çok eğlenceli bir gece olmuşa benziyor paylşım için saol yalnızz benim takıldığım olay ALKOL olayı md alkol alıp makinelere biniyor gibi bir görüntü olmuş gibi geliyor bana _________________ Konya MD Team
Tarih: 19.04.2007 - 05:49 Mesaj konusu:
gece soğuktu ama ortam güzeldi.. keşke herkesler orda olsaydı...
Ante, resimler için de çok çok teşekkürler.. _________________ - t e a m g e r i l l a - r @ m b o-
er 6n black
savasarno@hotmail.com
Gsm : 0532 7373698
Tarih: 19.04.2007 - 06:40 Mesaj konusu:
gsxr_600 demiş ki:
çok eğlenceli bir gece olmuşa benziyor paylşım için saol yalnızz benim takıldığım olay ALKOL olayı md alkol alıp makinelere biniyor gibi bir görüntü olmuş gibi geliyor bana
Evet, aynen öyle. Sarhoş binmezsek caddelerde ölüm yarışı yapamıyoruz.
(Ante, dün akşam söylemiştim illa birisi çıkacak diye. Bu kural oldu artık )
Güzel bir akşamdı. Soğuktu ama motorcu üşümez, motorcu yorulmaz, motorcu acıkmaz, motorcu adam meşakkat adamıdır.
. _________________ Honda CBR 1100XX Super Blackbird
Tarih: 19.04.2007 - 06:57 Mesaj konusu:
ante fotolar için teşekkürler evet akşam mezera demiştin fotoları sen koy diye ama ona kaldıysa allaha kaldı demektir boşver o gezileri eğlenceleri tertip etsin sen işini kimselere bırakma
akşam iyiydi evette az buçuk serindi gerçi onuda ortamımızın sıcaklığla hallettik.bir dahaki gezilerde bulunmak üzere.. _________________ HIZ NE KADAR TUTKU OLSADA SONU FELAKETTİR..
Çok eğlenceli olduğu her fotoğrafdan belli, dün yanınıza uğrayacaktık ancak hesapda olmayan bir iş çıkınca gelemedik, Birdahaki çayır çimen buluşmasında inşallah..
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız