Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İstanbul Park İçin Ulaşım Rehberine İhtiyacım Var

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İstanbul Park İçin Ulaşım Rehberine İhtiyacım Var

İstanbul Park İçin Ulaşım Rehberine İhtiyacım Var

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
MiC_CheCK
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul - Düzce

MesajTarih: 20.04.2007 - 16:08    Mesaj konusu: İstanbul Park İçin Ulaşım Rehberine İhtiyacım Var Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu pazar günü yapılacak olan MotoGP İstanbul Grand Prix ine arkadaşım ile birlikte katılmayı düşünüyorum ancak ciddi şekilde yardıma ihtiyacımız var.

İstanbula Düzce den otobüs ile gideceğiz. Ancak İstanbul Ulaşımı hakkında pek bir bilgimiz yok. Otobüsden terminalde indikten sonra direk İstanbul parka iett nin otobüs seferleri varmıdır? Yoksa en yakın sefer noktasına nasıl ulaşabiliriz. Yada Otobüsden terminalde değilde nereden inersek daha iyi yol bulabiliriz vs vs... Birde otobüs seferleri ücretlimi olacak? iett.gov.tr de detaylı bilgi bulamadım. Yani bize baya detalı bir yol tarif haritası gerekiyor. Bu konuda acil olarak yardımlarınızı bekliyorum.

Teşekkür Ederim...

Dostlarımın Ücreti Pahalı !!!

Başa dön
MiC_CheCK Çevrimdışı MiC_CheCK Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
eidyllion
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Alm-İst

MesajTarih: 20.04.2007 - 20:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

daha önceki senelerde, taksim-mecidiyeköy-kadıköy den ücretsiz olarak otobüs seferleri yapılmaktaydı.

detaylı ulaşım bilgileri için bu siteye bir göz atmakta fayda var diye düşünüyorum:
http://www.msoistanbul.com/v3/hip/tr/index.html

bu sene sefer yapılıyormu bilmiyorum malesef...

Başa dön
eidyllion Çevrimdışı eidyllion Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
desire
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 21.04.2007 - 11:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet yapılıyodu fakat bu sene öle bi etkinlik yokk napıcas bizz Ağlıyorum
Başa dön
desire Çevrimdışı desire Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.11 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal