Keyifli bir gecenin ardından oyun öncesi, prova sonrası çekme fırsatı bulabildiğim bir kaç kareyi paylaşmak istedim. Fotoğraflarda yüksek iso ve ayaksız, flaşsız çekildiği için netlik kaybı var.
Ve yönetmenimiz Volkan:)
Not: Eve geldikten sonra vip'e yazdığım bir mesajın daha gerekcesiz olarak silindiğini gördüm. Bazı kişiler için önemli olmayabilir ama benim için yazdığım bir mesajın gerekçesiz olarak silinmesi önemli. Vip'teki bu keyfi uygulamalar devam ettiği sürece mesaj yazmak gelmiyor içimden artık... _________________
Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!
İlk gösterimi izlemeyi çok istedim.. Bilenler biliyor..Nasip değilmiş ne yapalım..İzmir'e geldiğinizde en önde alırım ben sıramı
Ante, Bu kadar mı fotoğraflar ?? Vardır makinanda kalan kareler ..Onları da alalım _________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
Tarih: 16.04.2007 - 07:13 Mesaj konusu:
herkeese tebrikler gercekten cok hos bir oyun cıkarmıssınız... eger imkan olursa diger oyunda da size katılmaktan zevk duyarım .. ve tekrar mr.enduro volkan abi'yi kutlarım... dusunce guzel, eser guzel, senaryo guzel, oyunda guzel... e baska soze gerek var mi bee =)
edit: mezar mrenduro ahmet agbi yazmışsın ben onu düzelttım volkan olacak....
Kayıt: Oct 15, 2005 Mesajlar: 3016 Nereden: Kozyatağı- Honda&TransAlpXL600/98 ARh+
Tarih: 16.04.2007 - 07:51 Mesaj konusu:
Ante, teşekkürler kardeşim hem fotolar için hem de ışık ve efekt düzenlemeleri, uygulamaları için..
Not kısmında haklısın aslında umarım modlar daha dikkatli davranacaklardır bu konularda, zira ben yazını okudum silinmesini gerektiren bir durum taşımıyordu, Sen dağa küsme yazmaya devam
MDTK oyununu izlemeye gelen tüm MD dostlarına ve ailelerine teşekkürler
Nesrin Kadıoğlu Objektifinden Deli Doktoru oyunundan Fotoğraflar;
_________________ Motorsuz,Gezisiz ve Sanatsız kalmayın.Volkan
En son MrEnduro tarafından 17.04.2007 - 20:57 tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi
Oyununuzdaki başarı için sizleri tebrik ederim. Her ne kadar izleyemesemde özveri ile hazırlandıpını bildiğim için yürek çarpıntılarını hissettim. Bizim oyunumuzda hızla şekilleniyor. Güzel renkler çıkmaya başladı.
İzmir sahnelerinde sizleri izlemek dileğiyle. tekrar tebrikler MrEnduro, _________________
MrEnduro, Siz İstanbul MDTK ilk sahne oyununuz için hazırlanırken biz İzmir MDTK'de ilk sahne provamızı aldık .Aynı güne gelmesi iyi olmadı keşke bizde sizin bu ilk oyununuzda yanınızda olabilseydik.Ama inanın ki biz sizler kadar sizin için heyecanlıydık.İstanbul MDTK tüm ekibi tebrik edip her ne kadar oyunu izleyemesemde sizleri canı gönülden tebrik edip ayakta alkışlıyorum
Şimdi sıra İzmir MDTK'de ve siz İstanbul MDTK'yı İzmir'de görmek istiyoruz.Sevgiler Saygılar _________________
Kayıt: Dec 05, 2006 Mesajlar: 453 Nereden: Beylikdüzü / istanbul
Tarih: 16.04.2007 - 08:57 Mesaj konusu:
Arkadaşlar Yüreğinize sağlık hepiniz harıkaydınız. Biraz ayrıntıya gireyim müsaadenizle...
Önce yanlışlar...............
Oyun başlamadan Önce oyuncu arkadaşlar gene yordunuz yönetmeninizi adam kulise demekten bitap düştü.
Seyirci salona alındı perde kapalı oyuncular kuliste olmalıydı ama bazı arkadaşlarım perde arasından kafa çıkarıp kim gelmişi kontrol ediyodu hatta fotoğraf çeken dahi oldu çok ayıp...
Şimdide güzellikler...........
Bir oyuncu yazar ve yönetmen olarak içinde bulunduğum MD den gurur duydum açıkçası..
Mr Enduro Sabrın azmin ve kazandırdığın bu güzellik için teşekkürler emeğin asla küçümsenemezz.
Oyuncu arkadaşlarımdan tek tek bahsedip yazımı uzatmayacağım çünki hakkatten iyiydiler yapabileceklerinin en iyisini yaptılar ve gerçekten keyifli bir seyir sundular bize teşekkürler arkadaşlar.
sevgili arkadaşlar inanın ki sizlerden böyle bir performansı hiç kimse bekleyemezdi,ama sizler başardınız. bu heyecanınız hiç bitmesin,hep böyle kalın
sevgili Volkan abi sana gelince;
yahu sana ne söylenebilir ki? harikasın, hemde tek kelimeyle bütün dillerde
Kayıt: Oct 15, 2005 Mesajlar: 3016 Nereden: Kozyatağı- Honda&TransAlpXL600/98 ARh+
Tarih: 16.04.2007 - 09:10 Mesaj konusu:
apocalyptica, teşekkürler ilgi, alaka ve heyecanınız için beyazkardelen79,
Alıntı:
keşke bizde sizin bu ilk oyununuzda yanınızda olabilseydik.Ama inanın ki biz sizler kadar sizin için heyecanlıydık.İstanbul MDTK tüm ekibi tebrik edip her ne kadar oyunu izleyemesemde sizleri canı gönülden tebrik edip ayakta alkışlıyorum
Çok teşekkürler, yanımızda olduğunuzun farkındalığı ile tüm ekip gayet iyi bir iş çıkardı.
shendi, Tespitlerin için teşekkürler, yanlış şeyler diyemeyeceğim ama ilk oyun, ilk sahne olacak o kadar
HeLiCoPTeRMaN, teşekkürler kardeşim, bu arada en zor rol senindi bilesin tüm ekip başarılı oldu, herkesin eline sağlık..
29 Nisan da daha da güzel olacak ve yapılan hatalar yapılmayacak mutlaka..
sevgilerimle. _________________ Motorsuz,Gezisiz ve Sanatsız kalmayın.Volkan
En son MrEnduro tarafından 16.04.2007 - 09:21 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tarih: 16.04.2007 - 09:50 Mesaj konusu:
Sahneye çıkmadan önce azıcık bir heyecan oluyor ama adımını attınmı rahatlayıp başlıyosun rol yapmaya...Güzel bir oyun oldu, bende çok zevk aldım
29 Nisandaki gösterimizde de yine tüm MD ve yakınları davetlidir( giriş ücretsizdir).Biz bu oyunu sizin için, MD için hazırladık.Umarım bu sahnede de bizi yanlız bırakmazsınız. _________________ Omer Alper Bulamur 0 RH+
dont push the limits.
Tarih: 16.04.2007 - 10:05 Mesaj konusu:
Gerçekten müthiştiniz amatörlükten eser yoktu bence çok keyif aldım gerçekten, anlasınlar şimdi işte motordaşların nasıl olduklarını emeğinize sağlık bende orda olmaktan mutluluk duydum gerçekten, birdahaki oyunda dayak yicek falan bi mazlum lazım olursa Mr. enduro Volkan abim abim bende oynamak isterim
Tarih: 16.04.2007 - 10:10 Mesaj konusu:
oyun çok güzeldi ağzınıza sağlık. amatörce hazırlanmış ama profesyonelce oynan bu tek perdelik gösteri ilerde daha başka oyunlarla devam edeceğinin göstergesi bence. Emeği geçen herkese teşekkürler.
Son Mesajdan 45 saniye:
oyun çok güzeldi ağzınıza sağlık. amatörce hazırlanmış ama profesyonelce oynan bu tek perdelik gösteri ilerde daha başka oyunlarla devam edeceğinin göstergesi bence. Emeği geçen herkese teşekkürler. _________________ pikaçu...ocak başı team
[b]34 sau 63
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız