Kayıt: Aug 08, 2006 Mesajlar: 1151 Nereden: MANİSA - KONYA
Tarih: 22.04.2007 - 13:04 Mesaj konusu: MotoGP sona erdi, her şey mükemmeldi!!!
Arkadaşlar MotoGP sona erdi. Fakat, şu ana kadar izlediğim en iyi yarıştı kuşkusuz.
Rossi çok kötüydü, yamahacılar baya bir üzgün..
Ducati'nin performansı süperdi.
HONDA marka kullanan ELİAS bence günün yarışçısıydı...
İlk başta da 4 motor kaza yaptı aynı anda falan filan..
Anlatılacak aslında çok şey var...
İzlemeyenler başını duvarlara vurabilir..
1. Stoner ( ducati )
2. Toni ELİAS ( HONDA)
3. Capirossi ( suzuki )
10. ROSSİ ( yamaha)
....
Ve son kez söylemek istediğim, HAYDEN çok korkak ve
kötü bir yarışçı olduğunu anladım ben şahsen... _________________ ersingunes45@hotmail.com
B-RH(+)
En son Ersin-45 tarafından 22.04.2007 - 13:31 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
yarış çok güzel geçti...her ne kadar Rossi favorim olsada en azından 3. lüğü melandrinin kazanmasını isterdim...güzel ve bol ataklı bir yarış oldu _________________ Nefsime uydum Sebep oldu şeytan bir cana kıydım
Katil defterine adını koydum
Eşkıya dünyaya hükümdar olmaz
Sen üzülme anam benim dertlerim çoktur
gerçekten çok heycanlıydı ilk turdan beri baya çekişmeli geçti rossi kötüydü ama zaten istanbul'un pistini sevmediğini ve çok kötü olduğunu söylüyodu birde sanırım mekanik bi sorunuda vardı yoksa 10.sırada yarış bitircek biri olduğunu düşünmek bile istemiyorum _________________ 08.04.07-∞
suzukı ve ducatı lerın performanslarını cok begendım son derece zevklı bı yarıstı helekı alex baros`un yasına rahmen mukemmel yarıs temposuna hayran kaldım kıl payı ucunculugu kaybettı rossıyı yıne ıstanbul fobısı tuttu bence gayet ıyı basladı ama 10 uncu sıra rossıye yakısmadı nese bakalım cınde nolucak sabırsızlıkla beklıyorum _________________ kendini nokta gibi hissetti?in anlardabile birde bakarsyn ki anlamly bir cümlenin sonundasyn
vermuelen in ilk turda düşmesine ragmen kalkıp yarışa devam etmesi ve en hızlı tur zmanını yapması da takdir edilecek ayrı bir konu olurken, Rossi nin pole positiondan 10 . bitirmesine benden daha çok arka sırada oturan italyanlar üzüldü..
250 cc yarışı da çok heyecanlı ve çekişmeliydi. hele o son tur unutulacak gibi değil. _________________ [SIGPIC]http://i304.photobucket.com/albums/nn169/redstormr1/rr%20with%20haya/IMG_0841_edited-1.jpg[/SIGPIC]
Tarih: 22.04.2007 - 16:35 Mesaj konusu:
çok güzel bi yarişti aama fazla çekişme olmadi ducati aldi götürdü .ama bi 250cc ler wardi o yariş o harika ötesiydi izlerken kendimi kaybettim çok keyifliydi seneye tekrar bbuluşuruz diğe umuyoruzzzzz _________________ this is how we do it
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız