beyler reklamlarda görmüştüm bu motoru bi bakayım dedim ama biraz fazla abartmışlar max 220 km/h filan yazmışlar bir de italyan tasarımmış ben inanmadım bir de siz bakım bakalım
http://www.kubamotor.com/tr/SJ150-23.htm http://www.kubamotor.com/tr/SJ150-23_.jpg _________________ YOLUMUZA ÇİZGİ ÇEKENİN ASFALTINI SÖKER ATARIZ !!!
Tarih: 22.04.2007 - 21:07 Mesaj konusu:
ya nereye yapıyor allahını seversen 10 beygirlik motor.250cc yarış motorları 270'e çıktı bu 150cc'lik motoruyla mı yapacak??yarış motoru mu satıyorlar 3.250'ye
ha belki yerçekimsiz ortamda yapabilir. _________________ H0:red
H1:kabul
Kayıt: Nov 04, 2005 Mesajlar: 5509 Nereden: istanbul/Kozyatağı
Tarih: 22.04.2007 - 21:13 Mesaj konusu:
İyi sallamışlar valla.
İnanıp alanlarda bunalıma giriyor sonra, bu motor niye 120 yi geçmiyor diye. _________________ DİKKAT..! İleri derecede Cruıser bağımlısı, plastikle yaklaşmayın.
Kriz anında yeterli dozda kromaj gösterilmelidir.
MOPAR MANIA
Tarih: 22.04.2007 - 21:46 Mesaj konusu:
yok yapmaz tabiki mutlaka bi hata vardır
çin malı bi motor
küba motor firmasının çindeki fabrikalara gidip fason yaptırdıı bi motordur bence
hee tasarımını italyada yaptırmışlardır belki decem ama bu tasarım hiçbirimize yabancı deil öle deilmi
Tarih: 22.04.2007 - 21:52 Mesaj konusu:
motoru satsınlar diye öle yüksek hız koyuyolar o motor 80 km/h ye bile zor çıkar çıksa bile geçemez o hızı bular hep aldatmaca beyler bir de italyan tasarım yazmışlar italyan motorunu kim 3 milyar a verir 2.el bile yok 3 milyar a italyan motor halkı bilinçlendirmek lazım _________________ YOLUMUZA ÇİZGİ ÇEKENİN ASFALTINI SÖKER ATARIZ !!!
Tarih: 22.04.2007 - 21:56 Mesaj konusu:
ya kardeşim ben hatılıyorum bunların fuar standını.dalga geçmiştik.koymuşlar dikkat çeksin die mini etekli iki manken.aşırı dandikdi motorları.azıcık kalite ya.güya %100 türk malı diyordu.
azıcık kalite gözünüzü seveyim.amblem deseniz aynı bmw.bunu alan zihniyete şaşarım.amblemi bile çakma olan bir motor firması. _________________ H0:red
H1:kabul
Yapar yapar bağlarsan bi tane 1000rr'ın arkasına halatla yapar o zaman Başlık açıp da forumu kirletmeyin bare.akıl var mantık var yahu _________________
Tarih: 22.04.2007 - 22:14 Mesaj konusu:
Yha Dalga Bunlar Yha Tasarım İtalyanlardan Çalmışlardır Çin De Üretime Girmiştir Bu Moto... 150cc. Lik Olarak 2 Zamanlı Bile Olsa Bu Sürate Ulaşamaz Saçmalık..Aynı Sitede Aynı Tarzda Bi 150cclik Makineye 120km/h Yazmışlar..Dikkat Edin Bide CGL125 Tarzı Bi Motor Var Onada 160 Yazmışlar Saçmalıkk... _________________ Armanı Takp Ettn Dştn Uzn Yollra Blsydn Yine Gidrdn Ucnda Ölüm Ols! Efendi! Deliknlı Gelmzki Hç Bnzri Sen KafKaf'ı Brakmdn Yirmibir Yıldan Bri Şrfsz Kör Krşna Göğüs Gersk HpmzAcı Çekmek ÖZGÜR'lükse ÖZGÜR Olduk He
Tarih: 22.04.2007 - 22:32 Mesaj konusu:
Utanmadan birde turbo karbürotör varmışşşşşşşşşşş yesin beni onun karburatörü. _________________ xv750.side_car.virago.iç BADE SEV GÜZEL VARiSE ŞUURUN.adIm veli lakabım deliveli......deli deli kulakları küpeli.
farlara bakın xenon da var..yok yok kesın ıtalyan bu motor orada buyumus bellı..turbo olmasıda yok sattırır bence.kuba da ıtalyanın baskentıydı sanırım________ max.hıza 1 sıfır fazla eklemısler yanlıslıkla... _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8Sonraki
1. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız