rabbit
Site Admin
Site Admin

Nereden: _Smyrna_

MesajTarih: 16.04.2007 - 06:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İlk gösterimi izlemeyi çok istedim.. Ağlıyorum Bilenler biliyor..Nasip değilmiş ne yapalım..İzmir'e geldiğinizde en önde alırım ben sıramı Göz kırpıyorum

Ante, Bu kadar mı fotoğraflar ?? Vardır makinanda kalan kareler ..Onları da alalım Gülümsüyorum
_Speedfight_
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 16.04.2007 - 07:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

herkeese tebrikler gercekten cok hos bir oyun cıkarmıssınız... Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum eger imkan olursa diger oyunda da size katılmaktan zevk duyarım .. ve tekrar mr.enduro volkan abi'yi kutlarım... dusunce guzel, eser guzel, senaryo guzel, oyunda guzel... e baska soze gerek var mi bee =) Göz kırpıyorum Gülümsüyorum

edit: mezar mrenduro ahmet agbi yazmışsın ben onu düzelttım volkan olacak....
Başa dön
_Speedfight_ Çevrimdışı _Speedfight_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
MrEnduro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kozyatağı- Honda&TransAlpXL600/98 ARh+

MesajTarih: 16.04.2007 - 07:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ante, teşekkürler kardeşim hem fotolar için hem de ışık ve efekt düzenlemeleri, uygulamaları için..
Not kısmında haklısın aslında umarım modlar daha dikkatli davranacaklardır bu konularda, zira ben yazını okudum silinmesini gerektiren bir durum taşımıyordu, Sen dağa küsme yazmaya devam Bravo

MDTK oyununu izlemeye gelen tüm MD dostlarına ve ailelerine teşekkürler Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Nesrin Kadıoğlu Objektifinden Deli Doktoru oyunundan Fotoğraflar;

En son MrEnduro tarafından 17.04.2007 - 20:57 tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi
Başa dön
MrEnduro Çevrimdışı MrEnduro Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
zardanadam
zardan üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 16.04.2007 - 08:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Oyununuzdaki başarı için sizleri tebrik ederim. Her ne kadar izleyemesemde özveri ile hazırlandıpını bildiğim için yürek çarpıntılarını hissettim. Bizim oyunumuzda hızla şekilleniyor. Güzel renkler çıkmaya başladı. Gülümsüyorum

İzmir sahnelerinde sizleri izlemek dileğiyle. tekrar tebrikler MrEnduro, Alkışlıyorum

Başa dön
zardanadam Çevrimdışı zardanadam Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
kaRRdelen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ...:::Tam 35 EgE...::: izmir MD A rh+

MesajTarih: 16.04.2007 - 08:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ante, İlk önce ellerine emeğine sağlık Alkışlıyorum

MrEnduro, Siz İstanbul MDTK ilk sahne oyununuz için hazırlanırken biz İzmir MDTK'de ilk sahne provamızı aldık Gülümsüyorum .Aynı güne gelmesi iyi olmadı keşke bizde sizin bu ilk oyununuzda yanınızda olabilseydik.Ama inanın ki biz sizler kadar sizin için heyecanlıydık.İstanbul MDTK tüm ekibi tebrik edip her ne kadar oyunu izleyemesemde sizleri canı gönülden tebrik edip ayakta alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Şimdi sıra İzmir MDTK'de ve siz İstanbul MDTK'yı İzmir'de görmek istiyoruz.Sevgiler Saygılar Çoook seviyorum

“İzmir’in denizi kız,Kızı deniz kokar!..”...
Başa dön
kaRRdelen Çevrimdışı kaRRdelen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
shendi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Beylikdüzü / istanbul

MesajTarih: 16.04.2007 - 08:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar Yüreğinize sağlık hepiniz harıkaydınız. Biraz ayrıntıya gireyim müsaadenizle...

Önce yanlışlar...............
Oyun başlamadan Önce oyuncu arkadaşlar gene yordunuz yönetmeninizi adam kulise demekten bitap düştü.
Seyirci salona alındı perde kapalı oyuncular kuliste olmalıydı ama bazı arkadaşlarım perde arasından kafa çıkarıp kim gelmişi kontrol ediyodu hatta fotoğraf çeken dahi oldu çok ayıp...

Şimdide güzellikler...........
Bir oyuncu yazar ve yönetmen olarak içinde bulunduğum MD den gurur duydum açıkçası..
Mr Enduro Sabrın azmin ve kazandırdığın bu güzellik için teşekkürler emeğin asla küçümsenemezz.
Oyuncu arkadaşlarımdan tek tek bahsedip yazımı uzatmayacağım çünki hakkatten iyiydiler yapabileceklerinin en iyisini yaptılar ve gerçekten keyifli bir seyir sundular bize teşekkürler arkadaşlar.

Abi Müsaadenle..... SANATSIZ GEZİSİZ VE MOTORSUZ KALMAYIN...
www.sendoganoksuz.com
Başa dön
shendi Çevrimdışı shendi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HeLiCoPTeRMaN
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.04.2007 - 09:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sevgili arkadaşlar inanın ki sizlerden böyle bir performansı hiç kimse bekleyemezdi,ama sizler başardınız. bu heyecanınız hiç bitmesin,hep böyle kalın
sevgili Volkan abi sana gelince;

yahu sana ne söylenebilir ki? harikasın, hemde tek kelimeyle bütün dillerde Bravo
Başa dön
HeLiCoPTeRMaN Çevrimdışı HeLiCoPTeRMaN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MrEnduro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kozyatağı- Honda&TransAlpXL600/98 ARh+

MesajTarih: 16.04.2007 - 09:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

apocalyptica, teşekkürler ilgi, alaka ve heyecanınız için Alkışlıyorum Alkışlıyorum
beyazkardelen79,
Alıntı:

keşke bizde sizin bu ilk oyununuzda yanınızda olabilseydik.Ama inanın ki biz sizler kadar sizin için heyecanlıydık.İstanbul MDTK tüm ekibi tebrik edip her ne kadar oyunu izleyemesemde sizleri canı gönülden tebrik edip ayakta alkışlıyorum

Çok teşekkürler, yanımızda olduğunuzun farkındalığı ile tüm ekip gayet iyi bir iş çıkardı.
shendi, Tespitlerin için teşekkürler, yanlış şeyler diyemeyeceğim ama ilk oyun, ilk sahne olacak o kadar Göz kırpıyorum

HeLiCoPTeRMaN, teşekkürler kardeşim, bu arada en zor rol senindi bilesin Bravo tüm ekip başarılı oldu, herkesin eline sağlık..
29 Nisan da daha da güzel olacak ve yapılan hatalar yapılmayacak mutlaka..
sevgilerimle.

En son MrEnduro tarafından 16.04.2007 - 09:21 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
MrEnduro Çevrimdışı MrEnduro Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
ADAMOTOR42
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 16.04.2007 - 09:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

coooooooooook ğüselllllllll yaaaaaaaaaaaaa Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Bize ulaşmak için Foto'yu TIKLAYIN
Başa dön
ADAMOTOR42 Çevrimdışı ADAMOTOR42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
trendy
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 16.04.2007 - 09:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sahneye çıkmadan önce azıcık bir heyecan oluyor ama adımını attınmı rahatlayıp başlıyosun rol yapmaya...Güzel bir oyun oldu, bende çok zevk aldım Dil çıkarıyorum
29 Nisandaki gösterimizde de yine tüm MD ve yakınları davetlidir( giriş ücretsizdir).Biz bu oyunu sizin için, MD için hazırladık.Umarım bu sahnede de bizi yanlız bırakmazsınız. Bravo Alkışlıyorum
trendy Çevrimdışı trendy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
hayta_ist
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 16.04.2007 - 10:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gerçekten müthiştiniz amatörlükten eser yoktu bence çok keyif aldım gerçekten, anlasınlar şimdi işte motordaşların nasıl olduklarını emeğinize sağlık bende orda olmaktan mutluluk duydum gerçekten, birdahaki oyunda dayak yicek falan bi mazlum lazım olursa Mr. enduro Volkan abim abim bende oynamak isterim Gülümsüyorum
Başa dön
hayta_ist Çevrimdışı hayta_ist Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
lastsamuray
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.04.2007 - 10:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oyun çok güzeldi ağzınıza sağlık. amatörce hazırlanmış ama profesyonelce oynan bu tek perdelik gösteri ilerde daha başka oyunlarla devam edeceğinin göstergesi bence. Emeği geçen herkese teşekkürler. Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Son Mesajdan 45 saniye:

oyun çok güzeldi ağzınıza sağlık. amatörce hazırlanmış ama profesyonelce oynan bu tek perdelik gösteri ilerde daha başka oyunlarla devam edeceğinin göstergesi bence. Emeği geçen herkese teşekkürler. Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
lastsamuray Çevrimdışı lastsamuray Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.19 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal