Ben daha doğada vitaminken, genlerimdeki motosiklet aşkının nereden geldiğini anlatan bir fotoğrafı çok önceleri bulmama rağmen, ancak şimdi ekleyebildim. “Babadan motorcu” deyimi bu olsa gerek Bu ara arkadaşımın emaneten bana bıraktığı makinayı garaja koyduk, hoşuna gitti sanırım,etrafında dolanıp duruyor...Satıyor muymuş? Alalım mı? diyor. Demek ki aşk hala daha bitmemiş ..
60'lı yıllar babam :
(Bir de ağabeyi unutmayalım.Kızmasın .O da babasının oğlu bende )
Detaylar için TIK...
yaklaşık 40 küsür yıl sonra ben.
_________________ There is no avoiding war it can only advantage of your enemy...
En son freewing tarafından 06.09.2007 - 16:06 tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi
tamero, dedik ya, ağabeyi unutmayalım diye. Freebiker-Tr de görmüş olabilirsin. Ona ben göndermiştim scan yapıp. Ama benden önce yayınladı O da babasının oğlu _________________ There is no avoiding war it can only advantage of your enemy...
benim babada da vardıı bir vsk alman motoruu iyi hatırlarım siyahh kocaman birşeydii vay bee eskii yıllarr çok güzelkardeş _________________ Varmy Beni Ycinizde Tanyyan Ya?anmadan Cözülmeyen Syr Benim Kalmasada ?öhretimi Duymayan Kimli?imi Tarif etmek Zor Benim..(ALONE_ADVENTURER)
Tarih: 21.04.2007 - 16:15 Mesaj konusu:
valla super bır anlatım. Freewing kardesımı zaten sevıyordum teknık bılgısı ve mantıgı cok kuvvetlı mekanık ve teknık bakımından demekkı küçükken almıs bu egıyımı hım hım acaba ben de onun gıbı tecrubelı olabılırmıyım
ne hawa atıyon bizde babadan motorcuyuz benim de babam motora binmiş hala da binio senin babanın ki eftik motor zuhahah benim ki bmw ile baslamıs yamaha honda kawa gine yamaha hala binio beraber uzun yıllar gezmek dileğiyle
ZAGA, ben sadece bir fotosunu ekledim, abartmamak için. Tarihe panoramik bir gezi yaparsak, kaç motosiklet değiştirilmiş 2000 km. Almanya-Türkiye yollarında sepetli Bmw dahil olmak üzere bir çok değişik marka ve modellerle ne yollar yapılmış...Üstelik o yıllarda teknik donanımın hayli sınırlı olduğunu düşünürsek ....diye uzar gider, altından kalkamazsınız, kötü ezilirsiniz . İyi niyet adına , geçmişimizde neler varmış diyerekten açılmış topice limon sıkmayın lütfen. Kendi babama duyduğum saygı kadar sizin babanıza da saygı duyarım. Uzun yıllar nice yollarda beraber olmanız dileğiyle. _________________ There is no avoiding war it can only advantage of your enemy...
Kayıt: Nov 07, 2005 Mesajlar: 3547 Nereden: Bahçesehir/Istanbul
Tarih: 21.04.2007 - 19:15 Mesaj konusu:
freewing babasının oğlu dedikleri bu oluyor galiba _________________ Gilera Runner VXR 200 (pert)
Piaggio Xevo 250
Three little words and a question why. . .
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız