HııhIhıhhıı Resimleri beklerdim yaaaa Kankam çok güzel bi gündü valla ZX10 ismail abi Yamahacı Çakır gözlü abi ve Yamaha Akif abi hepinize teşekkür ve saygılarımı Sunarım _________________
İşin içinde KONYA MD olur, eğlenceli geçmez mi hiç.. Tabii ki de bir pazar gününün daha tadı çıkartılmış.. _________________ Verecek ışığı olmayan karanlığı sever...
Tarih: 22.04.2007 - 18:44 Mesaj konusu:
Abi süper resimler ellerine sağlık hep birlikte olmanız dileğiyle çok güzel bi şehirde yaşıosunuz benim memmleket niğde oluğu için yakındı çok gidip gelirdim ama küçükken şimdide gelemeyi çok istiorum ama benim antika oaraya gelmez inşallh bi gün misafiriniz olurum nice mutlu gezilere dileğimle _________________
MSN Adresim:crazy_biker_18@hotmail.com
bu kez değişiklik yapıp şehir içinde gezmişsiniz yine çok güzel olmuş.......paylaşım için sağol....... _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
güzel gezi olmuş bi okadarda güzel resimler yalnız o waffle olayı beni bitirdi halit boğazında kalsın emi şaka bi yana allah içinize sindirsin _________________ 08.04.07-∞
ooo canım resimler gene harika bugünde ufakda olsa gezdik ama hava sonradan bozunca dagıldık yaa bide arkadaşlardan olmayanlar vardı muammer 007 hasta olunca eksikligi belli oldu burdan tekrar gecmiş olsun canım _________________
Kayıt: Aug 01, 2006 Mesajlar: 1735 Nereden: Ümraniye / İST
Tarih: 22.04.2007 - 18:57 Mesaj konusu:
şu motorlara su gurptaki kişilere bak yaw. suvari gibi çıkmışsınız. halit tarzına ayar oldum askeri kamofilaj ve kavasaki mont u _________________ PEŞMERGE SYTLE ...
Gezin bakalım siz maşallah. Bende 45 dakika gezebildim MotoGPye baktım sonra dayanamadım çıktım 45 dakika dolaştım hava kapalıydı çiselemeye başladı doğru garaja motoru bıraktım eve geldim.
Kayıt: Aug 01, 2006 Mesajlar: 1735 Nereden: Ümraniye / İST
Tarih: 22.04.2007 - 18:58 Mesaj konusu:
şu motorlara su gurptaki kişilere bak yaw. suvari gibi çıkmışsınız. halit tarzına ayar oldum askeri kamofilaj ve kavasaki mont u _________________ PEŞMERGE SYTLE ...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız