Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Sen benimle sıkabilir misin yawrum 69.69 :)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Sen benimle sıkabilir misin yawrum 69.69 :)

Sen benimle sıkabilir misin yawrum 69.69 :)
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
gixxa
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: sydney Australia

MesajTarih: 21.04.2007 - 11:25    Mesaj konusu: Sen benimle sıkabilir misin yawrum 69.69 :) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok gülüyorum

Selamlar.. Espiri olsun diye ve topik basliki sevdigim icin bu addi verdim.

Bir aya yakin giremedim siteye ve bi klip hazirladim windows movie maker'len youtube'e ekledim ve insallah begenirsiniz.

Sesini sonuna kadar acin, cunku klipin resimlerden sonra klipin sonunda K6 gsxr imla bi sesli video ekledim, gecenlede demistim pistde kamerayi baglayip ekliyecem diye, malesef yakalandim amma genede birazini ekledim Çok gülüyorum bu yuzden gezi ve bulusmalara ekiyorum bu topiki sozumde kalipda Dil çıkarıyorum

Link

En son gixxa tarafından 21.04.2007 - 11:30 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
gixxa Çevrimdışı gixxa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
constantine_502
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bayrampaşa

MesajTarih: 21.04.2007 - 11:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylaşım için sağolasın eline emeğine sağlık

MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo Çok gülüyorum) (A RH -)
Başa dön
constantine_502 Çevrimdışı constantine_502 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.04.2007 - 12:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Heyytt yafrum beee gixxa, sen gel hele buraya gerçek Sen Benle Sıkabilirmisin Yafrum nasıl olurmuş gösterelim sana hehehee Gülümsüyorum Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum

gixxa, güzel bir klip yapmışsın eline emeğine sağlık Alkışlıyorum o ilk baştaki gsx-r 750 mi??

eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin Çevrimdışı deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 21.04.2007 - 12:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

deliemin, emin abi ben senin benimle sıkabilme ihtimalini seviyorum biliyormusun Delirdim Delirdim Delirdim
Sıkalımmı emin abiii Çok gülüyorum
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tarkan_600
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: NAZYLLY

MesajTarih: 21.04.2007 - 12:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben bişi anlamadım bu işten eski motorlar virajda resimler pistte arkasını gösteren bi video grostrider misali hayal mahsulü bunlar kendin çık ortaya
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AMASYA/MERZİFON

MesajTarih: 21.04.2007 - 12:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

emeğin için teşekkür ederim Alkışlıyorum
Başa dön
volkanoptik Çevrimdışı volkanoptik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
GPR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: çanakkale

MesajTarih: 21.04.2007 - 12:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hoşşş goruntuler patlasım ıcın cokkk saolll
Başa dön
GPR Çevrimdışı GPR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
croosman
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: elazy?

MesajTarih: 21.04.2007 - 12:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzelbir paylaşım teşekkür ederims saol Alkışlıyorum
birister
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Manisa

MesajTarih: 21.04.2007 - 13:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel görüntüler, emeğine sağlık paylaşım için teşekkürler...
Başa dön
birister Çevrimdışı birister Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 21.04.2007 - 13:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gixxa cım sen yaşıyormuydun yahu Çok gülüyorum
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
erosss
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 34-59-32

MesajTarih: 21.04.2007 - 13:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok güzel olmuş özellikle suzuki enfesssss Çoook seviyorum Bide sonda bi anda bitireceğine bi yazı geçseydin ya da karartma falan yapsaydın.Sonu olmadan sanki yarıda kalmış gibi oluyor(bence Göz kırpıyorum )

motor dedi?in suzuki gsx-r 750 gibi olmaly(azy karar ço?u zarar)
www.emkavet.com
Başa dön
erosss Çevrimdışı erosss Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
gixxa
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: sydney Australia

MesajTarih: 21.04.2007 - 13:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hepinize tesekurler..

Ekamba...he yaw haalen yalanci dunyada misafiriz Çok gülüyorum

Deliemin... Evet ilk bastaki gsxr 750, 96 model asil srad'lerden, haalen duruyor, yaklasik 7 yildir ellimde ve hic bir zaman satmam deli gibi seviyorum, ve simdiki hali bu..

Tarkan.. sana gulmekten baska lafim yok babam, gercekten diyorum bak alisdim artik sana, nerde giciklik var sen orda Çok gülüyorum
Başa dön
gixxa Çevrimdışı gixxa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
birister
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Manisa

MesajTarih: 21.04.2007 - 14:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gixxa ikisini yanyana koyduğunda bariz belli ediyor kendini eski modeli. ve bence harika. bende de bir tane 97 si var ama dilinden pek anlamıyorum Üzgünüm
Başa dön
birister Çevrimdışı birister Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Serial_Killer
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 21.04.2007 - 20:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

harbidende oldukça hoş görüntüler ellerine sağlık paylaşım için çok sağol Delirdim Delirdim
Başa dön
Serial_Killer Çevrimdışı Serial_Killer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
mete_han
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: LEVENT-İSTANBUL

MesajTarih: 21.04.2007 - 21:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hocam kamerayı öne koyup bi gösterge görseydik ya...hani arkandakiyle kapışmanı izleyeceğim sandım ama olmadı...neyse...sağol...buda güzeldi...

sidneyde isen...Ahmet Saner abimizi tanırsın...sitedeki nicki Karaçoban...geçen sağolsun fotolarını yollamış yahoodan...yakınlardaysa sana selamımı iletsene...ellerinden öperim reisin...yanlışım yoksa sıdneyin 200 km kuzeyinde bir sahil kasabasındaydı...
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal