Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 6 MAYIS,Izmir MD! Denizli Pamukkale Gezi Programi!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

6 MAYIS,Izmir MD! Denizli Pamukkale Gezi Programi!

6 MAYIS,Izmir MD! Denizli Pamukkale Gezi Programi!
Sayfa 1, 2, 3 ... 12, 13, 14  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 18.04.2007 - 14:18    Mesaj konusu: 6 MAYIS,Izmir MD! Denizli Pamukkale Gezi Programi! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

29 NİSAN PAZAR GÜNÜ YAPILCAK GEZİ,KAMBERHAN NİCKLİ ÜYEMİZİN KAZA SONUCU VEFATI SEBEBİYLE 1 HAFTA ERTELENMİŞ ,6 MAYIS PAZAR GÜNÜ AŞAGIDAKİ PROGRAMA SADIK KALINARAK YAPILMASINA KARAR VERİLMİŞTİR.
Motordelisi Yönetim Kurulu

Sevgili Arkadaslarim;

Ne zamandir yapmak isteyipte yapamadigimiz Denizli Pamukkale gezimizi nihayet Moto GP den sonraki hafta sonu, yani 6 Mayıs Pazar günü yapmaya karar verdik.

Her zamanki bulusma noktamiz olan Lozan Meydaninda toplanip saat 09:30 da yola çikip, otobandan Aydina ulasacak ve 12 km gectikten sonraki UGUR RESTORANT ta kahvalti icin mola verecegiz.

Kahvalti Menüsü :
Zeytin - 2 cesit Peynir - Recel - Tereyagi - Domates - Salatalik - Biber, Omlet ve çay in dahil oldugu menü icin 7 YTL ,
Sucuklu, Pastirmali Yumurta 3 YTL,
Tavada Yumurta 2 YTL,
Kutu Meyve suyu ve kola 2.5 YTL olarak fiyat anlasmasi yapilmistir.

Kahvaltimizi yaptiktan sonra saat 12:30 civari tekrar yola koyularak yaklasik 1.5 saatlik bir sürüsten sonra Denizli ye ulasmis olacagiz.Denizli merkezde zaman kaybetmeden direkt Pamukkale Tesislerine gidecegiz.

Takriben 14:30 da Pamukkalede olduktan sonra 1.5 saat serbest mola uygulamasi yapip, yine takribi 16:00 gibi teklerlerimizi Denizli Çamlikta bulunan ARJANTIN RESTORANT a döndürecegiz.

Denizli manzarali olan bu mekanda her türlü izgara cesiti bulabilecegimiz gibi ayni zamanda pide ve lahmacun gibi firin ürülerinide bulabilmemiz mümkün olacak.Menü cok fazla genis oldugu icin bununla ilgili fiyat bildirimi yapamiyoruz.

Yemekten sonra yani yaklasik 17:30 civari dönüs icin harekete gececegiz.Dönüste yine Aydin da verecegimiz kucuk bir ihtiyac molasindan sonra Izmir e dönecegiz.

Ortalama hizimizin otobanda 110-120 km olacagini hatirlatir ve uzun metrajli bir gezi olacagi icin grubumuzu yavaslatmak istemedigimizden, bu hizlarda gelemeyecek cc deki motosiklet sürücü arkadaslarimin büyük cc li motorlarda artci olarak gelmelerini rica ederiz.
Motorlari ile gelemeyen arkadaslarim otomobilleri ile de katilabilirler.

Etkinlik:Denizli Pamukkale Gezisi
Toplanma Tarihi:6 Mayıs 2007
Toplanma Saati: 09:00
Toplanma Yeri:Lozan Meydani,Alsancak Atatürk Lisesi Kapisi Önü
Hareket Saati:09:25
Dönüs Saati:20:30

Her zaman Uyguladigimiz Gezi Kurallarimiz;
* Geziye Kasksiz ve Montsuz katilmak
* Gezi sirasinda grubu tehlikeye düsürecek sekilde motosiklet kullanmak
* Yol kaptaninin belirleyecegi gidis düzenine uymamak
* Grup artcisinin arkasinda kalmak
* Yol kaptanini gecmek
* Toplanma noktasina deposu dolu gelmemek kesinlikle yasaktir.

Arkadaslar özellikle depolarinizin dolu olmasina lütfen dikkat edin, cünkü o kadar motosikleti bir istasyona sokup cikarmak cok zaman kaybettiriyor.

Uzun metrajli ve cok keyifli olacaini düsündügümüz bu gezimizde Yol Kaptani ve Grup Artcisi ile telsiz tertibatimiz olacagindan gidis hizimizi ona göre ayarlayacagiz.

Eeeee Kimler Bu Geziyi Kacirmak Istemez Bakalim...
HalilRR Çevrimdışı HalilRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
papatyaR6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: DENİZLİ

MesajTarih: 18.04.2007 - 14:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

halilRR, ev sahibi olarak kazasız belasız gelmenizi dört gözle bekliyorum yolunuz açık olsun kardeşim Bravo
Başa dön
papatyaR6 Çevrimdışı papatyaR6 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
duman7
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: googledan ara

MesajTarih: 18.04.2007 - 14:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaşasın o gune bır işim yok ve şu an için bir sorunumda yok eğer motordada bir problem çıkmaz ise bende izmire gelırım ve sızlerle gıderım donuştede aydından adaya kaçarım yaşasın çok mutluyum yaa inşallah nazar deymez Bravo
akrep_kral
Yd.Yön.Kur.Üys.
Yd.Yön.Kur.Üys.

Nereden: izmir

MesajTarih: 18.04.2007 - 14:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

halilRR, bir şartla gelerim sen biliyon aramızda Şok oldum Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum hemen olmasada taksitlede verebilirsin ama vade farkı istemem Delirdim Delirdim

akrepkral3547@hotmail.com
Başa dön
akrep_kral Çevrimdışı akrep_kral Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
OzzE
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TAM_35

MesajTarih: 18.04.2007 - 15:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Öfkeliyim Öfkeliyim Öfkeliyim Öfkeliyim Öfkeliyim kim sildi msjımı. ne yazdımki sildinnnnnnnnn Sinirlendim Sinirlendim
Başa dön
OzzE Çevrimdışı OzzE Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 18.04.2007 - 15:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

kim sildi msjımı. ne yazdımki sildinnnnnnnnn

OzzE, Kız hemen kızma be deli.Yanlışlıkla iki tane forum açılmış.Birini silmek zorunda kaldım.Sanırım sen silinen o topice yazmışsın. Mesajın felan silinmedi kızma hemen.

Aslında silmek lazım senin mesajlarını.50 yaşının üstündekileride almamak lazım Delirdim Delirdim Çok gülüyorum
HalilRR Çevrimdışı HalilRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
freewing
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 18.04.2007 - 15:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel bir gezi planı, yiyecek listelerini okurken ağzım sulandı, sucuklu pastırmalı yumurtalar oh mis mis Hoop topic yukarı.

Başa dön
freewing Çevrimdışı freewing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
anicik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul'da heryerden-ANY 21

MesajTarih: 18.04.2007 - 15:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

halilRR ya ben çok kötü bir izmir gezisi planı yapmışım yaa Üzgünüm geldiğim hafta motoGPye gidiliyor herkes gidiyor. bilsem bi hafta sonraki cumadan gelirdim pazar günkü gezisnize de katılırdım. off offf Üzgünüm

neyse napalım artık.. pazartesi günü döneceksiniz zaten GPden akşam görüşürüz artık Gülümsüyorum

ANY 21
Başa dön
anicik Çevrimdışı anicik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 18.04.2007 - 17:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende orada olurum nasıp olursaa Göz kırpıyorum

onurkaraca19@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ibRRahim
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: izmir

MesajTarih: 18.04.2007 - 17:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Yemekten sonra yani yaklasik 17:30 civari dönüs icin harekete gececegiz.Dönüste yine Aydin da verecegimiz kucuk bir ihtiyac molasindan sonra Izmir e dönecegiz.

halilRR, bu küçük olan ihtiyaç molasını açıklarmısın abimm Delirdim Delirdim
eğer motor alırsam bende orda olucam yoksa senin artçın olabilirim halilRR Delirdim Delirdim

ibrahimkaymaz@motordelisi.com
Başa dön
ibRRahim Çevrimdışı ibRRahim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
tekyildizmotor
Organizator-Bursa
Organizator-Bursa

Nereden: BURSA

MesajTarih: 18.04.2007 - 17:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

halil abi artçı kabul ederseniz bende gelebilirim.... Çok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: NAZYLLY

MesajTarih: 18.04.2007 - 18:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

halilRR, biz nazilliden katılıyoruz geziye bi aksilik olmasa inşallah
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ...:::Tam 35 EgE...::: izmir MD A rh+

MesajTarih: 18.04.2007 - 19:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

halilRR, güzel bir gezi olucak eminim Göz kırpıyorum umarım bir aksilik çıkmazsa bende gelmek istiyorum Bravo havaların ısınmasıyla birlikte çok keyifli bir yolculuk olucak eminim hadi bakalım katılımı görelim Göz kırpıyorum

“İzmir’in denizi kız,Kızı deniz kokar!..”...
Başa dön
kaRRdelen Çevrimdışı kaRRdelen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
turkmenaga
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Afyonkarahisar

MesajTarih: 18.04.2007 - 21:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

halil hocam inşallah bir problem olmazsa niyetimi aldım afyon dan katılmak isteyen arkadaşlar olursa beraber bir gurup sürüşü yaparız.
turkmenaga Çevrimdışı turkmenaga Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Ante
Photographer
Photographer

Nereden: Kripton

MesajTarih: 18.04.2007 - 21:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

offf ya bende katılsam mı acaba... Pamukkale amfitiyatroya gitmeyeli yıllar oldu... Yalnız katılsam, çok mola veririm ben. Hele nazilliye uğramadan geçmek olmaz ki....

Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!
Başa dön
Ante Çevrimdışı Ante Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3 ... 12, 13, 14  Sonraki
1. sayfa (Toplam 14 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.19 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal