Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - MD istanbul 18 Nisan Buluşma Fotoğrafları....

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

MD istanbul 18 Nisan Buluşma Fotoğrafları....

MD istanbul 18 Nisan Buluşma Fotoğrafları....
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Ante
Photographer
Photographer

Nereden: Kripton

MesajTarih: 19.04.2007 - 00:43    Mesaj konusu: MD istanbul 18 Nisan Buluşma Fotoğrafları.... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Fotoğrafları mezara gönderdim ama hala yüklememiş... Bari ben yükliyeyim dedim... iyi izlemeler...

Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!
Başa dön
Ante Çevrimdışı Ante Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
gsxr_600
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 19.04.2007 - 05:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok eğlenceli bir gece olmuşa benziyor paylşım için saol yalnızz benim takıldığım olay ALKOL olayı md alkol alıp makinelere biniyor gibi bir görüntü olmuş gibi geliyor bana

Konya MD Team
Başa dön
gsxr_600 Çevrimdışı gsxr_600 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
emrahcadirli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: HATAY

MesajTarih: 19.04.2007 - 05:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadşlar öncelik le resimleri bizimle paylaştığınız çin tşk ler geceniz çok güzel geçmiş Bravo Bravo
Başa dön
emrahcadirli Çevrimdışı emrahcadirli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
cbr_01
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: ADANA

MesajTarih: 19.04.2007 - 05:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla bence çok güzel olmuş .. Bravo
erkan_turak
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ElaZıĞ

MesajTarih: 19.04.2007 - 05:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

payleşiminiz için teşekkürler geceniz süper olmuş Çoook seviyorum Çoook seviyorum
Başa dön
erkan_turak Çevrimdışı erkan_turak Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
strider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 19.04.2007 - 05:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gece soğuktu ama ortam güzeldi.. keşke herkesler orda olsaydı...
Ante, resimler için de çok çok teşekkürler..
Gsm : 0532 7373698
Başa dön
strider Çevrimdışı strider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
tsquare
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul/sisli

MesajTarih: 19.04.2007 - 06:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Mr Enduro, motorun yağmur da çektimi yahu Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
tsquare Çevrimdışı tsquare Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
XANDROS
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Moda/Istanbul

MesajTarih: 19.04.2007 - 06:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gsxr_600 demiş ki:
çok eğlenceli bir gece olmuşa benziyor paylşım için saol yalnızz benim takıldığım olay ALKOL olayı md alkol alıp makinelere biniyor gibi bir görüntü olmuş gibi geliyor bana

Evet, aynen öyle. Sarhoş binmezsek caddelerde ölüm yarışı yapamıyoruz. Dil çıkarıyorum Delirdim

(Ante, dün akşam söylemiştim illa birisi çıkacak diye. Bu kural oldu artık Dil çıkarıyorum )

Güzel bir akşamdı. Soğuktu ama motorcu üşümez, motorcu yorulmaz, motorcu acıkmaz, motorcu adam meşakkat adamıdır. Delirdim

.
falkonx
Üye
Üye

Nereden: Beykoz-YSTANBUL

MesajTarih: 19.04.2007 - 06:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ante fotolar için teşekkürler evet akşam mezera demiştin fotoları sen koy diye ama ona kaldıysa allaha kaldı demektir boşver o gezileri eğlenceleri tertip etsin sen işini kimselere bırakma OK
akşam iyiydi evette az buçuk serindi gerçi onuda ortamımızın sıcaklığla hallettik.bir dahaki gezilerde bulunmak üzere.. Bravo

2004 650-TRANSALP
AB rh+
Başa dön
falkonx Çevrimdışı falkonx Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
arzuche
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 19.04.2007 - 06:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ante, sen yok muydun, fotolarda hiç görünmemişsin........... Dil çıkarıyorum
Başa dön
arzuche Çevrimdışı arzuche Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
CABAL
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: PEYGAMBERLER DİYARI Ş.URFA

MesajTarih: 19.04.2007 - 07:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

içkiyi ölçülü içerseniz sorun yok tadını tuzunu kaçırırsanız allah muhafaza
Başa dön
CABAL Çevrimdışı CABAL Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
Road_Roner
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 19.04.2007 - 07:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok eğlenceli olduğu her fotoğrafdan belli, dün yanınıza uğrayacaktık ancak hesapda olmayan bir iş çıkınca gelemedik, Birdahaki çayır çimen buluşmasında inşallah..
Başa dön
Road_Roner Çevrimdışı Road_Roner Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kaRRdelen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ...:::Tam 35 EgE...::: izmir MD A rh+

MesajTarih: 19.04.2007 - 07:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ante, paylaşım için saol ellerine sağlık Bravo

sanki resimde çilenkkkk gördüm Çok gülüyorum Delirdim

“İzmir’in denizi kız,Kızı deniz kokar!..”...
Başa dön
kaRRdelen Çevrimdışı kaRRdelen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
volkanoptik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AMASYA/MERZİFON

MesajTarih: 19.04.2007 - 07:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel bir gece olmu öncelikle paylaştığınız için teşekkürler Delirdim . ama o eldeki biralar üstelik motor kullanırken Beğenmedim
Başa dön
volkanoptik Çevrimdışı volkanoptik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 19.04.2007 - 07:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sıkı bır gece olmus bellı daim olsun arkadaslar Alkışlıyorum Alkışlıyorum

onurkaraca19@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal