Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - katkı maddelerı

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

katkı maddelerı

katkı maddelerı

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
R1fatih
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BEYSEHYR otobanyndan

MesajTarih: 20.04.2007 - 00:26    Mesaj konusu: katkı maddelerı Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaslar pıyasada satılan motorun surtunmesını %1 lere ındıren bı katkı maddesı cıkmıs 400ml ı 70 ytl fıatı sızce bunu kullanmak dogru olurmu motorda bı sorunum yok ama kullansak ıyı olurmu ozellıkle racıng motorda.bılen yazarsa sevınırım tesekkurler
Başa dön
R1fatih Çevrimdışı R1fatih Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
pelikan31
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 20.04.2007 - 00:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu konuyu bende gerçekten merak ediyordum R1fatih, bu topiği açtığın süper oldu. umarım bilgisi olan ve 2 zamanlı 4zamanlı ve 125lik 250lik ve daha üst modeller.scooter ve vitesli motorlarda hangilerinin kullanılmasını bilen bir arkadaşımız olursa ve detaylı bir açıklama yaparsa eminim birçok kişi bundan faydalanacaktır. gösterilecek olan ilgiye şimdiden teşekkürler.
pelikan31 Çevrimdışı pelikan31 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
gavurbey
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: YTU Davutpa?a Kampusunden..

MesajTarih: 20.04.2007 - 01:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bununla ilgili Topic acılmıştı ve sakıncalı olduğu yonunde insanlar dusuncelerini paylaştı diye hatırlıyorum..
Birde Piyasadaki motorların en fazla asınma yuzdesı 1 zaten.... boyle bir katkı bu bırı ondan bire dusurmeye yarayacagına dair bir iddaa da.. mesela bor katısı fln var surtunme kat sayısını azaltıyor..Fakat bu katkılar tam hatırlamıyorum ama baskı balatanın uzerine yapısıp ordada surtunmeyi azaltyor bununda performansa kötü bir etkisi olacagı savunuluyordu bir arkadasımda çok guzel izah etmişti...
Başa dön
gavurbey Çevrimdışı gavurbey Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
R1fatih
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.04.2007 - 01:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gavurbey, Evet kardesım bor katkısı ımıs markasını yarın orenıp yazarım.bı arkadas uretıcı fırmaya mail atmıs motorun durumunu anlatmıs yanı debrıyaj ve motor yagının aynı oldunu aynı blok ıcınde calıstıgını solemıs karsıdan hıc bır zararı olmaz urun sadece metal yuzeylere yapısır orda kalır balataya yapısmaz yanı 400ml dokunce yag sevıyesınde artma olmayacakmıs motor sıcakken dokulup 20 dakıka motor stop edılmeyecekmıs metal olan her yere yapısıyomus bunun uzerıne arkadas almaya gıtmıs satıcı bayıı gostermıs metal bı zemını tornacıların kullandıgı elmas ıle cızmıs tabı cızılmıs daha sonra bu urunu dokmus denemıs hıc bır cızık olmadıgını gormus ama tabı kobay olarak bı motorda denenmesı gerekıyor zarar verırmı dıye cesaret edemıyoruz mesela asırı kompressor yaparmı yada baska zararı olurmu ?
Başa dön
R1fatih Çevrimdışı R1fatih Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
gavurbey
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 20.04.2007 - 01:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dostum valla önceki topicte bayağı tartıştık dur bi arayım işallah bulurum linki yazarım...

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

Sanırım Bu katkı maddesi olması lazım

Motor Silk ismi
http://www.motorsilkturkey.com/newdesign/
Motor Silk Nasıl Kullanılır?
Yağ ve yağ filtresi yeni değiştirilmelidir.

3 ile 8 litre yağ kapasiteli bir araç ise, 475 ml lik MOTOR SILK komple yağa dökünüz. Her 8 lt ve katlarına kadar birer kutu katınız.

Yeni yağ ile motorunuzu çalıştırınız. Hararet 80 oC’ye gelinceye kadar ısıtınız. Motor Silk kutusunu iyice çalkalayınız. Dibe çökmüş olan Bor partiküllerinin karışımını sağlayınız. Motoru stop ediniz ve Motor Silk’i ilave ediniz.

Motor Silk uygulandıktan sonra motorunuzu 15 dakika rolantide çalıştırınız veya 30 km yol kastediniz.

Tüm sentetik ve mineral yağlarla uyumludur.

Benzin, dizel, LPG vb. ile çalışan tüm otomobil, otobüs, kamyon, traktör ve iş makineleri ile deniz araçlarında güvenle kullanılabilir.

Sıfır ve yeni rektefiyeli motorlarda 8000 km’den sonra kullanınız

Bunun sonucunda;

Sürtünmeyi ve aşınmayı en aza indirir.
Sürtünmeye verdiği gücü performansa dönüştürür.
Sürtünmeye harcadığı yakıtı tasarrufu dönüştürür.
Sürtünmeyi ve aşınmayı azalttığı için; motorun ömrünü uzatır
Motorun ısısını dengeler
Tüm yağ çeşitlerine uygun olan Motor Silk yağın ömrünü uzatır.
Şanzıman, Difransiyel Dişli Gruplarında aşınan yüzeyleri onarır, aşınmaların sebep olduğu sesleri azaltır ve keser

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

Motordelisi.com önceki topic linki
http://www.motordelisi.com/ftopict-17508-silk.html
Başa dön
gavurbey Çevrimdışı gavurbey Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
speedycrew
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.04.2007 - 06:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

R1fatih
dostum motorumda sorun yok demişsin, şayet sorun yaşamak istiyorsan kullan Çok gülüyorum
Kim ne derse desin o madde kesinlikle debriyaj balatalarına yapışacaktır daha sonra balataları söküp temizlemekten başka bir seçeneğin yok o maddeden kurtulmak için.

sen gerçekten kaliteli motosikletler için üretilmiş bir yağ kullanıyorsan extra bir katkıya ihtiyacın yok onun içerisinde gerekli tüm katkılar var.

amacın motorunu korumak ise bence yağını ve filitreni 3000 km bir kaliteli yağ ile değiştir herşeyden daha koruma sağlarsın.

Motosikletin R1 sanırım ve azda olsa yağ yakıyordur ilave yağ koyman gerektiğinde kesinlikle içindeki yağdan ilave et başka marka ilave edersen köpürme yapar.
speedycrew Çevrimdışı speedycrew Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
R1fatih
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.04.2007 - 11:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gavurbey, sagol dostum evet bu urun bırebır dogru.tesekkur edıyorum
Başa dön
gavurbey
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 20.04.2007 - 11:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

R1fatih,
Rica ederim Fatihim
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana Gülümsüyorum Gülümsüyorum Bravo
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.12 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal