Tarih: 18.04.2007 - 13:48 Mesaj konusu: Biraz önce motorumla ilk kazamı yaptım
noterde işim vardı üçyo'la gidip işimi hallettim.İş yerime dönmek için yola çıktım tam iş yerimin arka sokağından sağa dönüş yapıcaktım yol çalışması nedeniyle her taraf kazılmış ve mıcır doluydu ben de mıcır'da kaydım.Motor altımdan kaydı yerde sürüklendi tabi bende allahtan fazla bir şeyim yok sadece sağ dizim avuç içlerim ve montum parçalandı.Gerekli pansumanı yaptırdım.Motor'umun sağ tarafı yerde sürüklenmeden dolayı çizikler oldu.Ama cana gelceğine mala gelsin.Bu ilk düşüşüm allah beterinden korusun tabi ilk tecrübemi düşerek yaşadım.Bundan sonra daha dikkatli olucam... _________________
Kayıt: Jan 21, 2005 Mesajlar: 13561 Nereden: united states of KONYA
Tarih: 18.04.2007 - 13:53 Mesaj konusu:
ana geçmiş olsun ablam benim kıyamam sana Allah korumuş çok büyük geçmiş olsun
şükür iyiysin ya sevindim Allah beterinden saklasın _________________ Sen benim için öylesine değil ölesiyesin...
offf be yüreğim ağzıma geldi. kardelenim canım ablam geçmiş olsun.kıyamam ben sana.dikkat et daha yenisin.ne işin var mıcırlı yolda eninde sonunda düşecektin tabi.ama sen yinede dikkatli ol.allah beterinden sakınsın
Tarih: 18.04.2007 - 13:56 Mesaj konusu: kaza
beyazkardelen79, geçmiş olsun arkadaşım. inan çok üzüldüm, hatta okurken biraz içim kıyıldı. yaw demek kaportayı çizdirdin, eldiven kullansana be kızım alla alla, bak dizlik olsa yine bişi olmazdı dizine. töbe töbeee. sinirlendim bak. neyse bunla geçmiş olsun. bidaha öle binme motora üzme bizleri. hadi canım!!!
Nur geçmiş olsun, yüreğimizi hoplattın yani. Şükür bişeyin yok. Dikkatli ol, ileriyi gör, heryeri kontrol et, yolların durumu malum yağ, mıcır, su, çukur bütün tuzaklar motorcular için. Aman verilmiş sadakamız varmış Allah beterinden saklasın.
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9Sonraki
1. sayfa (Toplam 9 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız