Kayıt: Dec 04, 2006 Mesajlar: 1454 Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)
Tarih: 21.04.2007 - 10:48 Mesaj konusu:
hemşom nbr sattınmı motoru cbr 600 vardı sende md aktif bir arkaştın hayırlı teskereler nedense bizim blk liler ya posta ben postaydın blk komutanın ya yazıcı yada şöför oluyor ne hikmetse çokmu uyanığız ne:)))))))))) inşallah sesini duyan olurda çarşı izninde gezdirirler seni bol şanslar... _________________ Bir dakikalık İNSAN taklidi yap yeter............(yüzüm sadık köpek yüzün kedice pazarlıklı
Lan bir sen mi kaldın akıllı bu tarla mayınlı
Ummadığın yer tuzaklı vesselam....
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Bu hafta iş için Urfa'daydım. Oranın motor delileri gerçekten deli, inanılmaz hareketler oluyo yollarda. O trafikte değil motor kullanmak, sokağa çıkmak bile tehlikeli!
vay asker ağam o tadı bende bilirim yalnızca egzost sesinden marka model tahmin edersin pür dikkat kaçla gectğini tahmin etmeye çalışırsın ve yorum yaparsın iyi sıkamadı bak bu iyidi falan diye işin zor kardeş _________________ Konya MD Team
Sayılı gün geçer gider. Sıkma canını. Bu arada askerde iken, memleket izini dahi alsan motosiklete binmen yasak. Bunu biliyorsun sanırım. Yakma sonra askerliğini . _________________ There is no avoiding war it can only advantage of your enemy...
Kayıt: Dec 24, 2006 Mesajlar: 228 Nereden: PEYGAMBERLER DİYARI Ş.URFA
Tarih: 21.04.2007 - 16:57 Mesaj konusu:
arkadaşlar boşuna cenenizi yormayın parmaklarınızıda urfadan motordelisi üyesi olarak ben talibim kardeşimi gezdirmeye tel numaramı verdim ararsa görüşürüz kendisiyle eski nickimide söyliyim URFALI
abi bir kaç gun sabr et yarışlar var hem izlmeye hem de kısmet olursa katılmaya gelecez inş karşılasırız harput m.d _________________ MOTOSİKLET 23 [ Tarzımız - Kalitemiz ]
Tarih: 21.04.2007 - 18:40 Mesaj konusu:
Ben askerken keşke bende vızır vızır motor sesi duysaydım. İyi ya işte kulakların paslanmaz.hem sen o sesle tatlı hayaller kurarken bi bakmışsın askerlik bitmiş
valla bizide askerde iyi kıskandırdılar askerden sonrada sen yaparsın ha arasıra mecburi orada hızlı geçiyoruz urfada trafik mecburi hızlı araba suruculeri teksas magandaları üzerine kırıyor insanın yani mesele bu.
Tarih: 23.04.2007 - 07:13 Mesaj konusu:
musty_gsx-r600, kardeş şanslısın bende 1. zırhlı tugayda yapmıştım hazerfan'ın orda çok güzel oluyor valla mükemmel insanın kanı kaynıyor bol bol hayal kurmanı tavsiye ederim _________________ özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız