Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Babadan oğula motosiklet...Nostalji

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Babadan oğula motosiklet...Nostalji

Babadan oğula motosiklet...Nostalji
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
freewing
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 21.04.2007 - 13:38    Mesaj konusu: Babadan oğula motosiklet...Nostalji Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben daha doğada vitaminken, genlerimdeki motosiklet aşkının nereden geldiğini anlatan bir fotoğrafı çok önceleri bulmama rağmen, ancak şimdi ekleyebildim. “Babadan motorcu” deyimi bu olsa gerek Bu ara arkadaşımın emaneten bana bıraktığı makinayı garaja koyduk, hoşuna gitti sanırım,etrafında dolanıp duruyor...Satıyor muymuş? Alalım mı? diyor. Demek ki aşk hala daha bitmemiş Çoook seviyorum Gülümsüyorum ..

60'lı yıllar babam :

(Bir de ağabeyi unutmayalım.Kızmasın .O da babasının oğlu bende Gülümsüyorum )
Detaylar için TIK...

yaklaşık 40 küsür yıl sonra ben.

En son freewing tarafından 06.09.2007 - 16:06 tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi
Başa dön
freewing Çevrimdışı freewing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ninja
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: _42_ KONYA_42

MesajTarih: 21.04.2007 - 13:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slm
paylaşım için tşk dostum .bende de aynen babadan oğula sanatıyla motorsiklet aşkı devam ediyoor...
-------------------
ninja

c_ceylan85@hotmail.com
__Efsane _KaWaSaKi__
Başa dön
ninja Çevrimdışı ninja Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
bigapple
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 21.04.2007 - 14:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylaşimin için saol
tamero
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 21.04.2007 - 14:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

freewing Gülümsüyorum ben bu resmi nerede görmüştüm diye onu hatırlamaya çalışıyorum Çok gülüyorum Gülümsüyorum
Başa dön
tamero Çevrimdışı tamero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 21.04.2007 - 14:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

freewing, ulen bir de benim babamın var kara jawaynan dur bulayımde bende koyayım inş. Gülümsüyorum

harika güzel olmuş Bravo
freewing
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 21.04.2007 - 14:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tamero, dedik ya, ağabeyi unutmayalım diye. Freebiker-Tr de görmüş olabilirsin. Ona ben göndermiştim scan yapıp. Ama benden önce yayınladı Gülümsüyorum O da babasının oğlu Gülümsüyorum

Başa dön
freewing Çevrimdışı freewing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
badcocktail
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir / K.yaka

MesajTarih: 21.04.2007 - 14:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Eeeeüüü...Attığım düşünülmesin ama ben o motoru BSA ya benzettim????
volkanoptik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AMASYA/MERZİFON

MesajTarih: 21.04.2007 - 14:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel bir resim. bizlerle paylaştığın için teşekkürler.
Başa dön
volkanoptik Çevrimdışı volkanoptik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Canakkaleli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balıkesir/Akçay

MesajTarih: 21.04.2007 - 15:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

freewing abi teşekkürler bende bulup koyayım bari Dil çıkarıyorum

––––•[Çanakkaleli]•–––
canakkaleli1903@hotmail.com
Başa dön
Canakkaleli Çevrimdışı Canakkaleli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
kawasaki_46_46
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ELBYSTAN

MesajTarih: 21.04.2007 - 15:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

freewing, paylaşım için tşkler
croosman
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: elazy?

MesajTarih: 21.04.2007 - 15:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benim babada da vardıı bir vsk alman motoruu iyi hatırlarım siyahh kocaman birşeydii vay bee eskii yıllarr çok güzelkardeş Alkışlıyorum
GPR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: çanakkale

MesajTarih: 21.04.2007 - 16:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla super bır anlatım. Freewing kardesımı zaten sevıyordum teknık bılgısı ve mantıgı cok kuvvetlı mekanık ve teknık bakımından demekkı küçükken almıs bu egıyımı hım hım acaba ben de onun gıbı tecrubelı olabılırmıyım
Başa dön
GPR Çevrimdışı GPR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ZAGA
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 21.04.2007 - 17:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ne hawa atıyon bizde babadan motorcuyuz benim de babam motora binmiş hala da binio senin babanın ki eftik motor zuhahah benim ki bmw ile baslamıs yamaha honda kawa gine yamaha hala binio beraber uzun yıllar gezmek dileğiyle
Başa dön
ZAGA Çevrimdışı ZAGA Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
freewing
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 21.04.2007 - 18:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ZAGA, ben sadece bir fotosunu ekledim, abartmamak için. Tarihe panoramik bir gezi yaparsak, kaç motosiklet değiştirilmiş 2000 km. Almanya-Türkiye yollarında sepetli Bmw dahil olmak üzere bir çok değişik marka ve modellerle ne yollar yapılmış...Üstelik o yıllarda teknik donanımın hayli sınırlı olduğunu düşünürsek ....diye uzar gider, altından kalkamazsınız, kötü ezilirsiniz Göz kırpıyorum . İyi niyet adına , geçmişimizde neler varmış diyerekten açılmış topice limon sıkmayın lütfen. Kendi babama duyduğum saygı kadar sizin babanıza da saygı duyarım. Uzun yıllar nice yollarda beraber olmanız dileğiyle.

Başa dön
banistercaq
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: Bahçesehir/Istanbul

MesajTarih: 21.04.2007 - 19:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

freewing babasının oğlu dedikleri bu oluyor galiba
Başa dön
banistercaq Çevrimdışı banistercaq Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal