çok güzel bir etkinli olmuş allha muhabbetinizi bozmasın güzel fotolar paylaşım için sağol _________________ hiç kims€ için h@y@l kyrykly?yn@ u?r@m@dym , çünkü hiç kims€ için hayal kurmadym...
aykut_8520@hotmail.com
evet gerçekten çok güzel bir gece oldu gelen gelmeyen herkese teşekkür ederim kendi adıma. ha bu arada olum samet benim hiç tek fotom yokmu tamam olum bende de 100 tane foto var aralarından seni çıkartayımda gör _________________ HONDA CBR 600 RR (MOVİSTAR) - two brothers exhaust
A RH +
ibRRahim, abi salih yedi o gitarın tellerini zaten çaldıktan sonra
tekyildizmotor, sana o kızların resimlerini koyma dedik ayıp denen bişi var kardeşim senin yüzünden kaçırdım zaten kızları
10UR1, abi bu salih gitar çalmayı bilmio sadece ordaki kızlara hava atmak için elindeydi _________________ s''O''ciety şimdi asker Şırnak Akdizgin-Komando
arkadaşlarım hepsine katıldıkları için teşekkür ediyorum her gecen gün yeni üyelerimiz geliyor ve bu beni cook sevindiriyor .. umarım bu hoş sohbetimiz bozulmaz ve daimi olur _________________ Plakasından belli 46'lık işte!!!
2006 CBR 600 RR PowerCommander & DynojetKit & Full Akrapovic
Tarih: 19.04.2007 - 09:25 Mesaj konusu:
tekyildizmotor, allah keyfinizi bozmasın _________________ özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
abi ordaki klasik motor gerçekten orange country choppers/in mi??...yoksa sadece granajda onların çıkartması mı var??? ikinci sorum bana daha mantıklı geldi ama yinede bir soruyum... _________________ KoNYa MD TeaM
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız