yaa yok bole bişi yaaaa trafikte motosikletlileri tınlayan yooookkk kardeşim bide kadın sürücüler öldürdüler beni yaaa saga sinyal verir sola döner sol şeritte 30km hızla gezer ne yapmaya calıştıklarını bi anlasam yaaa _________________ Bize ulaşmak için Foto'yu TIKLAYIN
Tarih: 16.04.2007 - 10:24 Mesaj konusu:
yazıklar olsun
bu dört teker kullanıcıları ne den bu kadar pislik oluyor
kendilerini ne sanıyorlar kabinin içine girinçe dengesizler. _________________ beyaz atly prensini bekleme, seyise razy ol yoksa ata kalyrsyn !!! turkmenaga@hotmail.com
0 543 411 03 85
Kayıt: Jan 21, 2005 Mesajlar: 13561 Nereden: united states of KONYA
Tarih: 16.04.2007 - 10:26 Mesaj konusu:
Kopan parmakları bulmak için seferber oldular
Kağıthane'de bir bayan sürücü, motosikletli bir çifte çarptı. Kazada motosiklet sürücüsünün kopan ayak parmaklarını bulmak için herkes seferber oldu.
Kaza Kağıthane Cendere Yolu üzerinde meydana geldi. Kemerburgaz'da piknik yaptıktan sonra motosikletiyle yola çıkan 2 aylık evli Coşkun ve Meral Ünal çifti, karşı yönden gelen Meral Erdoğan yönetimindeki 34 DU 6135 plakalı otomobille çarpıştı. Bayan sürücü hatalı sollama yaptığı için meydana geldiği iddia edilen kazada, motosiklet sürücüsü Coşkun Ünal ve eşi yaralandı. Çarpmanın etkisiyle yolun iki tarafına savrulan çiftlerin birbirine yardım etmeye çalışması esnasında tam bir aile dramı yaşandı. Yaralı olduğu halde kanlar içinde acı çeken eşinin yanına sürünerek giden Meral Ünal, "Aşkım nasılsın, bir şeyin var mı. İyi misin?" diye feryat etti. Yerde yatan eşine sarılan Meral Ünal, sinir krizleri geçirdi.
Yaralıların yanına giden otomobil sürücüsü Meral Erdoğan ise sık sık su içerek "Allah'ım ben ne yaptım" diye fenalık geçirdi. İki bayanın olay yerinde attığı çığlıklar birbirine karışırken, vatandaşlar da yerde yatan yaralıya yardım etmeye çalıştı.
MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜNÜN KOPAN PARMAKLARINI POLİSLER ARADI
Ayağından yaralanan Coşkun Ünal ve eşi, kaza yerine gelen ambulansla Okmeydanı Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Hastaneye gittikten sonra yaralının sol 2 ayak parmağının koptuğu haberi geldi. Bunun üzerine polis kazanın yaşandığı yerde yaralının kopan ayak parmaklarını bulmak için seferber oldu. Olay yerinde kopan parmakları toplayan polisler ekip otosuna binerek hızla hastaneye gitti.
Otomobil sürücüsü Meral Erdoğan ise gözaltına alınmak isterken fenalık geçirdi. Bir müddet kaldırımda baygın halde bekleyen Erdoğan, ifade vermek üzere karakola götürüldü. Kazada yaralanan Meral Ünal'ın sağlık durumunun iyi olduğu, motosiklet sürücüsünün sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.
KADINLARA EHLİYET VERİLMESİN
Kazayı gördüğünü iddia eden bir diğer motosiklet sürücüsü, otomobil sürücüsü kadının hatalı sollama yaptığını belirterek "Motosiklete çarptı. Ben bu aileyi tanıyorum, 2 ay önce evlendiler. Bu arkadaşımızın sonu şimdi ne olacak. Kadın sürücülere lütfen ehliyet verilmesin" diye konuştu. _________________ Sen benim için öylesine değil ölesiyesin...
wallaha ya bencede bayanlara küçük gördüğümden değil ama cidden araç kullanamıyorlar. 2 şeritli yoldan ortadan giderler, hiçbir türlü geçemezsin kırmızı ısıkta dururken arkadan hızla gelen bir araç görürseniz mutlaka bayan kullanıyordur. ve neredeyse arka plakaya deycek kadar yaklaşırlar. öndeki aracı cok cok yakından takip ederler. ben özellikle yol veriyorum bayanlara arkama bi yapışıyor anı bi fren yapsam üstüme cıkcaklar.
park etmeleri ayrı bi dert hani doritos reklamı varya kadın 1 saat park edemiyor hızlı sarıyorlar, aynı sekilde bir olay oldu walla dedim söyle bi tuş olsada hızlı hızlı park etse kadın yani 15 dk cebelleşti kaldırıma yanaşcam diye walla yolda her zaman Otobüs, Taksi, Ambulans, Dolmuş ve KADIN sürücülere dikkat ederim ve uzak dururum. Ama cidden en iyi araç kullanan erkeğede taş cıkartıcak bayan sürücüler var sözüm meclisten dışarı.
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6038 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 16.04.2007 - 10:33 Mesaj konusu:
Alıntı:
Kadın sürücülere lütfen ehliyet verilmesin" diye konuştu.
altına imzamı atarım! 15 yasından beri araba yada motorla trafikteyim basıma buyuk bi kaza gelmedi gelen ufak 2 kazada da bayanların kullandığı arabalardı,ne yaya olarak nede arac üzerindeyken kesinlikle çok tehlikeliler,20-30 yasından sonra arabaya ilgi duyan sadece baska bayan arkadasları ehliyet aldı diye ehliyet alan okadar çok bayan varki hatta tanıdığım kişilerde var,yavas gitmeyi direksiyonu kırcak gibi tutmayı temkimli yol almak sanan en küçük panik durumunda eli ayağına dolasıp canlara mal olan çokkkk kadın var! şimdi erkek yokmu diyeceler tabiki var ama erkelerin yüzde 90 bayanlardan çok daha kaliteli dikkatli basarılı kullanım sunarken bu rakam kadınlarda yuzde 2 bile değil! _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Türke Kefen Biçenin,Ölümü Korkunç Olur.
Bu Dağlar Bizimdir,Ferman Gerekmez,Bozkurtun Gezdiği Yere,Çakal Giremez..
Tarih: 16.04.2007 - 10:34 Mesaj konusu:
Kaza geçirenlere geçmiş olsun, umarım bir an önce sağlıklarına kavuşurlar.
Bayan şoförlerin biraz daha dikkatsiz oldukları aşikar fakat, bu onların suçu değil bence, ehliyet almak bu kadar basitken kadın erkek farketmez herkes bu trafikte tehlike unsuru oluşturuyor. Erkeklerden çok daha iyi araba süren kadınlar tanıyorum, kaldıki erkek şoförlerinde "minibüsçü" gibi yüzkaraları da var.
Annem ehliyet için direksiyon sınavına girmiş, memur'un direksiyon sınavı sonunda söylediği şu :
"Size ehliyet veriyorum ama, bu tecrübeyle trafiğe çıkmayın?!?"
kadınları küçük görmek olarak algılanmasın ama muhakeme ve idare yeteneklerinin zayıf olduğu bilimsel bi gerçek o yüzden bayan sürücülere özellikle dikkat edelim
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6038 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 16.04.2007 - 10:42 Mesaj konusu:
sürücü kursu sahibi arkadasım var izmirde bayanların yaptığı bombaları bi anlatsam burda ağlanacak halimize gülüyoruz aslında! hocam 3. vitese çıkmayalım diye yalvaran bi bayan trafikte ne yapabilir ya?? panik anında nasıl tepki verebilir söförlük düz yolda giderek olmaz kaliteli söför hayatında belkide 1 kez basına gelebilecek olan panik durumunda hayati karar verbilen kişidir! bu konuda yani soğuk kanlı olmakta bayanların çogunda yok! ee tekrar söylüyorum agac yasken eğilir derler 25 yasından sonra ehliyeti arkadaslarına hava atmak için bi bayan yada kimlik kartı gibi yanında gezdiren bi bayan trafikte ancak böyle gider...yazıkk _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Türke Kefen Biçenin,Ölümü Korkunç Olur.
Bu Dağlar Bizimdir,Ferman Gerekmez,Bozkurtun Gezdiği Yere,Çakal Giremez..
Bu dikkatsiz sürücüler yüzünden trafikte katliam oluşuyor. son üç gün içinde değişik tehlikeler atlattım. Biri solumdan geçerken birden önüme atladı. Biri virajta sıkıştırıp birden önüme kırdı. en kötüsü de ara sokakta sollama yapan bir belediye otobüsünün altında kalıyordum. (sonuncu olayda film şeridi geçti gözlerimin önünden). Yani benim anlam veremediğim Bu insanlar trafikte başkalarına zarar vereceklerini düşünmüyorlar mı. Yoksa biz bu türkiye şartlarında Allah'a emanet mi yaşıyoruz. Çekirge bir sıçrar iki sıçrar misali olmasın..
Bu arada bu olaydan da çizmelerin önemini belirgin bir şekilde anlıyoruz. _________________
Kayıt: Jan 21, 2005 Mesajlar: 13561 Nereden: united states of KONYA
Tarih: 16.04.2007 - 10:55 Mesaj konusu:
bence bayana ehliyet verirlerken 2 kere düşünmeleri gerek yada daha sıkı bir eğitimden geçirmeleri gerek diye dünüyorum dreksiyon eğitimi vs vs _________________ Sen benim için öylesine değil ölesiyesin...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız