Mart'ta yaptığım iş değişikliğinden dolayı bu ara bi mali kriz ve kemer sıkma politikası içindeyim. Ay sonu maaş alana kadarda gayet züğürtüm.
Ama birde mutlu etmem gereken bir kız arkadaşım var. işte bu sebepten evde oturup dvd keyfi gibi parasız ya da gezmesiz birşey yapamıyorum.
Sonuç cepte 6.450 var
Motorda 80km filan gidecek bir benzin. tabi dönüşte dahil olmalı.
Sig..a denen merette 4-5 dal kaldı. hesaba göre şu problem var sig..a pakedi zaten 4.600 hadi 3.500'lük bişey içtim diyelim. yemekte evde yolluk yapabilirim.
Kredi kartları full... dün benzin içinde denedim. Multinetimde degerçi 60 ytllik yemek alabilecek yemek parası var. 5 günde işe gitcem hesab edin.
NASIL BİR ORGANİZASYON YAPABİLİRİM.
Züğürtler ya da kendini züğürt hissedenler bana bir zahmet yardım edin!! _________________ Motorum satılık haberiniz olaaa.!!
Ayagının altına bir kere aldın mı ruzgarı inemezsin atından!
Tarih: 20.04.2007 - 06:31 Mesaj konusu:
iş yerinde multinet kullanma.. yolluk yap 5 gün..
gel multinetinle benzin alalım.. loyalım çantaya nargilemizi, yolluğumuzu hazırlayalım, çıkalım yola, elbet bi yerler buluruz tüttürecek... _________________ - t e a m g e r i l l a - r @ m b o-
er 6n black
savasarno@hotmail.com
Gsm : 0532 7373698
Tarih: 20.04.2007 - 06:41 Mesaj konusu:
motorda 60km yi geçme sanırım yakıt yeterli olacaktır yemek için kartında 60ytl varmış öğlen yersen idare eder kalan paranla ekmek ve yumurta al evde yaparsınız _________________ 2006 yamaha ybr gri
Tarih: 20.04.2007 - 06:51 Mesaj konusu:
multinet benzincide geçiyor mu 1
nargile demişin strider belki benzin yakmıyo ama oda tütün yakıyo 2
bu bir çelişki midir 3
Son Mesajdan 5 dakika sonra eklendi:
harbi hee bi catering şirketi sponsor olmazmı her yerime stiker yapıştırsam..
Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:
şirkette bana acıyan biri Moto GP ayarlayabilirim belki dedi galba hafif yırtmak üzereyim galiba... duygusal bir an ağlamak istiyorum sayın seyirciler... _________________ Motorum satılık haberiniz olaaa.!!
Tarih: 20.04.2007 - 06:53 Mesaj konusu:
küçükbakkalköyde bizim iş yerinin yakınında multinetle alabiliyoun...
tütün dediğin nedir ki buluruz bi yerlerden.. en kötü tophaneye gider tütün dileniriz, artıkları toplarız, yaparız bi şeyler....
çelişki kısmına ise sen karar ver artık, her şeyi ben mi düşüncem yawwww _________________ - t e a m g e r i l l a - r @ m b o-
er 6n black
savasarno@hotmail.com
Tarih: 20.04.2007 - 07:01 Mesaj konusu:
o zaman:
"acı bıcı .ok ye, acı bıcı b.k ye, acı b.. ye bizi"
michael jackson'ın bir şarkısıyla kutlamak istedim. _________________ Motorum satılık haberiniz olaaa.!!
Tarih: 20.04.2007 - 07:11 Mesaj konusu:
bence en güzeli sen kalan paranın 2,50 YTL sine bi sigara al (reklam olmasın diye model belirtmedim var bu paraya sigaralar) kalanına motoruna benzin al ee motor bu aç bırakmamak lazım sen de tamamsın motorda. yengeye gelince onuda eve çağır beraber dvd izleyin evde de ne varsa artık yer içersiniz multinetlerde kalsın abi işe giderken karnını doyurursun ee türkün aklı açken pek çalışmaz malum valla senin bu soru öss sorularını aratmayacak derecede bence bide sorunun patentini al ÖSS çalmaya kalkmasın.
Tarih: 20.04.2007 - 07:57 Mesaj konusu:
skunk, o 6.450 ü harcama sakın
gitçeğimiz yeri buldum _________________ - t e a m g e r i l l a - r @ m b o-
er 6n black
savasarno@hotmail.com
en güzel çözüm şu sigarayı bırakıyosun...yemek işi bir zaman perhiz iyi olur... evden ekmek arası bişeylerle halledebilirsen idare edersin...
yol durumu o işte vahim otobüs biletleri ne kadar ki?
kız arkadaşına gelince yanyana gelip de huzurlu iseniz illa bişeyler yapmak zorunda değilsiniz...birbirinizin gözlerine bakın en güzel geçirilen zaman budur tabi anlayana...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız