Tarih: 18.04.2007 - 12:56 Mesaj konusu: Motor delisi ailesinden ayrılıyorum
Son günlerde bayanlara karşı yapılan kaba, hakarete varan saygısızca davranışlardan dolayı motor delisi ailesinde bulunmaktan gurur duymamaya başladım. Burada bu şekilde bayanlara karşı yaptıkları ile övünen arkadaşlar kim bilir yarın birgün toplantılarda yada başka bir yerde bir şekilde bir araya geldiğimizde bayanlara karşı nasıl davranırlar? ve bunların neticesinde motor delisi ailesinden ayrılmaya karar verdim eminim bayanlara karşı açılan bu forumlardan dolayı bu aile daha çok bayan üye kaybedicek kimbilir belkide forumları açanların istedikleri budur? _________________ honda cbr125
35 bad 81
ben de böyle bişi görmedim ama gerçekten md deki arkadaşlarımın ben böyle şeyler yapıcaklarını sanmıyorum.bence bir iki kişi yüzünden md nin kirlenmesi söz konusu olmasın lütfen...
Tarih: 18.04.2007 - 13:28 Mesaj konusu:
ErCy demiş ki:
ben hic boyle bir hakaret okumadim,nerden bu kaniya vardin anlamis degilim
ben de böyle bir yazı görmedim ki.. şakalaşmalar dışında bu kadar rahatsız edici bir yazı gözüme çarpmadı. ve eğer kaçırmışsakta 3-5 kişinin yaptığı terbiyesizlik yüzünden tüm Motordelisi ailesini suçlamamak gerekir.
topiclerde, toplantılarda,gezilerde hep aramızda bayanlar da var ve böyle bir sorun yaşanmadı diye biliyorum..
ama tabi karar sizindir.. _________________ - t e a m g e r i l l a - r @ m b o-
er 6n black
savasarno@hotmail.com
Gsm : 0532 7373698
honeymaker, evet ben hakaretleri okudum ve neyden bahsetmek istediğinizi biliyorum ama şunuda şöyle değerlendirmek gerekirki,herşey öfkeyle yazılan şeylerdir ve bunları yaniii 5 kişinin yazdığını bütün siteye yüklemek yanlıştır bu sitede 3-5 kişi tarafından hakaret edildiyse bile bu kişiler adına ben bütün bayan arkadaşalrımdan özür dilerimm honeymaker, senide bu sitede bundan sonra daha aktif bir şekilde görmek dileği ilee _________________
Tarih: 18.04.2007 - 13:37 Mesaj konusu:
honeymaker, ben bu şekilde bir davranış görmedin yada gözden kaçırmışımdır.Ama yinede pire için yorgan yakmaya değmez diye düşünüyorum. _________________ Hayat Verenin Kuluyum... www.cubbeliahmethoca.tv
Tarih: 18.04.2007 - 13:38 Mesaj konusu:
Kim o terbiyesiz, söyle hemen çekelim kulağını. Bak bakalım bidaha yapabilecekmi.
Şaka bir yana böyle bir karar almanıza üzüldüm açıkçası. Bir kaç ezik yüzünden böyle bir düşünceye kapılmanızı ve ayrılmanızı istemem... _________________
hayır biz md olarak araba kullanan kadınları eleştirdik araba kullanıpda sürekli hata yapan birilerinin canını alan bayanları eleştirdik yoksa bi çok arkadasımız açtıı topicde mesela ne güzel kadınlarda motor kullanıyo tebrik etmek lazım gibi ii şeyler de okuyorum ve görüyürom bence sen bunu üstüne alınma md ailesindende ayrılma
Kayıt: Nov 07, 2005 Mesajlar: 3547 Nereden: Bahçesehir/Istanbul
Tarih: 18.04.2007 - 13:57 Mesaj konusu:
motorsado demiş ki:
hayır biz md olarak araba kullanan kadınları eleştirdik araba kullanıpda sürekli hata yapan birilerinin canını alan bayanları eleştirdik
motorsado eleştirilerini tüm md tarafından onaylanmış gibi göstermemelisin. sen kendince eleştirebilirsin (tabi bunun bir sınırı vardır) ama biz md olarak eleştirdik diye söyleyince böyle düşünmeyen arkadaşların yerine de karar vermiş olmuyor musun?
trafikte milyonlarca hatalı sürücü var. bunları kadın-erkek, gözlüklü-gözlüksüz, uzunsaçlı-kısa saçlı diye ayırmak yerine fiziksel özellik belirtmeden eleştirikcekse eleştirilmelidir görüşündeyim. Trafikte kasıtlı olarak çevreye zarar veren magandalara ne demeli?
honeymaker siteden gitmemelisin. haklısın bazı eleştirilerin dozu epey bir aştı ancak kalmalısın ki onlarda görsün şöförlük (motosiklet olsun, araba olsun kamyon olsun) bayanlık veya erkeklikte değil sağduyulukta _________________ Gilera Runner VXR 200 (pert)
Piaggio Xevo 250
Three little words and a question why. . .
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız