Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - sizce 220 km/h yapar mı ?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

sizce 220 km/h yapar mı ?

sizce 220 km/h yapar mı ?
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
general
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Edirne/ipsala

MesajTarih: 22.04.2007 - 21:00    Mesaj konusu: sizce 220 km/h yapar mı ? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

beyler reklamlarda görmüştüm bu motoru bi bakayım dedim ama biraz fazla abartmışlar max 220 km/h filan yazmışlar bir de italyan tasarımmış ben inanmadım bir de siz bakım bakalım
http://www.kubamotor.com/tr/SJ150-23.htm
http://www.kubamotor.com/tr/SJ150-23_.jpg
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
_kadavra_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 22.04.2007 - 21:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya nereye yapıyor allahını seversen 10 beygirlik motor.250cc yarış motorları 270'e çıktı bu 150cc'lik motoruyla mı yapacak??yarış motoru mu satıyorlar 3.250'ye

ha belki yerçekimsiz ortamda yapabilir.
_kadavra_ Çevrimdışı _kadavra_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
riko
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: istanbul/Kozyatağı

MesajTarih: 22.04.2007 - 21:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İyi sallamışlar valla. Gülümsüyorum
İnanıp alanlarda bunalıma giriyor sonra, bu motor niye 120 yi geçmiyor diye.
Başa dön
riko Çevrimdışı riko Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
zigbog
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: »»»»»»izmiRR««««««

MesajTarih: 22.04.2007 - 21:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dandık çin yapımı motorlar Şok oldum İstemiyorum

onur_zigbog@hotmail.com zigbog-@hotmail.com
Başa dön
zigbog Çevrimdışı zigbog Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
yvz
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 22.04.2007 - 21:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yanlış yazmışlardır onu 120km/hz yerine 220km/hız yazmıştır
sehpada bile o sürate çıkmaz
Başa dön
yvz Çevrimdışı yvz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Racer_Dragon
Üye
Üye

MesajTarih: 22.04.2007 - 21:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yapmaz da, hadi diyelim yapsa, kim çıkmaya cesaret eder bunla o hıza çıkmaya. ?
Başa dön
Racer_Dragon Çevrimdışı Racer_Dragon Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ayigen
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Buca/İZMİR

MesajTarih: 22.04.2007 - 21:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Üfürükten teyyare derler ya Dil çıkarıyorum
Başa dön
ayigen Çevrimdışı ayigen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
GKNAKED
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.04.2007 - 21:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yok yapmaz tabiki mutlaka bi hata vardır
çin malı bi motor Beğenmedim
küba motor firmasının çindeki fabrikalara gidip fason yaptırdıı bi motordur bence
hee tasarımını italyada yaptırmışlardır belki decem ama bu tasarım hiçbirimize yabancı deil öle deilmi Göz kırpıyorum
Başa dön
GKNAKED Çevrimdışı GKNAKED Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
yvz
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 22.04.2007 - 21:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hadi diyelimki o hıza da çıktı
o bisiklet lastikleriyle nasıl tutunacak yola
Başa dön
yvz Çevrimdışı yvz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
general
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Edirne/ipsala

MesajTarih: 22.04.2007 - 21:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motoru satsınlar diye öle yüksek hız koyuyolar o motor 80 km/h ye bile zor çıkar çıksa bile geçemez o hızı bular hep aldatmaca beyler bir de italyan tasarım yazmışlar italyan motorunu kim 3 milyar a verir 2.el bile yok 3 milyar a italyan motor halkı bilinçlendirmek lazım
_kadavra_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 22.04.2007 - 21:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya kardeşim ben hatılıyorum bunların fuar standını.dalga geçmiştik.koymuşlar dikkat çeksin die mini etekli iki manken.aşırı dandikdi motorları.azıcık kalite ya.güya %100 türk malı diyordu.

azıcık kalite gözünüzü seveyim.amblem deseniz aynı bmw.bunu alan zihniyete şaşarım.amblemi bile çakma olan bir motor firması.
_kadavra_ Çevrimdışı _kadavra_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ultraukala
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: STNBL

MesajTarih: 22.04.2007 - 22:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yapar yapar bağlarsan bi tane 1000rr'ın arkasına halatla yapar o zaman Beğenmedim Beğenmedim Başlık açıp da forumu kirletmeyin bare.akıl var mantık var yahu Bravo

Akın FİDAN...
Başa dön
ultraukala Çevrimdışı ultraukala Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
befehl_1912
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IZMIR KSK

MesajTarih: 22.04.2007 - 22:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yha Dalga Bunlar Yha Tasarım İtalyanlardan Çalmışlardır Çin De Üretime Girmiştir Bu Moto... 150cc. Lik Olarak 2 Zamanlı Bile Olsa Bu Sürate Ulaşamaz Saçmalık..Aynı Sitede Aynı Tarzda Bi 150cclik Makineye 120km/h Yazmışlar..Dikkat Edin Bide CGL125 Tarzı Bi Motor Var Onada 160 Yazmışlar Gülümsüyorum Gülümsüyorum Saçmalıkk...
Armanı Takp Ettn Dştn Uzn Yollra Blsydn Yine Gidrdn Ucnda Ölüm Ols! Efendi! Deliknlı Gelmzki Hç Bnzri Sen KafKaf'ı Brakmdn Yirmibir Yıldan Bri Şrfsz Kör Krşna Göğüs Gersk HpmzAcı Çekmek ÖZGÜR'lükse ÖZGÜR Olduk He
Başa dön
befehl_1912 Çevrimdışı befehl_1912 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
yalaza
Üye
Üye

Nereden: AKHİSAR 45 2

MesajTarih: 22.04.2007 - 22:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Utanmadan birde turbo karbürotör varmışşşşşşşşşşş yesin beni onun karburatörü.
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 22.04.2007 - 22:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

farlara bakın xenon da var..yok yok kesın ıtalyan bu motor orada buyumus bellı..turbo olmasıda yok sattırır bence.kuba da ıtalyanın baskentıydı sanırım________ ? max.hıza 1 sıfır fazla eklemısler yanlıslıkla...
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
1. sayfa (Toplam 8 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal