Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - lütfen ama lütfen kazalra dikkat....

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

lütfen ama lütfen kazalra dikkat....

lütfen ama lütfen kazalra dikkat....
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
otoban_faresi
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: YST

MesajTarih: 11.12.2004 - 11:15    Mesaj konusu: lütfen ama lütfen kazalra dikkat.... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dün akşam arkadaşım birebir yaşadığı bir olayı anlattı, size aktarmak istiyorum, şok oldum...
===kocaelinden dönüyormuş, sapanca otobanına girmeden bir motorun yanından yaklaşık 250ile geçtiğini, kendi hızınında 150 olduğunu söyledi.. gişelere geldiğinde ise dehşete düşmüş, yerde cam parcaları 3e 4e ayrılmış bir motor!!! adam ise kafasında camı kırık kaskıyla gişenin önünde beton bölüm olurya ona doğru oturmuş bakıyormuş... bişeyin varmı diye 3-4 kez sormuş cevap yok, adam şokta. sonra polisi ambulansı aramış. polis gelmiş ve oda ambulansı fln beklemeden gitmiş... yani bunu duyunca tüylerim üyperdi, lütfen ama lütfen dikkatli olun... motorunuz süper olabilir sizde süper sürebilirsiniz ama araba soförleri...!!! ki bu kazada büyük bir ihtimalle bir de araba rol oynuyor çünkü, bir motor yerleri abartı bir şekilde cam yapamaz...!!! dimi!?!?
Başa dön
otoban_faresi Çevrimdışı otoban_faresi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
highwayeagle
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul / Anadolu

MesajTarih: 11.12.2004 - 11:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Peki sorarım 250 ile gitmek normal mi. Abicim bu süratlerde arabların arasında gitmek pitbulun ağzına elini sokmak gibi bişi. 100 kere söyledim hala söylerim Arabalar bizi görmez görsede sallamaz. Bizim dikkatli olmamız ve minimum riskle motor kullanmamız lazım.

http://www.fazerturkiye.org
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA/BATIKENT

MesajTarih: 11.12.2004 - 13:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Peki sorarım 250 ile gitmek normal mi

valla ne yalan söyleyim otobandaysam ve hız yapmak elverişli ise 250de yaparım 270de..ama dediğim gibi yol müsait ise..tüm race motora binen arkadaşlarda bunu yapar gibime geliyor...Her neyse arkadaşın bir şeyi olmamasına sevindim o hızda giderken düşüpte sonra ayağa kalkması bir mucizedir..çok geçmiş olsun otoban_faresi, arkadaşımın dediği gib amann dikkat
highwayeagle
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul / Anadolu

MesajTarih: 11.12.2004 - 14:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

NeBu_La,
250 ile giderken etrafında araçlar varsa büyük risk altındasın demektir. Ben motor üzerinde 290 gördüm bi dahada görmek istemem

http://www.fazerturkiye.org
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: -Ystanbul-

MesajTarih: 11.12.2004 - 14:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motor kullanan herkesin cok bilinçli olması gerekir..helede racing kullananların cok cok daha bilinçli olması gerekir..

hakangursu@hotmail.com
Başa dön
hussar125 Çevrimdışı hussar125 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DeLiJ@PoN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 11.12.2004 - 15:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun baya kötü bi kaza olmuş. burada koruma kıyafetlerinin ne kadar önemli olduğu da ortaya çıkıyor
NeBu_La
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA/BATIKENT

MesajTarih: 11.12.2004 - 15:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

250 ile giderken etrafında araçlar varsa büyük risk altındasın demektir

highwayeagle, dostum çok haklısın zaten yol müsait ise demekle bunu kastediyordum.arabaların baya bi uzakta olduğu ve yolun güzvenli olduğu zamanlarda gaz açmak lazım...
Alıntı:

Ben motor üzerinde 290 gördüm bi dahada görmek istemem

ben 299 gördüm bidaha görmek isterim Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Wishne
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 11.12.2004 - 17:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

otoban_faresi, arkadaşına büyük geçmiş olsun dileklerimi ilet lütfen..o an şokta olduğunu yazmışsın..şuan nasıl , herhangi bir sağlık sorunu filan var mı? Nedir durumu?
DeLiJ@PoN
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.12.2004 - 17:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

wishne :
şokta olan ve kaza geçiren arkadaşı değil arkadaşının yolda gördüğü bi motorcuymuş. Dil çıkarıyorum
Choppery
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yzmir

MesajTarih: 11.12.2004 - 17:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Racing kullanmak hızı bile bile yaşamak istemekten kaynaklanır.
Hız tutkusu ve hız zevki olmayan, zaten Racing kullanmaz.
Racing için 250 km/h hızının normal olduğunu düşünüyorum.
Fakat üzücü bir olayla sonuçlanmış, umarım arkadaşımız motor tutkusunu kaybetmemiştir ve kısa zamanda motorunun başına geçer.
Başa dön
Choppery Çevrimdışı Choppery Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
otoban_faresi
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: YST

MesajTarih: 11.12.2004 - 18:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

delijaponunda dediği gibi,
olay benm arkadşlar ilgili değil, sadece görmüş o kdr...
---.Bakyrköy/ IST.---
Başa dön
otoban_faresi Çevrimdışı otoban_faresi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
Wishne
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 11.12.2004 - 18:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

saol delijapon.. Dil çıkarıyorum

olay gerçekten üzücü..umarım şimdi düzelmiştir ve herhangi bir sağlık sorunu yoktur..ama sanırım korumaları tammış ki, 3-4 e ayrılan bir motordan sadece "şokta" bir halde kurtulmuş..

dikkatli olalım arkadaşlar, çok dikkatli olalım.. :-|
polat
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.12.2004 - 19:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

"Tüm racingciler bunu yapar fikrine" katılamıyorum.
Son sürat sportif bir faaliyet değildir. Niçin En Sportmen sürücüler bunu yapsın ki?

Tip 2,3,1 kombinasyonlarını doğru yapamayan, geç apex alamayan, yattıktan sonra line'ını değiştiremeyen, trail-b ile apex ötesine yüklenemeyen, fren kombinasyonu yapamayan birini bile bindirin motora yapsın size son sürat ne varki?

Hızı ne kadar yaptığınızın önemi neki? Düz yolda 350km/h göreceğine 2*90derece gap'li virajı tek apex alıp 50-60 km/h ile çıkabilmeyi tercih etmez mi sport sürücüsü?
Başa dön
polat Çevrimdışı polat Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Oytun
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 11.12.2004 - 19:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Valla 250 ile gitmesi onun sorunu. Fakat ucuz atlatmış gerçekten. Hem ayrıca kazayı yaptığı sırada da aynı hızda gittiğini bilemeyiz. Neyse sorun şu ki her zaman pür dikkat olmak gerek sanırım. O arkadaşında dikkatsiz bir anına gelmiş demekki.

Ben bir 4 teker sürücüsü olarak her an gözüm aynada. Motorlu arkadaşala elimden gelen yardımı yapmaya çalışıyorum. Ama ne yazıkki benim gibiler 20 de 1 belki. O yüzden en büyük özeni motor kullanan arkadaşların göstermesi gerek.
Oytun Çevrimdışı Oytun Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mumin
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ankara - Çayyolu

MesajTarih: 15.12.2004 - 23:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Doktor arkadaşlarımız vardı. Bu şok olayına bir açıklama yapsalar diyorum. Bir arkadaşım trafik kazasında yaralanan arkadaşlarını hastaneye götürmüştü. Görünüşte kendisinde de birşey yoktu ama ertesi gün iç kanamadan rahmetli oldu. Yani dış görüntü ve yara bere izi olmaması, hareket kabiliyetinin azalmamış olması iç kanama olmuyor anlamında değildir. Süratli giderken düşülürse veya çarpışma olursa ve ayağa kalkabiliyorsanız mutlaka önce hastaneye gidin derim.
Başa dön
Mumin Çevrimdışı Mumin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal