Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - cagiva mito aldım marş basmıyo

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

cagiva mito aldım marş basmıyo

cagiva mito aldım marş basmıyo

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Darkday
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ist bağcılar

MesajTarih: 21.04.2007 - 13:46    Mesaj konusu: cagiva mito aldım marş basmıyo Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slm beyler cagiva mito aldım ama bugün sabah möotoru çalıştıramaya gittim işe gidicem jigle yi cektim çalıştı bi 5 dk ka sonra kapattım motoru 10 dkkalık bi işim wardı onu hallettim yine geldim motorun başına çalıştırmaya çalışmıyo tık edip duruyo ne yapıcam lütfen acil yardım edin bağcılarda olan bi arkadaş warsa özellikle iii olur yardım edicek kimse yokmu?? Üzgünüm
Başa dön
Darkday Çevrimdışı Darkday Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
GKNAKED
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 21.04.2007 - 22:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çıt sesi yapıo kalıyo dmeişsin marş motorundan gelir böle bi ses ama daha 0 km motorda marş motoru sorun çıkartmaz heralde
sen akünü bi kontrol et ve direk servise
garanti denen bişey var abi..

bide senden ricam biraz yol yaptıktan soora motorla ilgili görüşlerini yazarsan sevinirim, bende 2 zamanlı gfr kullanıcısıyım
merak ettiğim yeni teknolojinin 2 zamanlılare ne getirdiği..
Başa dön
GKNAKED Çevrimdışı GKNAKED Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Lowflyer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Alanya-Ist

MesajTarih: 22.04.2007 - 00:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Zorlamışsan akü boşalmış ya da bozulmuştır.
Birde motorun sağ elcik tarafında kırmızı acil stop düğmesini kontrol et.
Yarım ya da tutuklu kalmış olabilir.
Filtrende de sorun olabilir.

Sen motorun üstüne bin ;
Sırasıyla..

- Benzini kontrol et
- Vitesi boşa al
- Acil stop lambasına bak. Kapalı durumda olsun. Yoksa motor çalışmaz.
- Jikleyi kaldır
- Marşa bas

Marşa uzun süreli basma. Zorlama. Motor çalışırsa 3 bin - 4 bin devir arası bir müddet çalıştır.
Daha sonra jikleyi indirirsin.

Not : Motosiklet konusunda tecrübeni bilmiyorum. Bu yüzden temel bir anlatım izledim.
Başa dön
Lowflyer Çevrimdışı Lowflyer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hayabusa_01
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ADANA

MesajTarih: 22.04.2007 - 03:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bendede marş sorunu vardı bu ara marş dinamosu yanmıştı hallettirdim senin sorununda ya marş dünamosu veya aküdür ama servise git motorunun garantisi bozulmasın..
bberksan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 22.04.2007 - 08:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vitesde ve yan ayakta bırakmış olabilirmisini?
Başa dön
bberksan Çevrimdışı bberksan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
general
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Edirne/ipsala

MesajTarih: 22.04.2007 - 08:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence o garantiye girmez her gün garanti kapsamı küçülüyo mesela marş motoru garantiye girmiyo akü de tahminimce girmez ama biraz bağırıp çağırırsan serviste motorun saat gibi olur sakın alttan alma para senden çıkar ona göre
10_uR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANTALYA

MesajTarih: 22.04.2007 - 10:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benzin vanasına bak kapalı olabilir.
Başa dön
10_uR Çevrimdışı 10_uR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
aprillia
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: kocaeli

MesajTarih: 22.04.2007 - 10:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dostum aynı sorunu ben yasadım sorun marsta degıl mars bobınınde korozyon yapmıs veya su kacmıştır.ben bobını kendım sokup hallettım benımders125 ım var 2 zamanlı dedıgımı yap yada yaptır akunun ışığı zaten yanıyordur zayıflıktan degıl.bana guven.telım.05462076399
Başa dön
aprillia Çevrimdışı aprillia Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Darkday
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 22.04.2007 - 15:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkdaşlar saolun bugün abimin kamyonete attım götürdüm servise bıraktım ilk aldığımda sağ aynayı çatlatmış herifler neyse dedim yaptılar getirdiler baktım oynuyo hafif den dedim abi bu düşer yok bişi olmaz devam et dediler ii dedim sefaköyden esenyurta gittim geldim gelirken yolda düştü bugün bırakırken dedim motor çalışana ve ayna gelene kadar motoru teslim almıyorum dedim anahtarı bıraktım Öfkeliyim ama motordan memnunum ilk motorum ama hemen alıştım gayet güzel gidiyorum seside güzel cbr filam alıcaktım ama hikaye abi motor on numara 100 km civarındayım 6 bin deviri geçme dediler geçmiyorum ama bikere sıkıştırdım rahat ca 190 a çıktı 210 çok rahat bulur makina Bravo şimdi tavsiyeelriniz istiyorum yapmam gereknler yapmamam gerekenler neler 2 senedir siteyi takip ediyorum eralp teremden eğitimde aldım sürüşteproblem yok ama ilk motorum tavsiyeleriniz ne olur bakım hakkında

birde arkadaşlar motorumda bazı değişiklik yapmak istiyorum jantlar ve seleyi kırmızı yapmak istiyorum motor siyah kırmızı yerine sarıda olabilir ve sinyalleri gömme sinyal yaptırmak istiyorum kırılma riski çok ve son olarakta egsoztu kuyruk altı veya kuyruğun içine alıyorlar öyle bişey yaptırmak istiyorum ayrıca hafta sonu gezilere filan katılmak istiyorum nerde nasıl yapıyosunuz benide alın aranıza Göz kırpıyorum

Başa dön
Darkday Çevrimdışı Darkday Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
GKNAKED
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 22.04.2007 - 22:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok gülüyorum Çok gülüyorum sen motoru sıkıştırma fazla
çok uzun bi rodajı yoktur heralde sonuçta 2 zamanlı bi makine
190 km sürate çıkması çok ii ben hiç beklemiodum..
cbr mitonun yanında tabiki hikaye sonuçta aynıs sınıfın motorları deiller..

güle güle kullanman dileğiyle, en kısa zamanda motorunu görmek isterim Bravo
artık buluşmalarda..
Başa dön
GKNAKED Çevrimdışı GKNAKED Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Darkday
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 24.04.2007 - 18:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

inşallah görüşürüz beyler servsiden gelsin hele

Son Mesajdan 11 saat 5 dakika sonra eklendi:

arkadaşlar motorum buji kesmiş allah allah değiştirmişler alıcam akşama ama yeni motorda neden böle bi sorun olurki ben yanlış bişey mi yaptım acaba Beğenmedim

Son Mesajdan 32 saat 59 dakika sonra eklendi:

ya motor yine buji yaktı yarın alcak servsii gelip
üüfff yaa şansıımın Öfkeliyim
Başa dön
conan81
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: miami

MesajTarih: 25.04.2007 - 12:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motor oldugu yerde calıstırılıp 10 dakıka ısıtılmaz.jıkle cek,calıstır,maks 2 dakıka sonra yola cık,normal ısısına gelene kadarda 5 bın devırı gecme.
sonucta yataktan kalkıp koşmaya başlamadıgın gıbı,oldugun yerde 10 dakıkada kosmuyorsundur sanırım..
Darkday
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 25.04.2007 - 17:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

problem cözüldü yağı tam koymamışlardı ilk aldığımda başka bi yerde servise götürdüm yanlış yağ koymuşlar 2 zamanlı yağ koymuşar benimki iki
zamanlı sentetik yağ alıyomuş problemi çözdüler bujiyi değiştirdiler bu arada yakında istanbul içinde toplanıcaksanız gelmek isterim haberiniz olsun tabi davet edersenizz Gülümsüyorum
Başa dön
profi66
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 29.04.2007 - 10:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

serhat24766 demiş ki:
problem cözüldü yağı tam koymamışlardı ilk aldığımda başka bi yerde servise götürdüm yanlış yağ koymuşlar 2 zamanlı yağ koymuşar benimki iki
zamanlı sentetik yağ alıyomuş problemi çözdüler bujiyi değiştirdiler bu arada yakında istanbul içinde toplanıcaksanız gelmek isterim haberiniz olsun tabi davet edersenizz Gülümsüyorum

Hehe yerin kulağı vardır derler ya! dikkatli olmak lazım Şok oldum
Güle güle, iyi günlerde kullan motorunu
Yalnız yapacağın modifikasyonlara dikkat et, motorun iki zamanlı, her modifikasyon uygun olmayabilir, hem de daha sıfır, uygulayacağın modifikasyon sonucu garanti dışı kalabilir. Bravo

Son Mesajdan 12 saat 41 dakika sonra eklendi:

Buradan mito125 ile ilgili periyodik bakım tablosuna ulaşabilirsiniz (çok yakında Türkce olarak yenilerim)
Bu bakım tablosu iki zamanlı 125cc civarı bütün makinalar için standart olarak kullanılabilir.
Başa dön
profi66 Çevrimdışı profi66 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal