Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 3 cümle ile motorunuzu anlatabilir misiniz?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

3 cümle ile motorunuzu anlatabilir misiniz?

3 cümle ile motorunuzu anlatabilir misiniz?
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
skunk
Üye
Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 18.04.2007 - 14:49    Mesaj konusu: 3 cümle ile motorunuzu anlatabilir misiniz? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İlk motor almaya karar verdiğimde elimde param azdı Üzgünüm hala da aslına bakarsanız istediğim motorlara çıkamadım ama gelişme şu şekilde oldu bu 3. motorum. Hayatımdan da memnunum....

Aprilla RS 125 2001 model Şok oldum
-teslim aldığından 10 dakka sonra bozulan
-kiloda hafif pahada hafif Gülümsüyorum
-Yuh!

Jinlun 250 Beğenmedim
-neye niyet neye kısmet
-bi çantam kopmadı diyemeyeceğim şasiden demiri kırılıp ayrıldı hemde iş görüşmesine giderken.
-80 km de nasıl böbrek taşı düşürülür kanıtı (vibrasyon çılgınlığı)

Hyosung 250 r OK
-görüntü ve boyutlar tatmin edici (yanlış alamayın :P) 600cc kadar büyük şasi
-uzun yol 600km yaptım o kadar gidiyo gerisini daha bilmem
-elim ayağım şu an, yıl sonuna kadar benim için yeterli

Tabi hala 250 cc'nin üstüne çıkamadın mı diyebilirsiniz?
para olmadan herşey olmuyo sindiresindire hemde işte tehlikesini azaltmış oluyoruz. İnsan alışıyor en azından.

olay şu 3 Cümle ile sizde motorunuzu anlatabilirmisiniz üşenmeziseniz??
Başa dön
skunk Çevrimdışı skunk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
erosss
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 34-59-32

MesajTarih: 18.04.2007 - 15:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bi olsa motorum tek kelimeyle anlatacağım Ağlıyorum

motor dedi?in suzuki gsx-r 750 gibi olmaly(azy karar ço?u zarar)
www.emkavet.com
Başa dön
erosss Çevrimdışı erosss Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
HULK
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 18.04.2007 - 15:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İlk ve şimdilik son motorum; Kanuni 250 Tiger... Beraberliğimiz sırasında beni hiç üzmedi, hiç problem yaşatmadı. Benim bütçeme uygun haller sergileyen çok sevdiğim bir yol arkadaşım. Beni de artçı olan arkadaşlarımı da fazlasıyla memnun etti. Daha nice uzun ve mutlu yolculuklara beraber gitmek dileğiyle... Delirdim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ümraniye / İST

MesajTarih: 18.04.2007 - 15:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

1-beş
2-para
3-etmez

.............. o çok daha değerli :d Dil çıkarıyorum
berkmen1
Üye
Üye

Nereden: afyon

MesajTarih: 18.04.2007 - 15:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2001 600 f sport um vardı cok fiyakalı güzel bi makinaydı.paraya aldandım sattım 2006 600f aldım 6000 km kadar bindim olmadı bişeyler beni huzursuz etti ısınamadım yeni sattım . hemen yerine 600 rr 2007 yeni rr aldım tam aradıgım istedigim beni tatmin eden bi makina herseyiyle beni cıldırtıyo..
Başa dön
berkmen1 Çevrimdışı berkmen1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Canakkaleli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balıkesir/Akçay

MesajTarih: 18.04.2007 - 15:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

1.çılgın
2.0-100 km 3sn Gülümsüyorum
3.sesi
olmalı daha yok Gülümsüyorum

––––•[Çanakkaleli]•–––
canakkaleli1903@hotmail.com
Başa dön
Canakkaleli Çevrimdışı Canakkaleli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Ersin-45
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MANİSA - KONYA

MesajTarih: 18.04.2007 - 15:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

1. Aşkım
2. Hayatım
3. Bir tanem
Ersin-45 Çevrimdışı Ersin-45 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Capital1
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.04.2007 - 15:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

1- Motosiklet modern zamanların küheylanıdır.

2- Motor mu kadın mı ? Motor mu araba mı ? gibi ikilemlerle -seçimlerle karşılaştığımızda tercihim her daim motor olacaktır.

3- Motor olsun da araba olmasa da olur; kadın konusuna gelince motor sevmeyen HALE gidip, motoru seven JALE gelecektir. Taviz yok ! Delirdim

En son Capital1 tarafından 18.04.2007 - 15:37 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Capital1 Çevrimdışı Capital1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
papatyaR6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: DENİZLİ

MesajTarih: 18.04.2007 - 15:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

onsuz yaşamak imkasız .birlikte gezerken hiç bir şey umrumda değil.o benim bebeğim.. Göz kırpıyorum

En son papatyaR6 tarafından 18.04.2007 - 15:35 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
papatyaR6 Çevrimdışı papatyaR6 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
anicik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul'da heryerden-ANY 21

benim motorumu 3 cümle ile anlatamam anlatırsam o 3 cümlenin bir tanesi en az 100kelimeden oluşur Çok gülüyorum

kıvrak-ince-yeterince hızlı-atak-kuvvetli-alışveriş poşetlerini koyacak yere sahip- ortalama 250kg taşıma kapasiteli-bagajı bir mont, iki çift eldiven, yağmurluk(alt&üst), iki adet maske, dizlik, bellik, masterlock alabilecek kadar geniş- az yakıyor- şirin Gülümsüyorum - minik- kaliteli- ekstaradan kask taşımak için yeri var- topcase yeri var- heryere sığıyor- hafif kolay kaldırılabiliyor- oldukça sessiz Çok gülüyorum - etekle bile rahatça binebiliyorum.

şimdilik aklıma bunlar geliyor Gülümsüyorum

ANY 21
Başa dön
anicik Çevrimdışı anicik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
duman7
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: googledan ara

MesajTarih: 18.04.2007 - 15:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

1.huzurum
2.yaşamımın tamamı
3.asla vaz geçemeyeceğim
Bravo Bravo Bravo
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 18.04.2007 - 15:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

1-anlatmaya
2-cümleler
3-yetmez
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: kyrykkale ankara/bilkent

MesajTarih: 18.04.2007 - 15:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

1) sıyah
2) 2500 3000 arası guzel ses
3) hosuma gıden arka çantalar
excavator_zx6
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: yunusların aradığı yerden

MesajTarih: 18.04.2007 - 16:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

1 o
2 bir
3 canavar______________________ Bravo
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 18.04.2007 - 16:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

1-şirin
2-tatlı
3-kızım :d
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal