Kayıt: Aug 10, 2005 Mesajlar: 1567 Nereden: İstanbul - Düzce
Tarih: 20.04.2007 - 16:08 Mesaj konusu: İstanbul Park İçin Ulaşım Rehberine İhtiyacım Var
Bu pazar günü yapılacak olan MotoGP İstanbul Grand Prix ine arkadaşım ile birlikte katılmayı düşünüyorum ancak ciddi şekilde yardıma ihtiyacımız var.
İstanbula Düzce den otobüs ile gideceğiz. Ancak İstanbul Ulaşımı hakkında pek bir bilgimiz yok. Otobüsden terminalde indikten sonra direk İstanbul parka iett nin otobüs seferleri varmıdır? Yoksa en yakın sefer noktasına nasıl ulaşabiliriz. Yada Otobüsden terminalde değilde nereden inersek daha iyi yol bulabiliriz vs vs... Birde otobüs seferleri ücretlimi olacak? iett.gov.tr de detaylı bilgi bulamadım. Yani bize baya detalı bir yol tarif haritası gerekiyor. Bu konuda acil olarak yardımlarınızı bekliyorum.
Teşekkür Ederim... _________________ Arkadaşlıklar Neden En Az Bir Çıkara Dayalı ???
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız