Tarih: 19.04.2007 - 20:42 Mesaj konusu: Konya MD hakkında
Motordelisi Kulübü nün son 1 yıllık dönem içerisinde en etkili ve gözönündeki grubu KONYA MD,
Türkiye nin enbüyük,en gözde MOTOSİKLET grubu olan Motordelisi nin,bu güzel şehrinde böylesine güzel temsil edilmesi beni ve yönetim kurulumuzu oldukça mutlu etmektedir..
Konya MD nin bu çalışmalarına önderlik yapan SGOR nickli Ahmet kardeşimizede teşekkür etmek gerekir..
Ve tabikide Konya MD grubunu oluşturan tüm üyelerimizede bu güzel gruba sahip çıktıkları ve kulübümüzü en güzel şekilde temsil ettikleri içinde teşekkür etmek gerekir.. _________________
Kayıt: Jan 21, 2005 Mesajlar: 13561 Nereden: united states of KONYA
Tarih: 20.04.2007 - 06:55 Mesaj konusu:
Başkanım duyarlılık gösterip açtığınız topic den dolayı size kendim ve ekibim adına sonsuz teşekkür ederim.
Evet hayal gibi başladı, kimse gelmez denildi ama bişeylerin ucunu kanatınca geriside geldi de geldi ve yaptığım görevden kendi adıma o kadar mutlu oldum ki anlatamam.
Başkanım aldığımız bazı duyumları kimi insanların bazı tezlerini çürüten bu açıklamanız, Konya MD nin emin adımlarla daha iyilere imza atacağına garanti olacaktır. Konyalı Motor Delileri ve MD hep iç içe hep yan yana. Eee artık bizede bu güzel topici akşamki toplantımızda kutlamak düşer. Konya MD yi seven ve sevmeyen tüm MD li arkadaşlara bu topicden teşekkür ediyor, Bu gurur veren tabloyu ayakta alkışlıyoruz.
Söylenek çok şey var fakat terbiyem müsade etmiyor üzgünüm bende kalıcak göstermelik işler yapmıyoruz kimsenin arkasından konuşmuyor kimsenin günahını almıyoruz.
Sevgiler, Saygılar SGOR _________________ Sen benim için öylesine değil ölesiyesin...
Hakan_Dincer, Başkanım çok gurur duydum bu topicden dolayı. Evet gözardı edilmeyecek şeyler yaptık md de. Konya MD olarak. Hafta sonlarımız herşeyiyle MD oldu. Yattık MD, Kalktık MD...
Ama Sgor un da söylediği gibi kimi kendini bilmez dört sarhoş un hakkımızda atıp tutmaları kalbimizi gerçekten çok kırdı. Belki bizlerde toplu bi karar alıp Ankara MD nin yaptığını yapacaktık ama Başkanım sizin bu değerli topiciniz bizi aksi yöne sürükledi. Yemin ederim gözlerim doldu. Bu bambaşka bi olay. Çok ama çok teşekkür ederim başkanım gerçekten göğsüm kabardı.
Eee artık bunu da kutlarız akşam. Vur patlasın çal oynasınla.....
Ben özellikle oynayacam KISKANANLAR ÇATLASIN DİYE.
Moderatörlüğümle uğraşan sevgili ağabeylerim sevgili ablalarım sıra sizlerede gelecek merak etmeyin
Kayıt: Jan 22, 2006 Mesajlar: 5039 Nereden: yunusların aradığı yerden
Tarih: 20.04.2007 - 07:03 Mesaj konusu:
SGOR, bu nasıl bir azim helal olsun sana kardeşim..Sizler için nekadarda gurur verici değilmi kawasakicilerin diyarı bu yazın inşallah yeşil çocuğumla gelmeyi düşünüyorum çayınızı içmeye _________________
Tarih: 20.04.2007 - 07:08 Mesaj konusu:
hakan_dincer, sayın hakan dinçer, ahmet kardeşimi yaklaşık 10 seneden beri tanırım kendisine her zaman saygı duyarım.
motosiklete harbiden maddi karşılık beklemeden gönül vermiş bir insandır.m.d'nin şansıdır bu bana göre.
biz konyalı motorcular olarak inanırmısınız 15 seneden beri böyleyiz.yeterki konu motor olsun bir anda tek yumruk oluruz.
sizi ve yönetim kurulunu bu duyarlılığından dolayı tebrik eder şahsınızda tüm m.d'ye saygılarımı sunarım
mehmet ali süslü
dorado motorcycles genel koordinatörü
sgor, ahmetci başarılarının devamını diler gözlerinden öperim
saygılar sana _________________ özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Tarih: 20.04.2007 - 07:09 Mesaj konusu:
Hakan_Dincer gerçekten öyLe.. İzmir,Bursa ve Konya Md..
GeziLer oLsun,eğLence oLsun,insanLık,sıcakkanLıLık oLsun..
DaLLas gibi değiL oraLar.. DoLapLar dönmüyor,çıkar peşinde koşanLar yok..
Adamına göre muameLe yok.İnsana insan oLduğu için değer veriLiyor.Zaten bu kötü zamanLarda beLLi oLuyor.Örneğin,Konya MD bir üyesinin babası vefat edince biLe topLanıp giderken,başka yerLerde insanLar öLüm döşeğinde oLsa biLe umursamayanLar var.
Yazacak çok şey var ama yine de susuyorum. Burada mevzu Konya MD
Başta SGOR oLmak üzere hepinizi kutLuyorum arkadaşLar..
Umarım bu geziLeriniz,insanLığınız biriLerine ders oLur..(benim ki de temenni işte ) _________________ GüzeLLik sıradandır ya onunLa doğarsınız ya da parayLa satın aLırsınız,önemLi oLan kendinizin ne oLduğunuzdur..
Kayıt: Oct 02, 2005 Mesajlar: 2106 Nereden: sevdim o zalimi :) (m.köy/istanbul)
Tarih: 20.04.2007 - 07:21 Mesaj konusu:
gerçekten de çok doğru, istanbulda olmama rağmen Konya MD ile daha sıcak ilişkilerim var, bu sıcak dostluklarının hiç bitmemesini diliyorum. Allah kawalarını yere değdirmesin. Hepinizi seviyorum Konya MD. _________________ Uyan ey gözlerim gafletten uyan
Uyan uykusu çok gözlerim uyan
Azrailin kastı canadır inan
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız