Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - kaçımızın ailesi motor sevdamıza evet yada hayır diyor

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

kaçımızın ailesi motor sevdamıza evet yada hayır diyor

kaçımızın ailesi motor sevdamıza evet yada hayır diyor
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
csaltuk
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 16.04.2007 - 14:14    Mesaj konusu: kaçımızın ailesi motor sevdamıza evet yada hayır diyor Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ezelden beri iki teker için şeytan işi denmiştir.bazılarımızın babaları evletlıktan reddederim demiştir,bazılarımızın annesi sütümü helal etmem demiştir.tabiki göz korkutmak için.evlenmişindir bu sefer eşşek kadar adam oldun bırak bu işleri çoluk çocuk sahibi oldun demişlerdir.Ben 17 yaşında motora sevdalandım.Şimdi 43 yaşındayım 3 tane kızım var.Büyüklerimin baskısından yaş itibarıyla kurtuldum.Eşim bir söyledi iki söyledi baktı olmuyor oda ipin ucunu bıraktı.
Şimdi bana yapılanları bende kızlarımamı yapmam gerekiyor acep.
Hayır ben yapmıyacağım ortanca değil ama küçük ve büyük kızım motora binmeye çok düşkün.küçük kızım ana okuluna gidiyor akşamları almaya gittiğimde hava güzelse motorla değil arabayla gittiysem binmiyor arabaya.Büyük kızım hafta sonu olunca hadi baba bi erdek yapalım diyor benimde hoşuma gidiyor.
HAYIR BEN ÇOCUKLARIMA BANA YAPILANLARI YAPMIYACAĞIM.
Başa dön
csaltuk Çevrimdışı csaltuk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
blt69
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 16.04.2007 - 14:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İnanki bana evdekiler hadi bin motoruna git(defol) diyorlar sana böyle bir ipucu vereyim
anladın sen onu
Başa dön
blt69 Çevrimdışı blt69 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
volkanoptik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AMASYA/MERZİFON

MesajTarih: 16.04.2007 - 14:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

csaltuk, gerçek motorcu budur. çocuklarına motorun nasıl kullanılacağını nelere dikkat etmesi gerektiğini öğrettiğin sürece sorun olacağını tahmin etmiyorum. annem zamanında banada söyledi sütümü helal etmem diye ama ben bunu çok güzel ve sakin bir şekilde çözdüm. birde maddi gücünü eline alırsan kimsenin karışabileceğini tahmin etmiyorum
Başa dön
volkanoptik Çevrimdışı volkanoptik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Canakkaleli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balıkesir/Akçay

MesajTarih: 16.04.2007 - 14:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benim ailem benden daha çok motor kullanmamı istiyor ailemdeki herkes motor kullanıyor(annem,babam,kardeşim) Bravo

––––•[Çanakkaleli]•–––
canakkaleli1903@hotmail.com

En son Canakkaleli tarafından 16.04.2007 - 14:56 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
Canakkaleli Çevrimdışı Canakkaleli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
hakan23556
Üye
Üye

Nereden: Ystanbul / Avcylar

MesajTarih: 16.04.2007 - 14:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yollardan üç beş motor düşmanı kromozom fukarasını temizlemedikçe onların korkuları devam edecektir. Şemdinliden tek parça geldim ama motor diyince ceset gibi bakıyolar bana Ağlıyorum
Başa dön
hakan23556 Çevrimdışı hakan23556 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
burak41
Üye
Üye

Nereden: kocaeli-gölcük

MesajTarih: 16.04.2007 - 14:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benim babam motor alırsan kendine kalıcak başka bi ev bul diyo Ağlıyorum
tolgatasdemir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul - Kadyköy/Tuzla

MesajTarih: 16.04.2007 - 14:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Benim annem pek gönlü olmasada sorun etmiyor, babam ise annemden çok farklı olmamasına rağmen daha sıcak bakıyor,
Not: her ikiside bisikletten başka iki tekerlerkli araca binmemişler.
Şu an kardeşimde de bende de birer motor var. küçük müçük ama ayağımı yerden kesiyor Çok gülüyorum
Başa dön
tolgatasdemir Çevrimdışı tolgatasdemir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
hadoken
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 16.04.2007 - 14:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

17 yaşındayım , abim 17 yaşında babama 200km/h ile yapılan tekteker videosunu izleterek ben motosiklet istiyorum dediğinde babam almadı ve abimin hüngür hüngür ağladığını hatırlıyorum.Bende dedimki o zaman ilk basamaktan başlicaz Piaggio Fly 150 ile başladım ilk 2005 yılında ilerledim teorik bilgi olarak okudum araştırdım kendimi geliştirdim fuarlarda babamla beraber motosiklet seçtik kask seçtik şimdi bana 600cc'yi gayet uygun görüyor bilinçli biri olarak bu yaz inşallah güzel bir Honda düşünüyoruz.
Başa dön
hadoken Çevrimdışı hadoken Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
torento1987
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: eski?ehir

MesajTarih: 16.04.2007 - 14:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben de bu konuda şanslı evlatlar da nım babam da motor cu bende motorcu yum .. size en yakız zamanda 3 yaşımdayken pejo motorla çekindiğim fotoğrafları aktarmak istiyorum ALLAH herkese benimkiler gibi motorsiklet dostu aile nesip etsin .. Çok gülüyorum
Başa dön
torento1987 Çevrimdışı torento1987 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
dark_knight
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Tekirdag/çerkezköy

MesajTarih: 16.04.2007 - 15:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

babam da amcam da motorcu olduğu için pek sorun olmuyor.hatta babam 57 yaşında yeni alacağım 600rr ı babamdan nasıl saklarım diye düşünüyorum Üzgünüm
Başa dön
dark_knight Çevrimdışı dark_knight Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
oskyy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 16.04.2007 - 15:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

walla benm abim motosiklet ile büyük bi kaza geçirdiği için pek olumlu bakmyorlar ama param olunce ne yapcaklar mecburen aldııım motosiklete bakcaklar Çok gülüyorum babamada : baba üzülme arasıra sanada weririm korkma diyomm... Delirdim inş honda cbr rr 600 alıcam Çok gülüyorum
Başa dön
oskyy Çevrimdışı oskyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
TayDen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 16.04.2007 - 15:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla abi bende ilk başta dedim kesin bizimkiler evden kovacak ama onlara gidipde ben motor alacam dediğimde eğer adam gibi kullanacağına söz veriyorsan al demişlerdi tabi bende söz verdim (ha adam gibi kullanıyormuyum "BAZEN DOZUNU KAÇIRDIĞIM OLUYOR") bizimkilerin bu olumlu tepkisine baya şaşırmıştım. ama sanırım hala motora binipte dışarı çıktığımda biraz endişeleniyorlar sanırım pekte haksız sayılmazlar heleki bizim gibi motorcuları görmezden gelen dört tekerlekliler oldukça.
Başa dön
TayDen Çevrimdışı TayDen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 16.04.2007 - 15:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ailem alıştı artık eskiden annemde silmeme yardım ederdi zor olmadı bu gerçi sülalem alıştı dostlarımız arkadaşlarımız alıştı buna bana abimden bulaştı bu hastalık ama babamda zamanında motosiklet kullananlardan sanırım eskiye dayanıyor motosiklet sevdamız onun için karışan yok
sağolsun annem duasını eksik etmiyor üzerinden Gülümsüyorum
ummet
Üye
Üye

Nereden: yalova

MesajTarih: 16.04.2007 - 15:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben simdiden alıstırdım askerden sonra 600RR aldirmaya arada bir evlendirecez diyorlar yanasmıyorum.motosikletten sonra evlilik. Delirdim
Başa dön
ummet Çevrimdışı ummet Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
motormania
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir-aliağa

MesajTarih: 16.04.2007 - 16:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Babam 6-7 yaşımda motora alıştırdı, biraz büyüyünce motor dedim hayır dedi, biraz daha zaman geçti dayanamadı aldı, daha sonra ailecek kullanmaya başladık ve geçenlerde bir arkadaşımı motor kazasında kaybedince motor yasaklandı ve depoda çürümeye terk edildi. Ama ilerde ne olur bilemem.
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal