Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Konya MD hakkında

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Konya MD hakkında

Konya MD hakkında
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 19.04.2007 - 20:42    Mesaj konusu: Konya MD hakkında Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motordelisi Kulübü nün son 1 yıllık dönem içerisinde en etkili ve gözönündeki grubu KONYA MD,
Türkiye nin enbüyük,en gözde MOTOSİKLET grubu olan Motordelisi nin,bu güzel şehrinde böylesine güzel temsil edilmesi beni ve yönetim kurulumuzu oldukça mutlu etmektedir..
Konya MD nin bu çalışmalarına önderlik yapan SGOR nickli Ahmet kardeşimizede teşekkür etmek gerekir..
Ve tabikide Konya MD grubunu oluşturan tüm üyelerimizede bu güzel gruba sahip çıktıkları ve kulübümüzü en güzel şekilde temsil ettikleri içinde teşekkür etmek gerekir..

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Ersin-45
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MANİSA - KONYA

MesajTarih: 19.04.2007 - 21:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Teşekkürler Kawasakilerin diyarı olan Konya'nın biricik grubu Konya MD Dil çıkarıyorum , iyi ki varsınız....... Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Ersin-45 Çevrimdışı Ersin-45 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 20.04.2007 - 06:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Başkanım duyarlılık gösterip açtığınız topic den dolayı size kendim ve ekibim adına sonsuz teşekkür ederim.
Evet hayal gibi başladı, kimse gelmez denildi ama bişeylerin ucunu kanatınca geriside geldi de geldi ve yaptığım görevden kendi adıma o kadar mutlu oldum ki anlatamam.
Başkanım aldığımız bazı duyumları kimi insanların bazı tezlerini çürüten bu açıklamanız, Konya MD nin emin adımlarla daha iyilere imza atacağına garanti olacaktır. Konyalı Motor Delileri ve MD hep iç içe hep yan yana. Eee artık bizede bu güzel topici akşamki toplantımızda kutlamak düşer. Konya MD yi seven ve sevmeyen tüm MD li arkadaşlara bu topicden teşekkür ediyor, Bu gurur veren tabloyu ayakta alkışlıyoruz.
Söylenek çok şey var fakat terbiyem müsade etmiyor üzgünüm bende kalıcak göstermelik işler yapmıyoruz kimsenin arkasından konuşmuyor kimsenin günahını almıyoruz.

Sevgiler, Saygılar SGOR
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 20.04.2007 - 07:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan_Dincer, Başkanım çok gurur duydum bu topicden dolayı. Evet gözardı edilmeyecek şeyler yaptık md de. Konya MD olarak. Hafta sonlarımız herşeyiyle MD oldu. Yattık MD, Kalktık MD...
Ama Sgor un da söylediği gibi kimi kendini bilmez dört sarhoş un hakkımızda atıp tutmaları kalbimizi gerçekten çok kırdı. Belki bizlerde toplu bi karar alıp Ankara MD nin yaptığını yapacaktık ama Başkanım sizin bu değerli topiciniz bizi aksi yöne sürükledi. Yemin ederim gözlerim doldu. Bu bambaşka bi olay. Çok ama çok teşekkür ederim başkanım gerçekten göğsüm kabardı.
Eee artık bunu da kutlarız akşam. Vur patlasın çal oynasınla.....
Ben özellikle oynayacam KISKANANLAR ÇATLASIN DİYE.

Moderatörlüğümle uğraşan sevgili ağabeylerim sevgili ablalarım sıra sizlerede gelecek merak etmeyin Sinirlendim Sinirlendim
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
REPSOL1000RR39
Üye
Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 20.04.2007 - 07:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Konya MD Team
Başa dön
REPSOL1000RR39 Çevrimdışı REPSOL1000RR39 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
volkankurul
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 20.04.2007 - 07:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Biz teşekkür ederiz başkanım, md ye üye olmak bizim için bir gururdur. Alkışlıyorum
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 20.04.2007 - 07:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan_Dincer, baskanım cok yerınde bır tespıt Bravo
tebrıkler konya md basarılar ahmet abı Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

onurkaraca19@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
excavator_zx6
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: yunusların aradığı yerden

SGOR, bu nasıl bir azim helal olsun sana kardeşim..Sizler için nekadarda gurur verici değilmi Bravo kawasakicilerin diyarı bu yazın inşallah yeşil çocuğumla gelmeyi düşünüyorum çayınızı içmeye Gülümsüyorum Bravo
Organizator-Bursa
Organizator-Bursa

Nereden: BURSA

MesajTarih: 20.04.2007 - 07:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

konya md yi alkışlamak istiyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 20.04.2007 - 07:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hakan_dincer, sayın hakan dinçer, ahmet kardeşimi yaklaşık 10 seneden beri tanırım kendisine her zaman saygı duyarım.
motosiklete harbiden maddi karşılık beklemeden gönül vermiş bir insandır.m.d'nin şansıdır bu bana göre.
biz konyalı motorcular olarak inanırmısınız 15 seneden beri böyleyiz.yeterki konu motor olsun bir anda tek yumruk oluruz.
sizi ve yönetim kurulunu bu duyarlılığından dolayı tebrik eder şahsınızda tüm m.d'ye saygılarımı sunarım
mehmet ali süslü
dorado motorcycles genel koordinatörü
sgor, ahmetci başarılarının devamını diler gözlerinden öperim
saygılar sana Alkışlıyorum

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
StaR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbuL

MesajTarih: 20.04.2007 - 07:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan_Dincer gerçekten öyLe.. İzmir,Bursa ve Konya Md..
GeziLer oLsun,eğLence oLsun,insanLık,sıcakkanLıLık oLsun..
DaLLas gibi değiL oraLar.. DoLapLar dönmüyor,çıkar peşinde koşanLar yok..
Adamına göre muameLe yok.İnsana insan oLduğu için değer veriLiyor.Zaten bu kötü zamanLarda beLLi oLuyor.Örneğin,Konya MD bir üyesinin babası vefat edince biLe topLanıp giderken,başka yerLerde insanLar öLüm döşeğinde oLsa biLe umursamayanLar var.
Yazacak çok şey var ama yine de susuyorum. Burada mevzu Konya MD
Başta SGOR oLmak üzere hepinizi kutLuyorum arkadaşLar..
Umarım bu geziLeriniz,insanLığınız biriLerine ders oLur..(benim ki de temenni işte Gülümsüyorum )
carsi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 20.04.2007 - 07:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vayyyy ula ilk defa konya yı böyle yukarı çıkardık helal bize mevlananın torunu olduğumuz ortada
Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
carsi Çevrimdışı carsi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ali_42
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 20.04.2007 - 07:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Bravo OK
her zaamn burdayım
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 20.04.2007 - 07:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gözlerim yaşardı muhteşem birşey bu çok teşekkürederim arkadaşlar bende sizleri Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
hayabusa2785
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: sevdim o zalimi :) (m.köy/istanbul)

MesajTarih: 20.04.2007 - 07:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gerçekten de çok doğru, istanbulda olmama rağmen Konya MD ile daha sıcak ilişkilerim var, bu sıcak dostluklarının hiç bitmemesini diliyorum. Allah kawalarını yere değdirmesin. Hepinizi seviyorum Konya MD.
Başa dön
hayabusa2785 Çevrimdışı hayabusa2785 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.31 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal