Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Motosiklet çizmesi hakkında bilgi

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Motosiklet çizmesi hakkında bilgi

Motosiklet çizmesi hakkında bilgi
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
speedycrew
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.04.2007 - 05:59    Mesaj konusu: Motosiklet çizmesi hakkında bilgi Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar kullandığım çizme biraz eskidiğinden dolayı yenisini almayı planlıyorum. bukonuda sizin fikirleriniz nedir.
hangi markanın hangi modeli gibi..
SIDI biraz pahalı gibime geliyor. başka önerileriniz varmı?
yada EBAY danmı almalıyım?
speedycrew Çevrimdışı speedycrew Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
strider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 17.04.2007 - 06:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sidi sidi sidi...
alabileceğin en güzel çizme..
dediğin gibi biraz pahalı.. ama sana bi tüyo.. pazarlık yap.. bak gör o zaman ne kadarlara iniyorlar.
Gsm : 0532 7373698
Başa dön
strider Çevrimdışı strider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
Arthas
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 17.04.2007 - 06:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bende de bot olmasına rağmen sidi aldım, çok memnunum. Dediğin gibi biraz pahalı ama gerçekten kaliteli bir bot. İnsana güven veriyor. Oxtar'a da bakabilirsin. Bence ilk tercihin sidi olsun alınca pişman olmayacağın bir bot. Sidi olmazsa oxtar al, ben de çok araştırdım bu konuyu. Sidi de karar kıldım. Bravo Fuardan alsaydın avantajlı çıkardın. Ben bu botu. 120 euro ya aldım.

http://www.sahibinden.com/shoei_xr-1000_diabolicWQQaXQQ11344912WQQpXQQdisplayitem
Başa dön
Arthas Çevrimdışı Arthas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ali_42
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 17.04.2007 - 06:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

speedycrew, sidi al
yerli bot alma da ne alırsan al fuardan yerli aldım 2 defa uzun yolda kullandım şimdiki hali ise içler acısı Beğenmedim
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.04.2007 - 07:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arthas,

Dostum o çizmeyi 120€ aldığına inanamıyorum. çok iyi fiyat. nerden aldığını falan yazsanda birde alsak diyorum Gülümsüyorum
çünkü Oxtar için bile 180€ fiyat çekiyorlar
speedycrew Çevrimdışı speedycrew Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Arthas
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.04.2007 - 07:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

speedycrew, Ben fuardan almıştım, korlastan aldım fuarda. Onun için fuardan alsaydın avantajlı çıkardın dedim. Fuar zamanı çok iyi indirim yaptılar. Bravo Ben de bot vardı zaten, böyle bi indirimle karşılaşınca kanıma girdiler bu botu aldım. Gülümsüyorum
http://www.sahibinden.com/shoei_xr-1000_diabolicWQQaXQQ11344912WQQpXQQdisplayitem
Başa dön
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 17.04.2007 - 09:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

speedycrew: fuarda beni bulsaydın alırdık sanada uygun fiyattan,bende sidi aldım fuardan, çok memnunum.
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 17.04.2007 - 09:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arthas, ben de bana indirim yaptılar sanmıstım.. bana da normal fiyattan düşük verdiler ama senin ki kadar iyi değilmiş..
demek ki daha da iyi pazarlık yapmak gerekmiş
Gsm : 0532 7373698
Başa dön
strider Çevrimdışı strider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
speedycrew
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.04.2007 - 12:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ryangt

Dostum öyle bir iş yoğunluğu varki ne fuara gelebildim nede motogp ye gidebilcem Ağlıyorum
Şuanda internetten arayış içerisindeyim. Korlas 275€ fiyat çekti

ne yapıcam bilmiyorum hala arayış içindeyim bakalım başka alternatif sunan arkadaş olacakmı?
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 17.04.2007 - 15:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekle beni msne,puma yada sidi konusunda neler yapabilcem bir bakayım
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: iST

MesajTarih: 17.04.2007 - 15:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yalnız resimdeki botun bide corsa air ı var. görüntü hemen hemen aynı ama derisi delikli. fiyatlarda karışıklık olmasın diye söyleyeyim dedim.

Arctura
Istanbul Racing Team
Başa dön
Arctura Çevrimdışı Arctura Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tarkan_600
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: NAZYLLY

MesajTarih: 17.04.2007 - 15:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arthas, o botu biraz zor alırsın 120 euro ya banada alıver 200 euro verem sana speedycrew, birader bahce sulamak için çizme alınır motora binmek için bot alınır düzelteyim Arthas, aldıgı bot cok rahat ve güzel ondan al ben bayabi pazarlık yaptım 450 aşşagı inmediler
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: eskişehir

MesajTarih: 17.04.2007 - 15:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

D&B motorda %35 indirim vardı hala devam ediyomu bilmiyorum ama isterseniz bir bakın onlarda da oxtar vardı yanılmıyosam.wwwdnbmotor.com burdan bakabilirsiniz.
Başa dön
slayer2694 Çevrimdışı slayer2694 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
Arthas
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.04.2007 - 18:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tarkan_600, Sana yalan borcum mu var, 120 euro ya aldık diyosak 120 euro ya almışımdır. Yarım saattir evi talan ediyorum faturasını bulmak için ama bulamadım. Sen o botun modelini biliyo musun? Vertigo değil o bot iyi bak bakalım. B2 modeli o sidinin. Normal fiyatı zaten 200 euro o botun.
Başa dön
emr-er6
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 17.04.2007 - 19:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arthas demiş ki:
Bende de bot olmasına rağmen sidi aldım, çok memnunum. Dediğin gibi biraz pahalı ama gerçekten kaliteli bir bot. İnsana güven veriyor. Oxtar'a da bakabilirsin. Bence ilk tercihin sidi olsun alınca pişman olmayacağın bir bot. Sidi olmazsa oxtar al, ben de çok araştırdım bu konuyu. Sidi de karar kıldım. Bravo Fuardan alsaydın avantajlı çıkardın. Ben bu botu. 120 euro ya aldım.

arthas haklı, yanlış yok. Resimdeki Sidi'nin B2 modeli botunu fuardan ve Korlas'dan 210YTL'ye aldım bende. kaliteli bir bot
Başa dön
emr-er6 Çevrimdışı emr-er6 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal