İlk motor almaya karar verdiğimde elimde param azdı hala da aslına bakarsanız istediğim motorlara çıkamadım ama gelişme şu şekilde oldu bu 3. motorum. Hayatımdan da memnunum....
Aprilla RS 125 2001 model
-teslim aldığından 10 dakka sonra bozulan
-kiloda hafif pahada hafif
-Yuh!
Jinlun 250
-neye niyet neye kısmet
-bi çantam kopmadı diyemeyeceğim şasiden demiri kırılıp ayrıldı hemde iş görüşmesine giderken.
-80 km de nasıl böbrek taşı düşürülür kanıtı (vibrasyon çılgınlığı)
Hyosung 250 r
-görüntü ve boyutlar tatmin edici (yanlış alamayın :P) 600cc kadar büyük şasi
-uzun yol 600km yaptım o kadar gidiyo gerisini daha bilmem
-elim ayağım şu an, yıl sonuna kadar benim için yeterli
Tabi hala 250 cc'nin üstüne çıkamadın mı diyebilirsiniz?
para olmadan herşey olmuyo sindiresindire hemde işte tehlikesini azaltmış oluyoruz. İnsan alışıyor en azından.
olay şu 3 Cümle ile sizde motorunuzu anlatabilirmisiniz üşenmeziseniz??
Tarih: 18.04.2007 - 15:03 Mesaj konusu:
İlk ve şimdilik son motorum; Kanuni 250 Tiger... Beraberliğimiz sırasında beni hiç üzmedi, hiç problem yaşatmadı. Benim bütçeme uygun haller sergileyen çok sevdiğim bir yol arkadaşım. Beni de artçı olan arkadaşlarımı da fazlasıyla memnun etti. Daha nice uzun ve mutlu yolculuklara beraber gitmek dileğiyle... _________________
2001 600 f sport um vardı cok fiyakalı güzel bi makinaydı.paraya aldandım sattım 2006 600f aldım 6000 km kadar bindim olmadı bişeyler beni huzursuz etti ısınamadım yeni sattım . hemen yerine 600 rr 2007 yeni rr aldım tam aradıgım istedigim beni tatmin eden bi makina herseyiyle beni cıldırtıyo..
Kayıt: Apr 26, 2005 Mesajlar: 1501 Nereden: İstanbul'da heryerden-ANY 21
Tarih: 18.04.2007 - 15:32 Mesaj konusu:
benim motorumu 3 cümle ile anlatamam anlatırsam o 3 cümlenin bir tanesi en az 100kelimeden oluşur
kıvrak-ince-yeterince hızlı-atak-kuvvetli-alışveriş poşetlerini koyacak yere sahip- ortalama 250kg taşıma kapasiteli-bagajı bir mont, iki çift eldiven, yağmurluk(alt&üst), iki adet maske, dizlik, bellik, masterlock alabilecek kadar geniş- az yakıyor- şirin - minik- kaliteli- ekstaradan kask taşımak için yeri var- topcase yeri var- heryere sığıyor- hafif kolay kaldırılabiliyor- oldukça sessiz - etekle bile rahatça binebiliyorum.
şimdilik aklıma bunlar geliyor _________________
ANY 21
Kayıt: Aug 20, 2006 Mesajlar: 196 Nereden: kyrykkale ankara/bilkent
Tarih: 18.04.2007 - 15:57 Mesaj konusu:
1) sıyah
2) 2500 3000 arası guzel ses
3) hosuma gıden arka çantalar _________________ [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img168.imageshack.us/img168/9711/untitled1ho3.jpg[/IMG][/URL]
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız