Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - GERÇEKTEN çok harika ellerine saglık

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

GERÇEKTEN çok harika ellerine saglık

GERÇEKTEN çok harika ellerine saglık

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
julyo_s
Üye
Üye

MesajTarih: 16.04.2007 - 14:20    Mesaj konusu: GERÇEKTEN çok harika ellerine saglık Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Daga oncede ekledıgım turkce motor egıtım vıdeoları vardı sadece scoter dı ama sımdı kı bulduklarım vıteslı motor ıcın en bastan en sona kadar egıtım vıdeolara coook muthıs adamların ellerıne saglık Çok gülüyorum

http://www.motohayat.com/forum/f60/bolum-2-vitesli-motosiklet-e%F0itimi-1271/

http://www.motohayat.com/forum/f60/bolum-2-vitesli-motosiklet-e%F0itimi-1271/

En son julyo_s tarafından 16.04.2007 - 14:27 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
julyo_s Çevrimdışı julyo_s Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
honeymaker
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 16.04.2007 - 14:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Link versende biz de bir göz gezdirsek
honeymaker Çevrimdışı honeymaker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
julyo_s
Üye
Üye

MesajTarih: 16.04.2007 - 14:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya kusura bakma ecemılık dıyelım http://www.motohayat.com/forum/f60/bolum-2-vitesli-motosiklet-e%F0itimi-1271/
Başa dön
ADAMOTOR42
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 16.04.2007 - 14:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Bize ulaşmak için Foto'yu TIKLAYIN
Başa dön
ADAMOTOR42 Çevrimdışı ADAMOTOR42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
julyo_s
Üye
Üye

MesajTarih: 16.04.2007 - 14:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dogukan23 demiş ki:
Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

cok ıyı dımı
Başa dön
ADAMOTOR42
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.04.2007 - 15:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

julyo_s, harikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Bize ulaşmak için Foto'yu TIKLAYIN
Başa dön
ADAMOTOR42 Çevrimdışı ADAMOTOR42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
julyo_s
Üye
Üye

MesajTarih: 16.04.2007 - 16:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Harbiden cok ıyı ozellıkle su kontak mevzusu cok komık ya acaba ole acemeılık yapanlar varmıdır gercekten adamların ellerıne saglık...
Başa dön
yerebakan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 16.04.2007 - 16:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

guzel olmus paylasım ıçın saol Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
yerebakan Çevrimdışı yerebakan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
julyo_s
Üye
Üye

MesajTarih: 16.04.2007 - 16:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bılgı paylastıkca buyur ben tesekkur ederım..
Başa dön
kawasaki_46_46
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ELBYSTAN

MesajTarih: 17.04.2007 - 07:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

julyo_s, ellerine saglık paylaştıkca ne guzel olu yor
Karaelci
Üye
Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 17.04.2007 - 07:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Emeklerine sağlık, uğraşıp birşeyler yapmışlar ama, şahsi fikrim ben beğenmedim. Tamam güzel anlatmışlar fakat eğitmenin montundan başka koruması yok, özelliklede kask. Eğitim alanı işlek bir yol. Eğitmen motosikletin üstüne binip anlatırken öğrenci yolun ortasında duruyor. Daha sonra öğrenci viraj dönecekken eğitmen gelip motosikleti birlikte çeviriyorlar ama eğitmen hiç bakmadan döndürüyor motosikleti. Yolun ortasına gelindiğinde öğrenci kafasını çevirip bakıyor, ki o saatten sonra hiçbir işe yaramaz.

Neticede emeğe saygı, ama madem bu kadar emek verilmiş bari daha titiz olunsaymış. Şimdi diyceksiniz Türkiye'de böyle kapalı alan var mı diye. Yabancı eğitim videolarını izleyin derim, çoğu süpermarketlerin açık otoparkında çekiliyor...

Paylaşım için teşekkür ederim.
Başa dön
Karaelci Çevrimdışı Karaelci Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
julyo_s
Üye
Üye

MesajTarih: 17.04.2007 - 13:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
erkan_turak
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ElaZıĞ

MesajTarih: 17.04.2007 - 13:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Bravo Bravo Bravo
Başa dön
erkan_turak Çevrimdışı erkan_turak Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal