Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - işte buda benim

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

işte buda benim

işte buda benim
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
ozanacu123
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 18.04.2007 - 17:21    Mesaj konusu: işte buda benim Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

üstatlar tamam belki pek iyi bir motor değildir ama daha yaşım küçük yaşıma göre süper Gülümsüyorum

Başa dön
ozanacu123 Çevrimdışı ozanacu123 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
KLR_250
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: BURSA GEMLYK

MesajTarih: 18.04.2007 - 17:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorun güzel kardeşte önce kendini tanıtsaydın daha iyi olurdu yaş küçük demişsin yaş kaç bu arada benimde küçük Çok gülüyorum daha 17 yim Çok gülüyorum motoruna kazasız belasız bin inşallah Bravo Alkışlıyorum

MSN Adresim:crazy_biker_18@hotmail.com
Başa dön
KLR_250 Çevrimdışı KLR_250 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
BerkinB
Üye
Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 18.04.2007 - 17:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Herkesin motoru kendine güzel, beğenmişsin ki almışın Göz kırpıyorum Allah kaza bela vermesin...
Başa dön
BerkinB Çevrimdışı BerkinB Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
eyesofblind
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.04.2007 - 17:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ozanacu123, En güzel motor, senin kendi motorundur. Hoş geldin, hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin. Bravo

Başa dön
eyesofblind Çevrimdışı eyesofblind Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
banistercaq
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: Bahçesehir/Istanbul

MesajTarih: 18.04.2007 - 17:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ozanacu123 hoşgeldin motoruna gülegüle ve kazasız bin
Başa dön
banistercaq Çevrimdışı banistercaq Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Trndo-Alp
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ku?adasy

MesajTarih: 18.04.2007 - 18:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu Benim demişsin ama... Üzgünüm
BerkinB
Üye
Üye

MesajTarih: 18.04.2007 - 18:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eyesofblind, msj ın altında yanan dönen o "turkche" ye bayıldım... Dil çıkarıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
BerkinB Çevrimdışı BerkinB Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
bluebreeze_07
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ....::::ANTALYA::::....

MesajTarih: 18.04.2007 - 18:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kendini tanıtsaydın biraz daha güzel olurdu. motorunu başkalarının değil kendinnin beğenmesi önemlidir. bu arda motorun güzelmiş. ebnim de yaşım 17 Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum
ttabutta_rovesata
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: bergama

MesajTarih: 18.04.2007 - 18:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlısı olsun kardeş motorun küçüğümü olurmuş bizim zamanımızda böleleri yoktu pejolara yok teksakman yapalım yok dişli kücültelim yok 15.15 karbıratör takalım 49 cc lik motor 120 km görsündüye uykularım kacıyodu allah kazasız belasır sürüşler nasip etsin
Başa dön
ttabutta_rovesata Çevrimdışı ttabutta_rovesata Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
aykut_R_251_R
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 18.04.2007 - 18:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

[quote="BerkinB"]Herkesin motoru kendine güzel, beğenmişsin ki almışın
BRAVOOOOOOO

allah kaza bela vermesin kardeş
aykut_R_251_R Çevrimdışı aykut_R_251_R Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
eyesofblind
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.04.2007 - 19:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BerkinB Türkçe elden gidiyor, herkesin payına düşeni yapması gerek. Göz kırpıyorum Bravo

Başa dön
eyesofblind Çevrimdışı eyesofblind Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
BerkinB
Üye
Üye

MesajTarih: 18.04.2007 - 19:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eyesofblind, haklısın valla, sahip çıkmak gerek
Başa dön
Crazy_Ceza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Isparta/Gelendost

MesajTarih: 18.04.2007 - 20:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

babacan motorun çok guzel sayılır ben kullandım çünkü bu model motor :__?? Göz kırpıyorum
ozanacu123
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 22.04.2007 - 18:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

üstat tanıtıyım 17 yaşındayım adım ozan ankaralıyım msn im ozan_acu123@hotmail.com
Başa dön
ozanacu123 Çevrimdışı ozanacu123 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sempatik_1982
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 22.04.2007 - 18:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah kaza bela vermesin kardeş güle güle bin Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal