Tarih: 17.04.2007 - 05:59 Mesaj konusu: Motosiklet çizmesi hakkında bilgi
Arkadaşlar kullandığım çizme biraz eskidiğinden dolayı yenisini almayı planlıyorum. bukonuda sizin fikirleriniz nedir.
hangi markanın hangi modeli gibi..
SIDI biraz pahalı gibime geliyor. başka önerileriniz varmı?
yada EBAY danmı almalıyım? _________________ http://img165.imageshack.us/my.php?image=4545mw0.jpg
PERT TEAM
Tarih: 17.04.2007 - 06:35 Mesaj konusu:
sidi sidi sidi...
alabileceğin en güzel çizme..
dediğin gibi biraz pahalı.. ama sana bi tüyo.. pazarlık yap.. bak gör o zaman ne kadarlara iniyorlar. _________________ - t e a m g e r i l l a - r @ m b o-
er 6n black
savasarno@hotmail.com
Gsm : 0532 7373698
Dostum o çizmeyi 120€ aldığına inanamıyorum. çok iyi fiyat. nerden aldığını falan yazsanda birde alsak diyorum
çünkü Oxtar için bile 180€ fiyat çekiyorlar _________________ http://img165.imageshack.us/my.php?image=4545mw0.jpg
PERT TEAM
Tarih: 17.04.2007 - 09:35 Mesaj konusu:
Arthas, ben de bana indirim yaptılar sanmıstım.. bana da normal fiyattan düşük verdiler ama senin ki kadar iyi değilmiş..
demek ki daha da iyi pazarlık yapmak gerekmiş _________________ - t e a m g e r i l l a - r @ m b o-
er 6n black
savasarno@hotmail.com
Gsm : 0532 7373698
yalnız resimdeki botun bide corsa air ı var. görüntü hemen hemen aynı ama derisi delikli. fiyatlarda karışıklık olmasın diye söyleyeyim dedim. _________________
Arctura
Istanbul Racing Team
Tarih: 17.04.2007 - 15:44 Mesaj konusu:
Arthas, o botu biraz zor alırsın 120 euro ya banada alıver 200 euro verem sana speedycrew, birader bahce sulamak için çizme alınır motora binmek için bot alınır düzelteyim Arthas, aldıgı bot cok rahat ve güzel ondan al ben bayabi pazarlık yaptım 450 aşşagı inmediler _________________
Tarih: 17.04.2007 - 15:59 Mesaj konusu:
D&B motorda %35 indirim vardı hala devam ediyomu bilmiyorum ama isterseniz bir bakın onlarda da oxtar vardı yanılmıyosam.wwwdnbmotor.com burdan bakabilirsiniz.
Bende de bot olmasına rağmen sidi aldım, çok memnunum. Dediğin gibi biraz pahalı ama gerçekten kaliteli bir bot. İnsana güven veriyor. Oxtar'a da bakabilirsin. Bence ilk tercihin sidi olsun alınca pişman olmayacağın bir bot. Sidi olmazsa oxtar al, ben de çok araştırdım bu konuyu. Sidi de karar kıldım. Fuardan alsaydın avantajlı çıkardın. Ben bu botu. 120 euro ya aldım.
arthas haklı, yanlış yok. Resimdeki Sidi'nin B2 modeli botunu fuardan ve Korlas'dan 210YTL'ye aldım bende. kaliteli bir bot
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız