Selamlar.. Espiri olsun diye ve topik basliki sevdigim icin bu addi verdim.
Bir aya yakin giremedim siteye ve bi klip hazirladim windows movie maker'len youtube'e ekledim ve insallah begenirsiniz.
Sesini sonuna kadar acin, cunku klipin resimlerden sonra klipin sonunda K6 gsxr imla bi sesli video ekledim, gecenlede demistim pistde kamerayi baglayip ekliyecem diye, malesef yakalandim amma genede birazini ekledim bu yuzden gezi ve bulusmalara ekiyorum bu topiki sozumde kalipda
Heyytt yafrum beee gixxa, sen gel hele buraya gerçek Sen Benle Sıkabilirmisin Yafrum nasıl olurmuş gösterelim sana hehehee
gixxa, güzel bir klip yapmışsın eline emeğine sağlık o ilk baştaki gsx-r 750 mi?? _________________ Bir Pazar Sabahi Liv Tyler ile Uyandin mi Hiç?
eminatar@hotmail.com
Tarih: 21.04.2007 - 12:12 Mesaj konusu:
ben bişi anlamadım bu işten eski motorlar virajda resimler pistte arkasını gösteren bi video grostrider misali hayal mahsulü bunlar kendin çık ortaya _________________
Tarih: 21.04.2007 - 13:31 Mesaj konusu:
Çok güzel olmuş özellikle suzuki enfesssss Bide sonda bi anda bitireceğine bi yazı geçseydin ya da karartma falan yapsaydın.Sonu olmadan sanki yarıda kalmış gibi oluyor(bence ) _________________ kaskynyn de?eri ne ise hayatynyn de?eride o kadar olsun
motor dedi?in suzuki gsx-r 750 gibi olmaly(azy karar ço?u zarar)
www.emkavet.com
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 720 Nereden: sydney Australia
Tarih: 21.04.2007 - 13:41 Mesaj konusu:
Hepinize tesekurler..
Ekamba...he yaw haalen yalanci dunyada misafiriz
Deliemin... Evet ilk bastaki gsxr 750, 96 model asil srad'lerden, haalen duruyor, yaklasik 7 yildir ellimde ve hic bir zaman satmam deli gibi seviyorum, ve simdiki hali bu..
Tarkan.. sana gulmekten baska lafim yok babam, gercekten diyorum bak alisdim artik sana, nerde giciklik var sen orda
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız