125 lik yada 250 lik bi cross al.model farketmez temiz olsun yeter.motoru tam anlamıyla anlaman için ve gevşek zeminde kullanman(toprakta) ilerde hangi makinayı alırsan al sana çok faydası olur..
Kayıt: Jun 11, 2006 Mesajlar: 92 Nereden: Istanbul/Kemerburgaz
Tarih: 18.04.2007 - 13:50 Mesaj konusu:
160kg'luk motoru rahat tutabileceğim ve kontrol edebileceğim,ayaklarım rahat rahat yere değiyor ve sıkıntı yaşamıyorum diyorsan GT250R al,eğer boyda ve tecrübede sıkıntın varsa CBR125 115kg'luk ağırlığıyla çok daha kolay kontrol edilen başlangıç motoru olmak için ideal bir motor.CBR125 ile motordaki hatalarını tolere edip düşürmeden öğrenebilirsin,iyice tecrübeden sonra ikinci eli rahat olduğu için satar ve üstüne koyup daha ağır ve yüksek cc'lere geçebilirsin bence _________________ CBR600F 05
Honda Civic Sport HB 05
Kayıt: Aug 10, 2006 Mesajlar: 2217 Nereden: Ankara/Ümitköy
Tarih: 18.04.2007 - 15:48 Mesaj konusu:
Son mesajı yazan arkadaşlar hyosung gt250-r sanki 250cc degilde cbf 250cc'ymiş gibi söylemişler..
Arkadaşım anladıgım kadarıyla naked makine degil racing makina istiyorsun..O yüzden hyosung al derim ben _________________
[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b]
bende HONDA HAYAT ONDA DERİM başka bişey demem başlangıç için 125 cc güzel motor bence _________________ hiç kims€ için h@y@l kyrykly?yn@ u?r@m@dym , çünkü hiç kims€ için hayal kurmadym...
aykut_8520@hotmail.com
Tarih: 18.04.2007 - 16:17 Mesaj konusu:
Boyunuz kilo'nuz nasil? Eger 170'den uzunsaniz ve 80 kg'dan agirsaniz CBR125 altinizda ufak kalabilir. Ben CBR125'i cok begeniyorum. Eger bahsettigim rakamlardan iri degilseniz direk CBR alin derim.
125'den sıkılan 250'den de sıkılır. O açıdan sıkılmayı düşünmeyin.
Eger motora zevk icin biliyorsaniz sakin olaki hedefinizi 1-2 adimda ulasmayi hedeflmeyin. Cunku attiginiz her adim size esas zevk verecek aksiyondur. Bugun CBR125 alin 1 sene sonra CBF250 alin 1 sene sonra da CBF600 alirsiniz her alim ve degisiklik sizi dunyanin en mutlu insani yapar. _________________ sevgiler
bberksan
I need your boots your clothes and your motorcycle
CBR 125 ile Hyosung 250'yi yan yana koyduğunuz da Kangal ve Kedi gibi kalıyor.
Ben bu konuda önemli bir gözlemimi paylaşayım,
CBR 125'lerin maddi durumu yeterli olanların %90'ın aklı fikri motorunu değiştirmekte
fakat HYO 250 için öyle bişi pekte söz konusu değil.Bir çok insan Hyo 250'yi yeterli bulabilirken CBR 125'i yeterli bulanların sayısı gerçekten az _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız