Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - MotoGP sona erdi, her şey mükemmeldi!!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

MotoGP sona erdi, her şey mükemmeldi!!!

MotoGP sona erdi, her şey mükemmeldi!!!
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Ersin-45
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MANİSA - KONYA

MesajTarih: 22.04.2007 - 13:04    Mesaj konusu: MotoGP sona erdi, her şey mükemmeldi!!! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar MotoGP sona erdi. Fakat, şu ana kadar izlediğim en iyi yarıştı kuşkusuz.
Rossi çok kötüydü, yamahacılar baya bir üzgün..
Ducati'nin performansı süperdi.
HONDA marka kullanan ELİAS bence günün yarışçısıydı...
İlk başta da 4 motor kaza yaptı aynı anda falan filan..
Anlatılacak aslında çok şey var...
İzlemeyenler başını duvarlara vurabilir..

1. Stoner ( ducati )
2. Toni ELİAS ( HONDA)
3. Capirossi ( suzuki )
10. ROSSİ ( yamaha) Gülümsüyorum
....
Ve son kez söylemek istediğim, HAYDEN çok korkak ve
kötü bir yarışçı olduğunu anladım ben şahsen...

En son Ersin-45 tarafından 22.04.2007 - 13:31 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Ersin-45 Çevrimdışı Ersin-45 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
SeloSino
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa/Turgutlu

MesajTarih: 22.04.2007 - 13:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ersin-45, yarışı izleyemedim iş dolayı ile ama bilgilerin için çok teşekkürlerrr OK

SeLoo!
Başa dön
SeloSino Çevrimdışı SeloSino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
society
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.04.2007 - 13:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yarış süperdi yaw hayran kalarak izledim Bravo
society Çevrimdışı society Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
kimi9vale46
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.04.2007 - 13:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayden konusunda cok haklısın cesur bir yarisci degil
Başa dön
kimi9vale46 Çevrimdışı kimi9vale46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
CABAL
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: PEYGAMBERLER DİYARI Ş.URFA

MesajTarih: 22.04.2007 - 13:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ntvde yayınlanıyodu izlemeniz lazımdı süperdi
Başa dön
CABAL Çevrimdışı CABAL Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
RIZA_ERDEM
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa/Demirci

MesajTarih: 22.04.2007 - 13:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

unutulmaz bi yarıştı nasıl izledim bende bilmiom ama mükemmel bi yarıştı
Alıntı:

İzlemeyenler başını duvarlara vurabilir..

aynen Bravo

Shadow Rider...
Başa dön
RIZA_ERDEM Çevrimdışı RIZA_ERDEM Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
Canakkaleli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balıkesir/Akçay

MesajTarih: 22.04.2007 - 14:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bencede çok güzel bi yarıştı zevkle ve heycanla izledim Bravo

––––•[Çanakkaleli]•–––
canakkaleli1903@hotmail.com
Başa dön
Canakkaleli Çevrimdışı Canakkaleli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
meLanchoLie
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: UsaK M.D.

MesajTarih: 22.04.2007 - 14:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tesekkür ederim bilgilendirme icin
Başa dön
meLanchoLie Çevrimdışı meLanchoLie Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Lovable
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 22.04.2007 - 14:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yarış çok güzel geçti...her ne kadar Rossi favorim olsada en azından 3. lüğü melandrinin kazanmasını isterdim...güzel ve bol ataklı bir yarış oldu Gülümsüyorum
Sen üzülme anam benim dertlerim çoktur
Başa dön
Lovable Çevrimdışı Lovable Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
GSXR-PRO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: PERTLAND

MesajTarih: 22.04.2007 - 14:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hafızalardan çıkmayacak uzun süre.Muhteşem bir yarıştı Bravo
Başa dön
GSXR-PRO Çevrimdışı GSXR-PRO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SEBLA
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.04.2007 - 14:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gerçekten çok heycanlıydı ilk turdan beri baya çekişmeli geçti rossi kötüydü ama zaten istanbul'un pistini sevmediğini ve çok kötü olduğunu söylüyodu birde sanırım mekanik bi sorunuda vardı yoksa 10.sırada yarış bitircek biri olduğunu düşünmek bile istemiyorum

08.04.07-∞
Başa dön
SEBLA Çevrimdışı SEBLA Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Trndo-Alp
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ku?adasy

MesajTarih: 22.04.2007 - 15:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GSXR-PRO demiş ki:
Hafızalardan çıkmayacak uzun süre.Muhteşem bir yarıştı Bravo

Bravo
erturkcan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YZMYR-BORNOVA

MesajTarih: 22.04.2007 - 15:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

suzukı ve ducatı lerın performanslarını cok begendım son derece zevklı bı yarıstı helekı alex baros`un yasına rahmen mukemmel yarıs temposuna hayran kaldım kıl payı ucunculugu kaybettı rossıyı yıne ıstanbul fobısı tuttu bence gayet ıyı basladı ama 10 uncu sıra rossıye yakısmadı nese bakalım cınde nolucak sabırsızlıkla beklıyorum Bravo Bravo

PRESTO GS 200 35 FE 433
Başa dön
erturkcan Çevrimdışı erturkcan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
redstorm
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL-EU

MesajTarih: 22.04.2007 - 16:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vermuelen in ilk turda düşmesine ragmen kalkıp yarışa devam etmesi ve en hızlı tur zmanını yapması da takdir edilecek ayrı bir konu olurken, Rossi nin pole positiondan 10 . bitirmesine benden daha çok arka sırada oturan italyanlar üzüldü..

250 cc yarışı da çok heyecanlı ve çekişmeliydi. hele o son tur unutulacak gibi değil.

I . R . T
Başa dön
redstorm Çevrimdışı redstorm Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
bigapple
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 22.04.2007 - 16:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel bi yarişti aama fazla çekişme olmadi ducati aldi götürdü .ama bi 250cc ler wardi o yariş o harika ötesiydi izlerken kendimi kaybettim çok keyifliydi seneye tekrar bbuluşuruz diğe umuyoruzzzzz Delirdim
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal