Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - KONYA MD 22 Nisan Şehir İçi Gezi Fotoları

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

KONYA MD 22 Nisan Şehir İçi Gezi Fotoları

KONYA MD 22 Nisan Şehir İçi Gezi Fotoları
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 22.04.2007 - 18:29    Mesaj konusu: KONYA MD 22 Nisan Şehir İçi Gezi Fotoları Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yine bir pazarımızı daha boş geçirmedik bu sefer şehir içinde turladık gezdik dolaştık eğlendik.

iyi seyirler
Gülümsüyorum

Öğleye doğru meram evliya çelebi parkındayız çaylarımızı yudumluyoruz

Cengiz’le Halit’in kahvaltı sefası

Halit bamya ustamızı yedirirken

SGOR ve kankası sempatik_1982

Turuva alışverkezindeyiz

M1 real alışveriş merkezindeyiz

Ve mekanımızdayız

halitin araba merakı fearless_mb nickli üyemizin otomobili

En son SGOR tarafından 22.04.2007 - 18:34 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
SGOR Çevrimdışı SGOR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
sempatik_1982
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 22.04.2007 - 18:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kankam resimler her zaman ki gibi harika ve çok güzel Çok güzel bi gezi oldu herkese çok teşekkür ederim Saygılarımla Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 22.04.2007 - 18:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sempatik_1982, canım kankam benim resimlerimi beklerdin sen teşekkürler kardeşim sağol Bravo
sempatik_1982
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.04.2007 - 18:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HııhIhıhhıı Resimleri beklerdim yaaaa Kankam çok güzel bi gündü valla ZX10 ismail abi Yamahacı Çakır gözlü abi ve Yamaha Akif abi hepinize teşekkür ve saygılarımı Sunarım
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.04.2007 - 18:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İşin içinde KONYA MD olur, eğlenceli geçmez mi hiç.. Tabii ki de bir pazar gününün daha tadı çıkartılmış.. Alkışlıyorum Bravo

Başa dön
eyesofblind Çevrimdışı eyesofblind Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
KLR_250
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: BURSA GEMLYK

MesajTarih: 22.04.2007 - 18:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Abi süper resimler ellerine sağlık hep birlikte olmanız dileğiyle çok güzel bi şehirde yaşıosunuz benim memmleket niğde oluğu için yakındı çok gidip gelirdim ama küçükken şimdide gelemeyi çok istiorum ama benim antika oaraya gelmez Çok gülüyorum inşallh bi gün misafiriniz olurum Çok gülüyorum nice mutlu gezilere dileğimle Alkışlıyorum Alkışlıyorum

MSN Adresim:crazy_biker_18@hotmail.com
Başa dön
KLR_250 Çevrimdışı KLR_250 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 22.04.2007 - 18:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu kez değişiklik yapıp şehir içinde gezmişsiniz yine çok güzel olmuş.......paylaşım için sağol.......
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
SEBLA
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.04.2007 - 18:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel gezi olmuş bi okadarda güzel resimler yalnız o waffle olayı beni bitirdi halit boğazında kalsın emi Sinirlendim şaka bi yana allah içinize sindirsin Bravo

08.04.07-∞
Başa dön
SEBLA Çevrimdışı SEBLA Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hasanbbk
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 22.04.2007 - 18:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

canım çok kıyak olmuş skorcum kopalım
kawasakihsn
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 22.04.2007 - 18:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ooo canım resimler gene harika bugünde ufakda olsa gezdik ama hava sonradan bozunca dagıldık yaa bide arkadaşlardan olmayanlar vardı muammer 007 hasta olunca eksikligi belli oldu burdan tekrar gecmiş olsun canım
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/avcılar

MesajTarih: 22.04.2007 - 18:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

halit ne o yaw askere gitmeyemi hazırlanıyorsun çakmışsın yeşilleri Dil çıkarıyorum

şu gezi olayınızı gerçekten güzel yapıyorsunuz.teşekkürler paylaşım için Gülümsüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ümraniye / İST

MesajTarih: 22.04.2007 - 18:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şu motorlara su gurptaki kişilere bak yaw. suvari gibi çıkmışsınız. halit tarzına ayar oldum askeri kamofilaj ve kavasaki mont u Çok gülüyorum
unsalyzf
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Muğla

MesajTarih: 22.04.2007 - 18:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gezin bakalım siz maşallah. Bende 45 dakika gezebildim MotoGPye baktım sonra dayanamadım çıktım 45 dakika dolaştım hava kapalıydı çiselemeye başladı doğru garaja motoru bıraktım eve geldim.
Başa dön
unsalyzf Çevrimdışı unsalyzf Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
hasanbbk
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 22.04.2007 - 18:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

canım vallah gezdikde benim yine kolum tutulmuş
Çok gülüyorum
Nemesis_YD
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ümraniye / İST

MesajTarih: 22.04.2007 - 18:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şu motorlara su gurptaki kişilere bak yaw. suvari gibi çıkmışsınız. halit tarzına ayar oldum askeri kamofilaj ve kavasaki mont u Çok gülüyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal